Dan Cata Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Noi versiuni de mobre BMW: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Da-l ma dracu pa macaronaru ala ca are niste gusturi dubioase: toate pt el tre sa fie caferacer, da toate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Se inseala.Motivul pentru care BMW nu a pus 21 este urmatorul: GS-ul a intrat pe o piata snoaba, care nu isi doreste cu adevarat GS, ci doar o motocicleta mare si cool cu care sa mearga pe asfalt si sa isi inchipuie ca, la o adica, ar putea sa iasa pe un macadam. Exact fenomenul SUV. SV-ul lui Svgobi a vazut mai mult enduro decat majoritatea GS-urilor - asta este adevarul trist. Spor Salut, m-ar interesa saua joasa... Te rog PM stare, pret, am un GS 2010, crezi ca se potriveste ? Multumesc mult !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 http://www.xtranormal.com/watch/7110381/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Salutare,stie cineva cum as putea comanda niste chestii de la Wunderlich? Exista vreun importator in Romania? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Sincer nu cred sa fie vreun importator dedicat Wunderlich. Cel putin la dilarii BMW daca mergi o sa-ti zica cum ca ei nu mai aduc Wunderlich. De montat,monteaza pentru un pret de rahan insa nu mai aduc Wunderlich. Eu am incercat la doi dilari si mi-au zis ca nu mai comanda Wunderlich sau AC Schnitzer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Salutare,stie cineva cum as putea comanda niste chestii de la Wunderlich? Exista vreun importator in Romania? Multumesc! /index.php?showuser=40824 Mesaj completat . Visit My Website Mesaj completat link-ul 2 e o eroare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 /index.php?showuser=40824Mesaj completat . Visit My Website Mesaj completat link-ul 2 e o eroare Da,am gasit! Am dat comanda acum sa vad cand vin si la ce preturi de transport! Ptr cei interesati: wunderlich@sistematic.ro tel:0314055570 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 era un baiat care avea un service ce se ocupa si de boxere in bucuresti, nu mai stiu nici ce user avea si nici cum se numea ...il stie careva? o bucsa de cauciuc care iese din cutie in cardan de unde pot comanda? e vreun dealer care aduce piese de la bmw in buc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Rubber gaiter? Burdufu ala? 11-le? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Rubber gaiter? Burdufu ala? 11-le? da 11-le, insa cauciucul ala trebuie sa mai vina si cu un plastic care fixeaza burduful in cardan (probabil ca vine la pachet cu burduful) ai idee de unde il comand, cei de la bavaria nici dupa 2 saptamani nu au dat un semn de viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Din cate imi aduc eu aminte, in partea dinspre cardan, gaiterul are o buza, la fel si cardanul, si intra acolo. In partea dinspre cutie, are zip-tie-ul ala, care e comun, il gasesti pe toate gardurile. De comandat, daca astia de la AB nu sunt seriosi... Poti sa il iei de la BMW Cluj de ex; dealerul se numeste Autotransilvania si ori de cate ori am comandat de la ei, au fost prompti - 7 zile! Insa pretul cred ca e acelasi ca si la AB. Mai incearca si pe motorworks.co.uk, daca il au, sigur e mai ieftin! Dan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Mai incearca si pe motorworks.co.uk, daca il au, sigur e mai ieftin! de la motorworks am mai comandat, insa credeam ca sunt firme in bucuresti care aduc piese (de ex. pentru honda le iau de la mymoto) ai catalog cu piesele de gs? de unde il iau si eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Catalog nu exista, insa e un site cu microfise, unde iti selectezi modelul, anul, luna si ai sectiuni din mobra, Fiecare rahat are un cod... Cand suni la reprezentanta sa intrebi de codu ala, musai sa mentionezi ca e pt motocicleta, altfel o sa il caute in baza de date pt masini - default Site-ul e realoem.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Catalog nu exista, insa e un site cu microfise, unde iti selectezi modelul, anul, luna si ai sectiuni din mobra, Fiecare rahat are un cod... Cand suni la reprezentanta sa intrebi de codu ala, musai sa mentionezi ca e pt motocicleta, altfel o sa il caute in baza de date pt masini - default Site-ul e realoem.com ok, multam se pare ca trebuie sa astept dupa bavaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Zici ca-i Harley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Zici ca-i Harley Doar ca Harley-ul e un pic mai aratos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 (editat) cine ajunge in zona bacaului il ajut cu ECHILIBRARE si eventual centrare. Mesaj completat citeam in urma despre problema la echilibrarea rotilor, in special a celor de pe spate. mi-am facut dispozitiv special pt spate(implicit pt fata). cine ajunge in zona mea ( a bacaului), il ajut. dureaza max 15 minute.am comparat cu echilibrarea pe aparat special ( care s-a gasit o perioada si la bacau insa numa pt cele de fata)si cred ca e mai bine facuta pe varianta clasica asa cum se vede mai jos. motivez aceasta ca exista posibilitatea ca fixarea pe aparat nu e intotdeauna perfecta Editat Octombrie 10, 2010 de bill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 Am vazut chestia asta pe advrider si m-am gandit sa o impart cu voi, mie mi se pare super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 Tiganie, parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 Tiganie, parerea mea... N-a arata cine stie ce... Dar ghiulul tipului care monteaza LED-urile e de mare efect... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Off: Pai la fel cum isi fac si cu LED la masini de le tuneaza si toti vor A8, de ce nu si la motociclete. Si sa facem o schita pt un set de lumini de craciun sa fie si mai vizibila mobra. De preferinta stelute clasice. Colorate. On: Sunt curios, pe BMW, daca iese in teren si ia o creanga peste LED, va fi funny? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 On: Sunt curios, pe BMW, daca iese in teren si ia o creanga peste LED, va fi funny? Deja ai gresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Era RT, LT sau alt autobus de genul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate