ivanp Postat Aprilie 28, 2023 Share Postat Aprilie 28, 2023 1 oră în urmă, io, bogo a spus: Salutare, e cinva care stie pe cineva care a auzit de cineva care dezmembreaza un R1200GS K25 (<2008)? Am nevoie de tripla inferioara de furca (part number 31427664956). Posibil sa se potriveasca si de la modele mai recente dar nu am verificat. Multam'! Salut, Vezi aici - https://dezmembrez-moto.olx.ro/ sau un tel la Catalin - 0727207310. bafta, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bancaru Postat Mai 8, 2023 Share Postat Mai 8, 2023 Salutare! Ma poate ajuta cineva cu semnificatia acestui martor?R 1200 GS 2007 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 8, 2023 Share Postat Mai 8, 2023 Bec ars Sau ai pus ceva led pe undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bancaru Postat Mai 9, 2023 Share Postat Mai 9, 2023 Multumesc,am pus leduri pe far dar sunt cu can. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 9, 2023 Share Postat Mai 9, 2023 Acum 2 ore, bancaru a spus: Multumesc,am pus leduri pe far dar sunt cu can. Cu can can! Sistemul electronic al 🏍 e mai deștept decât "can-ul" chinezesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chemical Postat Mai 15, 2023 Share Postat Mai 15, 2023 Buna ziua la toata lumea, imi poate spune cineva, cu cati cm pot sa inalt ghidonul unui R1200 GSA din 2011, fara sa trebuiasca sa schimb furtunurile de frana, cablu acceleratie sau altele? Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 15, 2023 Admin Share Postat Mai 15, 2023 Desfaci 4 șuruburi și ai răspunsul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chemical Postat Mai 15, 2023 Share Postat Mai 15, 2023 Acum 53 minute, l.u.v a spus: Desfaci 4 șuruburi și ai răspunsul Da, ăsta ar fi fost cel mai ușor mod de a afla, dar din păcate nu am acces la motocicleta pună in 6 iunie și aș vrea pună atunci să comand înălțătoarele de ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 15, 2023 Admin Share Postat Mai 15, 2023 Păi ia-le pe cele mai mari din ofertă. Presupun că le cauți într-un magazin online gen Touratech / Wunderlich. Cei care le produc țin cont de aceste aspecte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chemical Postat Mai 15, 2023 Share Postat Mai 15, 2023 M-am gandit și la această variantă. Cele de la touratec au maxim 30 mm, cele de la wunderlich au maxim 40 mm iar cele de la sw mototech au 30 mm. O să merg pe viarianta de 30 mm ca să fiu mai sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Mai 16, 2023 Share Postat Mai 16, 2023 (editat) eu pe un 2010 am de 2 inchi ! poti llua de 40mm linistit ! Editat Mai 16, 2023 de shpixy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chemical Postat Mai 16, 2023 Share Postat Mai 16, 2023 Acum 3 ore, shpixy a spus: eu pe un 2010 am de 2 inchi ! poti llua de 40mm linistit ! Mulțumesc pentru răspuns @shpixy! O sa comand de 40 mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Mai 17, 2023 Share Postat Mai 17, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chemical Postat Mai 20, 2023 Share Postat Mai 20, 2023 Mulțumesc pentru poză @shpixy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Mai 24, 2023 Share Postat Mai 24, 2023 Salut, Stie cineva daca se poate face rebuild undeva la un telescop fata pt gsa 2017 cu esa? Merci, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Mai 26, 2023 Share Postat Mai 26, 2023 (editat) La 24.05.2023 la 18:08, ivanp a spus: Salut, Stie cineva daca se poate face rebuild undeva la un telescop fata pt gsa 2017 cu esa? Merci, paul Telescop sau amortizor? Ca telescoapele alea sunt doar sa tina ghidonul Editat Mai 26, 2023 de sivi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Mai 26, 2023 Share Postat Mai 26, 2023 Acum 18 minute, sivi a spus: Telescop sau amortizor? Ca telescoapele alea sunt doar sa tina ghidonul Salut, Amortizor - scuze de exprimarea ambigua. Merci, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Mai 26, 2023 Share Postat Mai 26, 2023 (editat) exact in situatia asta sunt si eu tot cu un 2017 ESA (40.000km), a inceput sa planga amortizorul fata. Din sapaturile mele exista varianta de reparat/inlocuit amortizor pe mecatronica (ESA) existenta, la Wilbers in Germania, costurile totale fiind undeva la 1000euro + manopera demontat/montat + transport dus/intors: https://www.wilbers.de/shop/en/Motorcycle/BMW/R-1200-GS-Adventure-LC-Werkstieferlegung-1G12/shock-absorber-type-634-WESA-Dynamic-Feedback-front.html?year=2017 sau amortizor complet nou de la Touratech (produs de TracTive - desprinsi din WP) la pretul de 1250 euro + motat/demontat: https://www.touratech.ro/touratech-suspension-front-shock-absorber-for-bmw-r1200gs-adventure-lc-2014-2017-type-extreme.html Eu am ales varianta Touratech si inca astept sa soseasca. Am preferat, daca tot dau banii astia, sa fac si un upgrade complet...ESA oem are niste probleme de rugina la motoras, existand riscul sa te coste suplimentar si mecatronica Nu cred ca repara nimeni amortizorul original, desi exista un kit - esarepair.com(nu are rezultate foarte bune). Poate incerci cu Dan Cata.... Facea treaba asta Ionut de la RAMS, dar din cauza problemelor aparute ulterior a renuntat Editat Mai 26, 2023 de sivi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Mai 26, 2023 Share Postat Mai 26, 2023 merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 26, 2023 Admin Share Postat Mai 26, 2023 Wilbers sunt ce trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Mai 29, 2023 Share Postat Mai 29, 2023 Salut, Da, eu wilbers am pe gs-ul meu doar ca prietenul cu gsa 2017 nu pare preagatit sa scape de 1500 euro pt a schimba suspensia, probabil ii mai trebuie un pic de timp de acomodare. Mai o intrebare, va rog, pentru cei care au buton de avarii separat - cand se taie contactul - se stinge instant sau ramane aprins aproximativ 1 min pana zfe-ul taie alimentarea complet? Merci, Paul Later edit - s-a lamurit - se stinge dupa un minut de la taiat contact. stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max90 Postat Iunie 6, 2023 Share Postat Iunie 6, 2023 Salut. Stiti vreun loc unde se pot indrepta hopurile si opturile din jante, la un r1200GSA 2006? Pana acum nu am gasit pe nimeni sa accepte asa ceva Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 6, 2023 Admin Share Postat Iunie 6, 2023 Sirius din București e cel mai bun. https://g.co/kgs/NsdD52 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 7, 2023 Share Postat Iunie 7, 2023 Acum 19 ore, l.u.v a spus: Sirius din București e cel mai bun. https://g.co/kgs/NsdD52 Asa e ! m-a rezolvat si pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max90 Postat Iunie 7, 2023 Share Postat Iunie 7, 2023 Multumesc de raspuns! Posibil ca nu m-am exprimat bine, dar la mine jantele sunt intacte, nelovite. Plus ca is jante cu spite. Practic am nevoie de cineva cine stie cum sa regleze spitele in asa fel incat sa scoata opturile din janta. Din ce am inteles, e o treaba dificila la modelele astea cu spitele scoase pe exteriorul jantei, motiv pentru care inca nu am gasit pe nimeni sa accepte. Mersi inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate