ianachim Postat Martie 21, 2014 Autor Share Postat Martie 21, 2014 (editat) exact pisi, ma bucur ca desi ti ai luat si tu teapa( bine, la tine e cronica, de 2 ori ) , inca mia poti sa razi :-P. fata, doar ma stii PROSTUL NU E prost DESTUL, DACA NU E SI FUDUL!!!!! daca castig la LOTO sa stii ca recidivez.....si iti iau si unul tie, asa DOAR sa iti vad zambetul ala tamp cand de dai jos din sa dupa 1000 km Editat Martie 21, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Exista un site BMW (sau altcineva) cu accesorii OEM pentru modele mai vechi? Mai precis este vorba de r1200c, suport de cutii OEM si cutii OEM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Exista un site BMW (sau altcineva) cu accesorii OEM pentru modele mai vechi? Mai precis este vorba de r1200c, suport de cutii OEM si cutii OEM. pe ebay ai cautat? vezi eventual si pe motorworks.co.uk http://www.ebay.com/itm/BMW-R1200C-Hard-Bags-/231183849240?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35d3a19718 http://www.ebay.com/itm/BMW-R1200C-Hard-Bags-/231184682797?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item35d3ae4f2d&vxp=mtr in locul tau as incerca sa-mi fac din piele. sunt destui prin tara care prelucreaza pielea si fac chestii misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 (editat) Exista un site BMW (sau altcineva) cu accesorii OEM pentru modele mai vechi? Mai precis este vorba de r1200c, suport de cutii OEM si cutii OEM. Cam asa ceva te-ar interesa ? Daca da, cu codurile de pe realoem mergi la BMW si le aduc cu siguranta ,doar banuti sa ai !! Ovidiu Editat Martie 21, 2014 de ow3x3xpr3ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 (editat) Nu ma refeream la V Strom....ci la japoneze,in general.Sau chiar alte natii decat fritzii. Editat Martie 21, 2014 de MOTORIOUS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 (editat) UITE I MA CUM RAD DE FRAIERII CARE LE AU CUMPARAT JUCARIA......Putine din '80 incoace. Editat Martie 21, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steph Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Pianine cate s-au vandut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Daca e cineva interesat... /index.php?/topic/709993-bmw-1200-gs/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Michelin Tourance ?!?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Fara numar! Fara numar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 (editat) fata, doar ma stii PROSTUL NU E prost DESTUL, DACA NU E SI FUDUL!!!!! daca castig la LOTO sa stii ca recidivez.....si iti iau si unul tie, asa DOAR sa iti vad zambetul ala tamp cand de dai jos din sa dupa 1000 km Dupa 1k te dai jos si incepi sa reflectezi la care dintre cele 10 defectiuni sa intervii prima data... Editat Martie 22, 2014 de MOTORIOUS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 ok. acum mananci bors cu polonicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 22, 2014 Autor Share Postat Martie 22, 2014 Dupa 1k te dai jos si incepi sa reflectezi la care dintre cele 10 defectiuni sa intervii prima data... ai 2 stai jos... iar copiezi dupa HAREA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 ai 2 stai jos... iar copiezi dupa HAREA Pt copiat se dă nota 1. Propunerea mea este dacă tot vrei să-i dai 2, e ok dar să fie neuroni, să aibă și el de-o sinapsă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Sa dea naiba, pe zi ce trece imi place mai mult dracovenia asta de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Sa dea naiba, pe zi ce trece imi place mai mult dracovenia asta de motor La fel simt si eu in legatura cu al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 23, 2014 Autor Share Postat Martie 23, 2014 La fel simt si eu in legatura cu al meu ne bucuram pentru tine mai ales ca faci parte dintr un grup asa de SELECT......prin CANTITATE....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Ieri intre Obarsia Lotrului si Oasa zapada cat incape !!! Am facut cale intoarsa la Brezoi. Multumesc de urari Ianachime, mai ales ca sunt din suflet.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Si ce legatura are asta cu topicul de 1200 gs lc? pe topicul de xtz 1200 sufla vantu, de multi ce sunteti si ai tinut sa ne impartasesti? E nasol sa dai o caruta de bani pe un motor si sa nu te bage lumea in seama nu? trebuia sa-ti iei bmw. Se mai strica cate un cardan, mai curgea putin lichid, da macar aveai cu cine sa socializezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 N-are nici o legatura. Sari peste comentariul meu.Duminica placuta. Si cu bagatul in seama.....asta sa fie tot necazul. Exista motociclism si cu si fara 1200 GS . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 daca cineva doreste asa ceva...0740790038 120 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Acum fara nici o legatura cu XTZ, caci sunt din filme diferite, cate GS1200 LC s-au vandut anul trecut la noi? Se pot pune la socoteala si cele deja scoase din nou la vanzare ca SH-uri. Are cineva informatii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Ce dioptrii are? Arata ca o pereche de ochelari Da exact ca o pereche. Daca erau oleaca mai mari, poate ii erau buni la careva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 23, 2014 Autor Share Postat Martie 23, 2014 N-are nici o legatura. Sari peste comentariul meu.Duminica placuta.Si cu bagatul in seama.....asta sa fie tot necazul. Exista motociclism si cu si fara 1200 GS . da, exact cum spui si tu INSA CU 1200 GS/GSA ......e mult mai FUN..... Acum fara nici o legatura cu XTZ, caci sunt din filme diferite, cate GS1200 LC s-au vandut anul trecut la noi? Se pot pune la socoteala si cele deja scoase din nou la vanzare ca SH-uri. Are cineva informatii ? te urci pe yamaha... mergi pana la BAVARIA... te mai uiti inca o data prin PARBRIZUL ala SUI de la gs lc si intrebi frumos la vanzari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate