eti_radu Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 http://stores.ebay.co.uk/alderenterprise0138?_trksid=p4340.l2563 Recomandat. Arata foarte bine si sunt lucrate excelent, tocmai am luat capacele alea pt cadru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 M-am hotarat, Trebuie sa-mi cumpar atas: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 8, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2011 M-am hotarat, Trebuie sa-mi cumpar atas: il inchiriezi si la nunti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 nu e bun modelul asta ca nu se inclina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 (editat) il inchiriezi si la nunti? Mai degraba la inmormantari, ca tot este 3 black! Editat Noiembrie 8, 2011 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 ... ca tot este 3 black! Somn usor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Somn usor! Vise placute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Imi place ca are crash bars si pe partea cu atasul... la ce io fi trebui' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Imi place ca are crash bars si pe partea cu atasul... la ce io fi trebui' ? Ca "da" mai bine la public.........la fel ca GSA-ul..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 il inchiriezi si la nunti? Fireste prietene, Fiecare cu ce-si doreste,..pentru tine oricand la nunta ,ca stiu ca te-nsori cu olteanca aia de-a pus mana pe tine pentru Bogdan ,..cand o fi nevoie ,..daca vrea inmormantare,..sa-l lasam asa ?... doar ne ajutam.,,,ca intre amici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 Fireste prietene, Fiecare cu ce-si doreste,..pentru tine oricand la nunta ,ca stiu ca te-nsori cu olteanca aia de-a pus mana pe tine pentru Bogdan ,..cand o fi nevoie ,..daca vrea inmormantare,..sa-l lasam asa ?... doar ne ajutam.,,,ca intre amici... Am o nunta de motociclisti la anu in Septembrie, considerand ca este cerere in avans fa un pret bun la inchiriere Bike report 2010 GSA - 30000km, interesanta lectura http://www.bjorngranberg.se/2011/08/my-bmw-r-1200-gs-adv-and-the-30k-km-check-point/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Nu-mi dau seama daca e foto reala: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Nu-mi dau seama daca e foto reala: De ce nu? E un model 2008-2009 modificat frumos. Exista o revista Motorrad Magazin care trimestrial editeaza un supliment dedicat BMW... e plin de asa ceva, reale. http://www.mo-web.de/index.php?id=45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Nu-mi dau seama daca e foto reala: e reala 100 % ce nu e clar daca obiecutl din poza exista sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Nu-mi dau seama daca e foto reala: hipnotica as zice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 E modificata in photoshop, e plin advrider'ul de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Mare rugaminte! Daca aveti nr. de tel. al lui Tibi de la Bavaria, va rog mult trimiteti-mi-l si mie pe PM. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 Scuze de off, dar nu gasesc traseul lui Ianakim pe urma gaurilor prin EU. Parea interesant, dar l-am pierdut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 Scuze de off, dar nu gasesc traseul lui Ianakim pe urma gaurilor prin EU. Parea interesant, dar l-am pierdut. Vezi la categoria "Motociclisti in timpul liber". Tot acolo e mutat si ala cu rolele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 23, 2011 Admin Share Postat Noiembrie 23, 2011 (editat) Vesti(cam)proaste de la Bavaria. Am aflat ca Tibi nu mai lucreaza la ei. Era singurul care stia meserie pe acolo! Nu stiu ce va fi de acum inainte, probabil praf si pulbere. Cam asta preconiza si seful de acolo.. Care sunteti legati de ei cu reglaje(boxerele) ma tem ca ori le vindeti ori va gasiti in alta parte. Mai mare rusinea, ditamai BMW sa nu aiba o reprezentanta demna de brandul asta. Editat Noiembrie 23, 2011 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Vesti(cam)proaste de la Bavaria. Am aflat ca Tibi nu mai lucreaza la ei. Era singurul care stia meserie pe acolo! Nu stiu ce va fi de acum inainte, probabil praf si pulbere. Cam asta preconiza si seful de acolo.. Care sunteti legati de ei cu reglaje(boxerele) ma tem ca ori le vindeti ori va gasiti in alta parte. Mai mare rusinea, ditamai BMW sa nu aiba o reprezentanta demna de brandul asta. Poate-si deschide singur un service dedicat BMW, sau se cupleaza cu Padure si problema este ca si rezolvata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P.C. Refinantat Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Poate-si deschide singur un service dedicat BMW, sau se cupleaza cu Padure si problema este ca si rezolvata. Iti dai seama, ca doar nu se apuca de facut placinte Si oricum avem service-ul din brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Iti dai seama, ca doar nu se apuca de facut placinte Eu ii urez de pe acum succes, ca de clienti nu va duce lipsa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Iti dai seama, ca doar nu se apuca de facut placinte Si oricum avem service-ul din brasov si este si dan_cata. si cata_dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 23, 2011 Admin Share Postat Noiembrie 23, 2011 Poate-si deschide singur un service dedicat BMW Poate, dar asta nu ne incanta, atata timp cit il va deschide afara(din tara).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate