Razorbladed Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Un mix foarte bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 http://ziuachitarelor.com/home Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dreamaster Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 never ever forget your ...... url=" [/url]auditie placuta! tru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Monjes Budistas - The Other Side Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 @mitza : excelente clipuri. Orianthi ft. Vai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 mai fu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Eddie Vedder - The Times They Are A Changing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rule34 Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 (editat) Southern music Editat Aprilie 7, 2010 de Ubuntu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Asa... ca mi-am luat si bicicleta : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 (editat) Editat Aprilie 7, 2010 de mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Loreena McKennitt - Night Ride Across The Caucasus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Tot zicea cineva mai sus de ST: Si ceva mai interesant decat IG, Queensryche + DT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Cartierul cinta odata rock , acum a dat-o pe manele alta melodie romaneasca de la sfarsitul anilor 90' care incepe cu pacanele si mobre ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Bliss - Wish You Were Here Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 salutare, eu unul, de cateva luni am descoperit si ascult "super eurobeat"-ul comercializat in japonia. versurile sunt in marea majoritate in engleza iar artistii cam de peste tot din lume (inclusiv moldovenii de cantau "dragostea din tei" - au fost un mare hit la japonezi). se gasesc volumele (peste 200 de-a lungul anilor) pe net sub forma de torente. eu am descoperit genul vizionand seria anime "Initial D". bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 TRUDA - La arme ( Agro-cultura 2010) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 (editat) Muica, ce i-au mai mozolit-o... pfff. Bine ca nu are cum sa afle... Editat Aprilie 10, 2010 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 După ce am postat m-am gîndit că mergea mult mai bine la "Fun"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 (editat) O melodie foarte misto si de actualitate. Editat Aprilie 13, 2010 de ..IcemaN.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate