Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 O sa care mi s-a parut f. interesanta. http://www.motoblog.it/post/34177/selle-touring-powerbronze Si mai vad pe acolo si pentru K-uri, V-Strom, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 http://www.bmw-motorrad.com/com/de/index.html?content=http://www.bmw-motorrad.com/com/de/_specials/eCard/myECard.html&external_content=http://www.newyear-card.com/de/ecard/card/3869/83564087380 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 La multi ani! Sa ne vedem in cat mai multe ture anul viitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 La multi ani! Sa ne vedem in cat mai multe ture anul viitor! tu sa taci de 2 ani te tot sun sa iesi la o tura si ai treaba. asa ca fie chiar ai , fie..nu ma inghiti :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Was ist das? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Vopsea? Cica nu ar fi fost curatata bine suprafata la fabrica cand au vopsit-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 3, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2012 Was ist das? inca un rebut de la BMW niste nenorociti jepcari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 D' ale lui Cata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Was ist das? poxipol sa astupe porii de la turnare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Vopsea? Cica nu ar fi fost curatata bine suprafata la fabrica cand au vopsit-o Mai degraba o vopsitorie electrostatica artizanala, dar intradevar pe o suprafata insuficient curatata. Nu cred ca piesa originala din fabrica este vopsita electrostatic, cred ca nu este vopsita deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DR HOUSE Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 http://totalbike.hu/hirek/2011/12/30/bmw_nem_vartak_meg_az_uj_esztendot/ dati pe poze , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 (editat) Grija mare la jepcarii cu vulcanizari! Mai nou, baga heliu in loc de aer din atmosfera! Asta nu ar fi rau, daca ar baga in amandoua rotile, nu numa in aia din spate Editat Ianuarie 4, 2012 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 4, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2012 (editat) inca de la primul gsa ma tare manaca de un "parbriz" asa oare se poate face sau sa luam unul original si sa copiem daca sunt mai multi gsa isti interesati cred ca ar isi ceva http://shop.touratec...ml#!prettyPhoto Editat Ianuarie 4, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 Daca vreti sa-l copiati il am eu. Inca nu il am ca e mobra la AB dar o sa vina la un moment dat. Ba chiar l-as putea cere inapoi pe cel vechi [pt ca l-am spart] si daca nu trebuie sa-l predea la asigurari il voi cere bineinteles daca sunteti interesati sa-l copiati. Pt ca nu cred ca toata lumea stie acest parbriz este alcatuit din 3 subansamble. 2 din ele se vad in poza partea de jos e plastic negru partea de sus e un plexigals partial transaparent [tinted] iar ar treilea subansamblu este un cadru metalic pe care se monteaza partea fixa din plastic negru. Cel putin asa este pt F800GS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 inca de la primul gsa ma tare manaca de un "parbriz" asa oare se poate face sau sa luam unul original si sa copiem daca sunt mai multi gsa isti interesati cred ca ar isi ceva http://shop.touratec...ml#!prettyPhoto Si care-i smecheria cu parbrizul asta? Diferit prin design, dar era si o calitate practica? http://totalbike.hu/hirek/2011/12/30/bmw_nem_vartak_meg_az_uj_esztendot/ dati pe poze , Au inceput sa apara multe poze si detalii desi se spune ca abia in 2013 va apare in saloane. Curios cardanul este pe stanga. Cum una din noutati va fi parbrizul reglabil electric , pentru prima data montat pe un enduroturing, am reinceput lucrul la al meu. La VStrom abandonasem ideea, dar acum mi-a dat curaj BMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 4, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2012 Daca vreti sa-l copiati il am eu. Inca nu il am ca e mobra la AB dar o sa vina la un moment dat. Ba chiar l-as putea cere inapoi pe cel vechi [pt ca l-am spart] si daca nu trebuie sa-l predea la asigurari il voi cere bineinteles daca sunteti interesati sa-l copiati. Pt ca nu cred ca toata lumea stie acest parbriz este alcatuit din 3 subansamble. 2 din ele se vad in poza partea de jos e plastic negru partea de sus e un plexigals partial transaparent [tinted] iar ar treilea subansamblu este un cadru metalic pe care se monteaza partea fixa din plastic negru. Cel putin asa este pt F800GS. sal ti am vazut jucaria la bavaria...pacat se pare ca ce am eu nevoie pentru ADV difera destul de mult oricum multam mult de intentie net superior de ce e standar pe moto , nu? Si care-i smecheria cu parbrizul asta? Diferit prin design, dar era si o calitate practica? Au inceput sa apara multe poze si detalii desi se spune ca abia in 2013 va apare in saloane. Curios cardanul este pe stanga. Cum una din noutati va fi parbrizul reglabil electric , pentru prima data montat pe un enduroturing, am reinceput lucrul la al meu. La VStrom abandonasem ideea, dar acum mi-a dat curaj BMW. bogdan ca si n "parbrizele" modificate de tine e clar ca si acesta are si un rol practic fata de cel original si nu doar de frumusete as da 500 euro sincer ultima matocarie electrica pe care as pune.o ar fi un parbriz electric si asa asa mai scapa de ceva electronica de pe ea cum ar fi clapeta de la esapament nu mi.am luat ESA II si tu vrei sa pun parbriz electric bafta la proiect oricum, am obs ca, cu varsta e din ce in ce mai greu sa schimbi si pozitia parbrizului din suruburi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 bogdan ca si n "parbrizele" modificate de tine e clar ca si acesta are si un rol practic fata de cel original si nu doar de frumusete as da 500 euro sincer ultima matocarie electrica pe care as pune.o ar fi un parbriz electric si asa asa mai scapa de ceva electronica de pe ea cum ar fi clapeta de la esapament nu mi.am luat ESA II si tu vrei sa pun parbriz electric bafta la proiect oricum, am obs ca, cu varsta e din ce in ce mai greu sa schimbi si pozitia parbrizului din suruburi.... Eu nu modific parbrize, le fac de noi. Parbrizul dupa care tanjesti tu e bun in oras sau off, in rest nu prea cred. Pare scurt. Cu ESA nu ai gresit. Tu mergi singur si numai pe sosea. Chiar nu ai de ce sa umbli la suspensie. Un An Bun si multi km! Nu prea inteleg. Ti-ai demontat clapeta din esapamant? Sau viitorul GS nu o mai are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Care ai fost de curand pe la service Bavaria? Ce mecanici mai sunt pe acolo? Ultima data cand am fost erau un nene si un pusti. Au mai angajat ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 5, 2012 Admin Share Postat Ianuarie 5, 2012 Cred ca tot aia sunt si acum. Slabe sanse, probabil ca salariul este de tot rahatul. Ce nevoie ai, poate te trimit la cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 sal ti am vazut jucaria la bavaria...pacat se pare ca ce am eu nevoie pentru ADV difera destul de mult oricum multam mult de intentie net superior de ce e standar pe moto , nu? Jucaria ca sa zic asa nu are mai nimic la partea de structura numai plastice bulite nu e mare lucru doar o factura cat China. Cu siguranta e net superior insa parbrizul standard e cel mai prost parbriz cu care am mers pe pana acum [nu ca as avea o prea mare experienta] in sensul ca era mai liniste in casca daca ma ridicam in scarite decat stand in sa. Cu desierto am mers frecvent cu 140 - 160 cu casca deschisa ...ridicata [am flip-up] fara nici o problema. Care ai fost de curand pe la service Bavaria? Ce mecanici mai sunt pe acolo? Ultima data cand am fost erau un nene si un pusti. Au mai angajat ceva? Au angajat de curand un mecanic de la KTM. ame='ianachim' timestamp='1325712374' post='3026107'] sal ti am vazut jucaria la bavaria...pacat se pare ca ce am eu nevoie pentru ADV difera destul de mult oricum multam mult de intentie net superior de ce e standar pe moto , nu? Jucaria ca sa zic asa nu are mai nimic la partea de structura numai plastice bulite nu e mare lucru doar o factura cat China. Cu siguranta e net superior insa parbrizul standard e cel mai prost parbriz cu care am mers pe pana acum [nu ca as avea o prea mare experienta] in sensul ca era mai liniste in casca daca ma ridicam in scarite decat stand in sa. Cu desierto am mers frecvent cu 140 - 160 cu casca deschisa ...ridicata [am flip-up] fara nici o problema. Au angajat de curand un mecanic de la KTM. Daca ar angaja si la headquarter pe cineva de la KTM poate nu mi-as mai bate eu capul sa vad ce furca sa-mi pun la mobra ca sa o modific cat mai putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Cred ca tot aia sunt si acum. Slabe sanse, probabil ca salariul este de tot rahatul. Ce nevoie ai, poate te trimit la cineva? Acum n-am probleme. Probabil la un moment dat va trebui curatata si reglata injectia, si reglajul inteleg ca nu poate fi facut de oricine dupa ureche. Tibi facea reglajele astea cum trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Pt fanii suspensiilor inteligente. http://www.gizmag.com/bmw-active-motorcycle-suspension-ddc-dynamic-damper/19113/picture/137231/ Un desen pt clatit ochii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 daca e pe bune, sunt 2 schimabri mari ce vad, ambreiajul in baie de ulei si pozitia admisiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate