shpixy Postat Iulie 11, 2020 Share Postat Iulie 11, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Iulie 14, 2020 Share Postat Iulie 14, 2020 Salutare, ce ulei punem în R 1200 gs 2014 Ei zic 5w40 advantec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 15w50 motul boxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 La saibe... numa eu dau banii aiurea pe ele si le schimb DE FIECARE DATA?! De ce as risca sa nu etanseze bine, un schimb de ulei e 200+ ron, pentru o saiba de 2 lei la propriu si la figurat Uleiul ala din poza e bun pt motoare pana la LC, alea racite cu apa functioneaza cu 5w40, de la bmw sau Castrol sintetic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 Acum 47 minute, shpixy a spus: 15w50 motul boxer Muturex? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 Acum 38 minute, Dan Cata a spus: La saibe... numa eu dau banii aiurea pe ele si le schimb DE FIECARE DATA?! De ce as risca sa nu etanseze bine, un schimb de ulei e 200+ ron, pentru o saiba de 2 lei la propriu si la figurat Uleiul ala din poza e bun pt motoare pana la LC, alea racite cu apa functioneaza cu 5w40, de la bmw sau Castrol sintetic. CORECT ! Scuze, mi-a scapat anul... ! Acum 27 minute, john17 a spus: Muturex? Motorex abia m-am trezit...am facut praf postarea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 De unde cumparati 5w40 advantec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 Multumesc domnilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 Acum 2 ore, VyXxer a spus: https://www.longlife100.de/en/p/motorcycle-oil-original-bmw-5w-40-advantec-ultimate-1-litre Nu livreaza Ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Iulie 15, 2020 Share Postat Iulie 15, 2020 (editat) www.mailboxde.com. Testat de mine pentru niste produse din germania care nu se livrau in romania - iti vine la usa. Si acu vad ca s-ar putea ca uleiul sa intre pe lista de produse care nu pot fi transportate..nu prea e clar dar totusi merita sa intrebi https://www.mailboxde.com/prohibited-goods.html Substances belonging to ADR regime including all types of garbage*, Items subject to excise tax (spirits, wine, beer, cigarettes, tobacco, mineral oils, light fuel oils, fuel etc.), Shipments from countries outside the EU, Editat Iulie 15, 2020 de tzunoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iulie 17, 2020 Share Postat Iulie 17, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 19, 2020 Share Postat Iulie 19, 2020 Salutare tuturor! Am o intrebare, probabil s-a mai discutat subiectul aici. Ce cauciucuri folositi pe R1200GS si recomandati, pentru drumuri 80% asfalt si restul macadam. “Vaca” mi-e cam mare, si nu m-am bagat inca, cu buna stiinta, pe off. Treaba e ca sunt atatea trasee superbe combinate, cu off usor, si e pacat sa nu ma bucur de ele. Revenind la gume, ideea este clara, comportament sigur pe drum ud si sa te sjute pe off (sa nu fi ca pe patinuar la prima balta). Studiind un pic problema, ma oprisem la Anakee Adventure, dar tocmai mi-a taiat cineva elanul, povestind pe alt topic ca sunt foarte zgomotoase la peste 80/h, si ca nu-s chiar ok pe off. Ce parere aveti despre ele si ce recomandati pe baza propriei experiente. Multam’ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Iulie 19, 2020 Share Postat Iulie 19, 2020 Si pe mine ma intereseaza subiectul. Era cineva pe un alt topic, si alt motor dar tot vaca, care lăuda dunlop trailmax mission. Dar..mai asteptam păreri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barca Lascar Postat Iulie 19, 2020 Share Postat Iulie 19, 2020 https://ultimatemotorcycling.com/2017/11/13/dunlop-trailsmart-tire-review-adventure-motorcycle-tires/ Asta recomanda Dunlop TrailSmart. Eu am pus Metzeler cu profil asemănător. Am înțeles ca asa se livrează din fabrica. Or fi știind ceva nemții ăștia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 19, 2020 Share Postat Iulie 19, 2020 Am gasit si aceste informatii: https://www.bmwriders.ro/forum/threads/anvelope-pentru-motocicleta-mea-r1200gs-adventure-lc.21/ Eu am montate acum, Pirelli Scorpion Trail. Le-am luat fiindca mi-au fost recomandate ca ff bune pe ud. Am prins insa intr-o zona in apropierea Bucurestiului, un drum ce pe harta figureaza ca asfaltat. Ce sa vezi, nu macadam ci doar piatra din aceea sparta, rar dadeai si de pamant. A fost urat tare, mai rau ca pe patinuar. Mare pretentie la gume n-am avut, dar norocul a fost cu mine si am ramas la verticala. Cred totusi ca gumele astea nu prea te ajuta pe off. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Iulie 19, 2020 Share Postat Iulie 19, 2020 (editat) Daca nu esti Chris Birch , cam greu cu vaci de peste 220 kg pe off. Eu cu o vitea de 160 kg, si cu cauciucuri 50/50( Mitas e07), am strans din buci putin ieri pe urcarea de la Cabana Cozia, pe ploaie. A fugit de cateva ori atat spatele cat si fata. Bine eu sunt si sub nivelul marii pe off, si nu ma prea ajuta nici fizicul. Pentru un off cinstit cu noroi cat cuprinde, pante adevarate, sleauri, copaci cazuti ,etc, cred ca e nevoie de o caprita pe la maxim 120 kg si cauciucuri cu crampoane adevarate, nu imitatii. Asta pentru muritorii de rand, ca meseriasii se dau cu orice. Editat Iulie 19, 2020 de Nooxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 19, 2020 Share Postat Iulie 19, 2020 Nici nu a intrat in discutie un off pe bune (noroaie, pante serioase, etc) cu o vaca asa grasa. Am si mentionat, off usurel, pamant uscat in mare parte, altfel n-ai cum. Adica ai, dar cu training, conditie fizica si cu gume dedicate pt off. Stiu ca ati fost, v-am si felicitat pentru tura. Din pacate evit cat pot turele cu componente off, chiar usor, atunci cand e posibil sa ploua. Cu asa o grasa, e ca pe patinuar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Iulie 19, 2020 Share Postat Iulie 19, 2020 Acum 7 ore, tzunoi a spus: Si pe mine ma intereseaza subiectul. Era cineva pe un alt topic, si alt motor dar tot vaca, care lăuda dunlop trailmax mission. Dar..mai asteptam păreri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 19, 2020 Share Postat Iulie 19, 2020 Cam cati km le-ai testat si care sunt concluziile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Iulie 19, 2020 Share Postat Iulie 19, 2020 Dacă mă întrebi pe mine...nu le-am testat deloc. Doar ma uit lung la ele .Eu doar am facut legatura intre 2 topicuri unde o persoană cerea impresii si alta le oferea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 19, 2020 Share Postat Iulie 19, 2020 Ok, apreciez. Totusi unde e problema sa ne spui cat esti de multumit pe asfalt si off, mai ales ca sunt 50/50? Fa treaaba pana la capat daca tot ai inceput Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Iulie 19, 2020 Share Postat Iulie 19, 2020 Cred ca e prea tarziu si nu ma exprim eu prea coerent. Nu am aceste cauciucuri. Altfel v-as spune cu drag. Doar ma intereseaza subiectul si s-a nimerit să urmăresc si celălat topic unde erau laudate. Am zis sa fac o faptă bună - mai multe informatii poti obtine de pe acel topic. Eu am montate pe vaca tourance next..pe care le stie toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 19, 2020 Share Postat Iulie 19, 2020 Acum 22 minute, tzunoi a spus: Cred ca e prea tarziu si nu ma exprim eu prea coerent. Nu am aceste cauciucuri. Altfel v-as spune cu drag. Doar ma intereseaza subiectul si s-a nimerit să urmăresc si celălat topic unde erau laudate. Am zis sa fac o faptă bună - mai multe informatii poti obtine de pe acel topic. Eu am montate pe vaca tourance next..pe care le stie toata lumea Da, la mine era problema de fapt. Am ramas in cap cu afirmatia “cred ca sunt primul din tara care le are” si involuntar ti-am atribuit-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yrkalex Postat Iulie 24, 2020 Share Postat Iulie 24, 2020 Va salut, vinde cineva un parbriz pentru R1200 Gs, fab 2008 ? Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 24, 2020 Share Postat Iulie 24, 2020 Dunlop Trailmax Mission https://www.dunlopmotorcycletires.com/tire-line/mission/ Totusi e cineva care le-a testat? Am citit despre ele, pare sa fie marfa de calitate, totusi 50/50 daca nu mergi asa mult in off, oare merita? In sensul ca e ce trebuie pentru asfalt 70% ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate