Xandros Postat Decembrie 6, 2016 Share Postat Decembrie 6, 2016 Da, imi aduc aminte ce a patit, not funny sa impingi tancu prin oras. Si cu plinu facut !! Anyway, m-am hotarat sa dau jos bacteria si sa o incarc in casa, frumos, elegant, cat di cat ... Am sunat la Bavaria Otopeni, o sa trec pe acolo sa vad ce au pe stoc (echipament, redresor, etc). By the way, doamna de la telefon mi-a spus ca Schuberth a luat patentul de la BMW (legat de casti). Si castile BMW sunt produse de BMW. Asa o fi, habar n-am .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 6, 2016 Share Postat Decembrie 6, 2016 Am sunat la Bavaria Otopeni, o sa trec pe acolo sa vad ce au pe stoc (echipament, redresor, etc). By the way, doamna de la telefon mi-a spus ca Schuberth a luat patentul de la BMW (legat de casti). Si castile BMW sunt produse de BMW. Asa o fi, habar n-am .. Mi s-ar parea culmea nesimtului ca, mai ales in perioada asta a anului, sa nu aiba incarcatorul pe stoc. Legat de casti... daca intr-adevar a spus asta, nu face decat sa-mi confirme niste banuieli Am crezut ca problema asta s-a lamurit pe pagina precedenta. Deci, Schuberth (renumita firma care produce casti) produce castile BMW. Evident, dupa standardele si cu modificarile cerute de departamentul de cercetare/dezvoltare de echipamente BMW. Noi am avut aseara petrecere mare la BMW Motorrad (traditional de Mos Nicolae) si am avut cumva sansa sa vad si culorile pentru noul System 7. Pe langa banalele alb/gri/argintiu/negru va mai fi galbenul neon si vreo doua modele cu decor. Din pacate fluor-orange nu este in oferta, sau cel putin nu in 2017 Pretul va creste cu cca. 100€. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 Stiu ca nu e topic de casti dar vin si eu cu o intrebare : are cineva bmw racehelment? Daca da cum se comporta in timp? Ca deja am avut una acum 5 ani si a fost un gunoi. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Decembrie 16, 2016 Share Postat Decembrie 16, 2016 Pe drum desta merge si cu orice scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 (daca tot a inviat site-ul) O poza - pentru mine este sunetul divin pentru moto (am avut pe fiecare dintre mobrele detinute). Cea veche - toba BMW Sport este disponibila pentru vanzare (o sa pun si poze cand prind un pic de timp). In alta ordine de idei - telescopul spate s-a scurs (Showa, 45k km, fara offroad) - probabil nu i-au placut temperaturile reci din ultima luna. Unul nou - 2000eu. Din fericire am solutia de backup cu o suspensie primita la pachet WP insa trebuie un update de soft. Versiunea de software curent se pare ca nu stie sa lucreze cu generatia mai noua de telescop WP de pe acelasi model de mobra: Factory I-Level: K024-08-01-500Actual I-Level: K024-08-01-500 Cu GS911 nu se poate face upgrade software insa am gasit un tip in TM care are diagnoza BMW si sper sa prind o zi cu temperaturi mai ok sa ajung la el - va tin la curent cu rezultatul update-ului . stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 (editat) Cea veche - toba BMW Sport ... Cum arata o toba BMW Sport?? Editat Decembrie 19, 2016 de KHK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 Cum arata o toba BMW Sport?? Gen Este toba ce vine cu galeriile cromate. (eu ii zic bmw sport - nu stiu cine le face dar ma documentez ) stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 (eu ii zic bmw sport - nu stiu cine le face dar ma documentez ) Original BMW a existat toba cromata (cum au majoritatea, pt ca era inclusa in pachet, vezi poza) sau... necromata, dar tot asa arata ca forma. Si optional Akrapovic. Ce vad in poza ta nu prea are nicio legatura cu BMW (original). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 Original BMW a existat toba cromata (cum au majoritatea, pt ca era inclusa in pachet, vezi poza) sau... necromata, dar tot asa arata ca forma. Si optional Akrapovic. Ce vad in poza ta nu prea are nicio legatura cu BMW (original). 2008-BMW-R1200GS-Motorcycle-Test-Salvadori-1131.jpg O sa ma uit pe ea sa vad ceva stante imprimate. Sigur din fabrica a iesit cu galeriile cromate (X350A optiune). Neamtul mi-a dat multe tampenii hartzoage inutile de la fiecare revizie insa toba aftermarket nu am vazut pe niciunde sa apara. Si mai stiu ca nemtii nu isi bat capul cu schimbatul tobelor si de asta am presupus ca este toba OEM (cromata) O fi Akrapovic insa atunci ar trebui sa aibe ceva stante de la producator. O studiez in amanunt diseara. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 O fi Akrapovic insa atunci ar trebui sa aibe ceva stante de la producator. No way: http://www.bmw-motorrad-store.de/bmw-akrapovic-endschalldaempfer-fuer-bmw-r1200gs-und-adventure-2009.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Decembrie 19, 2016 Share Postat Decembrie 19, 2016 2008/04 model mobra. Vedem - trebuie sa aiba ceva stantzat pe ea. numai bine, paul » Post actualizat in 19 Dec 2016 11:28PS - dau si un mail la neamt ca ma intriga subiectul. » Post actualizat in 19 Dec 2016 12:04 Rezolvat. SR-Racing, titan (acum inteleg de ce era asa de usoara chiar si fata de Leovince-aluminiu). http://www.sr-racing.de/auspuffsysteme/bmw/bmw-r-1200-bis-baujahr-09-euro-3-ohne-klappe/ stima, paul » Post actualizat in 19 Dec 2016 19:17Asta este: EG BE 2107.pdf Este atinsa foarte usor in 2 locuri, am observat abia cand am curatat-o. Daca si-o doreste cineva - ne intelegem ca ma asteapta suspensia wilbers. stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dellnegro Postat Decembrie 20, 2016 Share Postat Decembrie 20, 2016 O simpla curiozitate: de ce ai schimbat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Decembrie 20, 2016 Share Postat Decembrie 20, 2016 (editat) O simpla curiozitate: de ce ai schimbat-o?Salut,Mie imi place mult mai mult cum suna Leovince - am avut pe fiecare motocicleta dupa multe testari versus Arrow sau Akrapovic. Sunetul este mai jos si mai incet cu leovince - probabil insesizabil pentru alte urechi insa pentru ale mele sunetul este mai placut. numai bine, paul Editat Decembrie 20, 2016 de ivanp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dellnegro Postat Decembrie 20, 2016 Share Postat Decembrie 20, 2016 Multumesc pentru raspuns! Da-mi un pret pe pm pentru toba pe care vrei sa o vinzi. Am un prieten cu gs din 2008. De unde iti cumperi Wilbers? Ce ai ales? Ma referi la tipul amortizorului. Poti sa zici si cat costa? Eu am gs din 2012 cu low suspension (-30 mm) si vreau sa trec la suspensia standard. Trebuie sa schimb amortizoarele si cricurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Decembrie 20, 2016 Share Postat Decembrie 20, 2016 (editat) Multumesc pentru raspuns! Da-mi un pret pe pm pentru toba pe care vrei sa o vinzi. Am un prieten cu gs din 2008. De unde iti cumperi Wilbers? Ce ai ales? Ma referi la tipul amortizorului. Poti sa zici si cat costa? Eu am gs din 2012 cu low suspension (-30 mm) si vreau sa trec la suspensia standard. Trebuie sa schimb amortizoarele si cricurile. Salut, Eu m-am gandit la un 140eu. Are 2 atingeri usoare si apar in pozele de pe olx cu link in semnatura mea. Nu sunt deranjante si le-am observat cand am dat mizeria jos - nu am idee de la ce s-au facut. Legat de suspensii wilbers face o chestie desteapta ca preia sistemul esa (superior si inferior) de la tine si le pun pe telescopul lor. Iti seteaza arcul si valvele in functie de greutate si stil de mers - sport sau touring, strada sau offroad. In principiu ramai cu preload si rebound din ESA insa am vazut ca au si varianta cu rezervor cu cele 2 setari pentru compresie (high si low speed). La GS la franari/accelerari bruste nu este asa proeminent tangajul fata spate din cauza tele/para lever versus suspensii clasice si de asta consider ca nu e necesar sistemul de control si la compresie. Eu m-am gandit la inceput sa il modific pe cel de pe spate, in varianta fara rezervor cred ca e undeva la 600eu. Nu este ieftin insa imi place foarte mult mobra si probabil o sa ramana inca multa vreme la mine. Si la un moment dat o sa urmeze si cel de fata. Nu mai stiu daca tu ai ESA insa daca nu ai cred ca cea mai faina varianta de la wilbers e cea cu preload hidraulic, rebound parca au toate si poti sa mergi si pe varianta cu setari de compresie daca chiar esti maniac cu tinuta de drum. Preload e fain daca faci des schimbari gen doar tu , tu cu bagaje sau tu, pasager si bagaj. Telescop cu setarile complete pentru vstrom a costat 740eu - probabil tot pe aici este si cel pentru bmw. numai bine, paul Editat Decembrie 20, 2016 de ivanp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dellnegro Postat Decembrie 20, 2016 Share Postat Decembrie 20, 2016 Nu am esa. Ma gandesc sa am putina rabdare poate prin o reducere de pret in iarna asta GS-ul tau din ce an e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Decembrie 20, 2016 Share Postat Decembrie 20, 2016 Nu am esa. Ma gandesc sa am putina rabdare poate prin o reducere de pret in iarna asta GS-ul tau din ce an e? 2008. iarna de obicei nemtii dau 10%. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Decembrie 20, 2016 Share Postat Decembrie 20, 2016 Astept sa-mi vina factura de la Wilbers, ca telescopul meu spate a intrat in lucru, dar nu ma astept la reduceri, ca astea se obtin inainte de a bate palma. Este indecent unul nou, iar din dezmebrari, e cu noroc (acum umblu cu unul imprumutat care sigur nu este de GS, ca la hopuri ma cam arunca din sa). Este al 3-lea de care aud in iarna asta ca se varsa! 'Or fi bagat astia ceva in benzina!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Decembrie 20, 2016 Share Postat Decembrie 20, 2016 . Este al 3-lea de care aud in iarna asta ca se varsa! 'Or fi bagat astia ceva in benzina!?La mine a fost showa...celelalte 2 tot showa sau wp?Tocmai l-am desfacut bucati... Puteau sa puna neshte vaselina de protectie la bobina esa inferioara...daca intra apa pe langa oringul de la mufa...se phute rau. Sistemul de amortizare este destul de complex dar gandit simplu. Etansarea este asigurata la tija de rebound din interiorul axului de un oring simplu si la ax este un simering de teflon cred(plastic moale), un simering de bronz acoperit cu teflon(ca cel de la jambe fata clasice) si un simering de cauciuc cu un arc. Parerea mea este ca simeringul de plastic de la frig se contracta si se rigidizeaza foarte tare si de acolo scurgerea...o sa pun maine poze. Al meu a fost ok acum o luna de zile, dupa cateva zile de mers pe frig...a cedat. Din pacate am rupt surubul care tine mufa esa inferioara...e fixat cu loctite rosu(!?!?). Banuiam inventivitatea bmw si l.am incalzit bine la flacara dar se pare ca ceva nu fu ok. S.a retezat destul de usor...maine tre' mers la un strung sa.l fixeze bine, gaura pe mijloc si apoi extractor. stima, paul » Post actualizat in 21 Dec 2016 08:53 Pentru cei curiosi de cum e Showa cu esa in interior: Cu esa superior nu am mai facut poze ca ala pur si simplu e ca o bucsa cu diametrul cartusului gaz/ulei care se extinde longitudinal. stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Decembrie 23, 2016 Share Postat Decembrie 23, 2016 Salutare, e cineva interesat de un Navigator 4 ? Nici nu stiu cat as putea cere pe el ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Decembrie 24, 2016 Share Postat Decembrie 24, 2016 Are cineva proiectoare oem sau aftermarket (cu leduri) montate pe gs?Se merita investitia?Adica m-ar interesa daca suplimenteaza eficient lumina farului led, in afara de faptul ca probabil sau sigur esti mult mai vizibil pentru cei care vin din sens opus.Daca aveti cunostinta si de un pret pentru cele oem, cu tot cu montaj, inclusiv cu intrerupatorul suplimentar pentru ele.Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 24, 2016 Share Postat Decembrie 24, 2016 (editat) Daca aveti cunostinta si de un pret pentru cele oem, cu tot cu montaj, inclusiv cu intrerupatorul suplimentar pentru ele.Eu le-am avut pe cele originale si la GS-ul dohc si pe LC si cu siguranta le voi pune si la asta noua.Ca esti mai bine vazut in trafic, este indiscutabil. Am vazut clar asta la altii, atat pe contrasens cat si in oglinzi. De asemenea, in diferite conditii, chiar daca farul principal cu LED este foarte bun, proiectoarele suplimenteaza foarte bine partea de jos si lateral. Si ajuta mult si in curbe. Am avut o situatie de exemplu anul asta cand am fost nevoit sa merg noaptea in Albania pe drum de munte cu multe curbe, fusese viitura si drumul era plin de aluviuni, pietre, bolovani... evident nu mergeam tare si proiectoarele au suplimentat extraordinar farul. Iar pe drumurile din Ro sigur ajuta. Pe ceata iar mi-au fost foarte utile. Pretul este de cca 130 €/buc dar in total cu cablaj, suporturile de prindere, buton, montaj etc. ajung pe la 500 €. Se monteaza in service BMW pt. ca se leaga la softul motocicletei motiv pt. care este indicat cand vinzi motocicleta sa nu le mai scoti de pe ea. Editat Decembrie 24, 2016 de KHK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 25, 2016 Share Postat Decembrie 25, 2016 De precizat insa ca nu suplimenteaza cam deloc distanta de vizibilitate in fata. Sunt super pt a fi vazut si pt a umple golul farului de pe laterale, gol care, cum povestea KHK mai sus, e cam nasol noaptea pe curbe. Dar daca vrei ceva care sa iti ofere mai multa lumina in fata, caua ceva aftermarket. Xandros, pt pret navi vezi pe ebay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 25, 2016 Share Postat Decembrie 25, 2016 Fara misto..ai nevoie de software pentru a pune un bec? Sunteti siguri ca nu e teapa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Decembrie 25, 2016 Share Postat Decembrie 25, 2016 Ma gandeam ca suplimenteaza lumina lateral, la fel ca proiectoarele de masina.O sa intreb la BMW cat ar fi afacerea.Probabil ca si cele aftermarket fac acelasi lucru, dar pe unde stau eu nu ar sti nimeni sa le monteze, nu stiu ce intrerupator ar trebui, unde s-ar monta el, etc.Mersi oricum. CRACIUN FERICIT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate