glucian Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Lichidul de frana cred ca trebuie facut in cel mai bun caz la un an, nu neaparat in functie de nr. de km. Dar pana la urma poate ca nu strica... Uite aici scrie ca trebuie schimbat la 10000 km: https://skydrive.live.com/redir.aspx?resid=2A3A3F4609DB3988%21336 Mai ales ca mie nu imi mai tine frana asa de bine ca la inceput: cursa mai lunga la maneta si mai moale. Cat am avut-o in revizie am facut un test drive cu RT-ul si la prima frana era sa ma pun in cap eu fiind obisnuit cu a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei999 Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Cum e protectia aia pentru furca fata? Ai vreo fotografie? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Uite aici scrie ca trebuie schimbat la 10000 km: https://skydrive.live.com/redir.aspx?resid=2A3A3F4609DB3988%21336 Mai ales ca mie nu imi mai tine frana asa de bine ca la inceput: cursa mai lunga la maneta si mai moale. Cat am avut-o in revizie am facut un test drive cu RT-ul si la prima frana era sa ma pun in cap eu fiind obisnuit cu a mea. 10000 km sau 2 ani !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Ii fac poza si o postez aici,cel de la touratech zicea ca e una din cele trei protectii pe care trebuie sa le ai obligatoriu pe mobra, pe langa cea de la final drive si cele pt cilindrii.A fost vreo 80 sau 85 de euro,eu personal nu prea am inteles cum e cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 FPC- nu e niciun partid nou, este vorba de fuel pump controller care cedeaza datorita pozitionarii proaste si a designului. Prin urmare, risti sa ramai in drum (cazul meu) pentru ca pompa de benzina nu mai e alimentata electric. Solutia este un "jumper". Recomand tuturor scoaterea FCP si verificarea etanseitatii - adica daca are apa sub el(not good). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Asta este protectia, pretul ei la tt este de 84,90 euro plus transportul,poti sa te uiti pe touratech.de.Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wladlewo Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Salut!Va rog sami dati un sfat.Recent am luat un bmw 1200gs.din 2011.km parcursi24000.Ar trebui sai schimb uleiurile filtrele,deci revizie.Sa ma duc la reprezentanta sau sa ma las pe mana mecanicului meu?E scump rau la reprezentanta+sunt si cam nesimtiti si infatuati...Datimi in sfat.Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 (editat) Salut!Va rog sami dati un sfat.Recent am luat un bmw 1200gs.din 2011.km parcursi24000.Ar trebui sai schimb uleiurile filtrele,deci revizie.Sa ma duc la reprezentanta sau sa ma las pe mana mecanicului meu?E scump rau la reprezentanta+sunt si cam nesimtiti si infatuati...Datimi in sfat.Va multumesc. Depinde din ce oras esti. In Cluj si Bucuresti exista oameni ce se ocupa cu servisarea Bmw-urilor. Unul este un posesor f pasionat (Cluj - userul @DanCata aici pe forum) iar cel de la Bucuresti este fost mecanic Bavaria despre care lumea zicea numai de bine pe aici (Tibi). Stiu ca erau pe undeva, postate zilele acestea de userul @luv, si datele de contact ale lui Tibi. Cred ca si la Oradea mai este un pasionat ce se ocupa cel putin cu efectuarea de diagnoze, dar nu pot confirma. Timisorenii merg fie local la un service din oras, fie in Ungaria la Szeged. Daca esti din zona de vest cred ca sunt multe service-uri in Ungaria. Ai sa observi pe pielea ta ca motocicletele Bmw sunt mult diferite de logica pragmatica japoneza si ca va trebui sa te reinventezi total ca sa traiesti in armonie cu ele. Dar, una peste alta, un schimb de consumabile nu este capat de lume si zic eu ca il poate face orice mecanic. Uleiul si filtrele de aer si benzina le poate face si un posesor. Mai tricky este cu schimbul ambreiajului, reglajele injectiei si ale franarii cu Abs, niste imbunatatiri recomandate pe la cardan, etc. Atunci este bine sa mergi pe mana cuiva care cunoaste hibele datatoare de dureri de cap ale acestor motociclete. Editat Septembrie 4, 2014 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Recent am luat un bmw 1200gs.din 2011.km parcursi24000.Ar trebui sai schimb uleiurile filtrele,deci revizie.Sa ma duc la reprezentanta sau sa ma las pe mana mecanicului meu?E scump rau la reprezentanta+sunt si cam nesimtiti si infatuati... In mod normal, in jurul a 20-22.000km trebuia sa fie facuta deja "revizia de 20.000"... Vezi insa ca "revizie" inseamna, pe langa ulei si filtre, ulei in grup, cutie, sincronizare cilindri si joc supape. In plus, la service de 20.000 se schimba si filtru de aer si bujiile. Si lichidul de frana. Bineninteles, toate astea sunt valabile daca nu cumva au fost facute la timp iat tu trebuie sa schimbi uleiul acum doar ca a depasit un an... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Depinde din ce oras esti. In Cluj si Bucuresti exista oameni ce se ocupa cu servisarea Bmw-urilor. Unul este un posesor f pasionat (Cluj - userul @DanCata aici pe forum) iar cel de la Bucuresti este fost mecanic Bavaria despre care lumea zicea numai de bine pe aici (Tibi). Stiu ca erau pe undeva, postate zilele acestea de userul @luv, si datele de contact ale lui Tibi. Cred ca si la Oradea mai este un pasionat ce se ocupa cel putin cu efectuarea de diagnoze, dar nu pot confirma. Oradea- diagnoza, service, mentenanta BMW-uri. Doar pt confirmare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wladlewo Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Va multumesc.Sunt din PH.Reviziele au fost facute la 1 an ,aprox.la 8000km.Acum as fi la a 3 revizie,Bujiile reglagele au fost facute(Am facturi)la BMW Bucuresti.Schimb de consumabile le pot face singur,cum bine a mentionat un coleg,dar reglajele de supape ,ambreaj e.t.c,nu pot.Stie cineva de BV.?Sunt mai de triaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 la Brasov Roby e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Oradea- diagnoza, service, mentenanta BMW-uri. Doar pt confirmare!!! Despre tine era vorba, fiindca ti-am vazut semnatura mai demult. Peeerfect ! Multumesc ca ai confirmat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Dap. Pe cea gandita pt crashbarul bmw vroiam sa o iau Ceallta varianta mi se pare ca o au deja in stoc. Cel mai simpatic e ca o afiseaza cu disponibilitate "within 3 months". Nu ma oftic deloc ca n-am facut comanda in seara aia, neahhh Au reusit si le-au "taiat" mai devreme de 3 luni Acum sa imi fac si timp sa le surubaresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Va multumesc.Sunt din PH.Reviziele au fost facute la 1 an ,aprox.la 8000km.Acum as fi la a 3 revizie,Bujiile reglagele au fost facute(Am facturi)la BMW Bucuresti.Schimb de consumabile le pot face singur,cum bine a mentionat un coleg,dar reglajele de supape ,ambreaj e.t.c,nu pot.Stie cineva de BV.?Sunt mai de triaba? completeaza-ti si tu datele la profil, e mai usor, in momentul in care ceri ajutor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 l-au prins pe tsunami in fapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wladlewo Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 (editat) Salut!Care e diferenza intre un BMW r 1200 gs si unu "Triple black"?Va multumesc. Editat Septembrie 7, 2014 de wladlewo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Culoarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Salut!Care e diferenza intre un BMW r 1200 gs si unu "Triple black"?Va multumesc. "Triple black"e o editie neagra a R 1200gs ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Culoarea. Daca imi aduc bine aminte, nu numai. TB parca venea din start full echipat (ESA etc). Iar culoarea nu era numai la rezervor+cioc ci si la bloc motor, capace chiulasa, cadru, furca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 (editat) si cardan + jante spitate negre (nu argintii). Editat Septembrie 8, 2014 de io, bogo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wladlewo Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 Multumesc.!Am inteles ca e negru,si atit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Nuuu, e negru si arata al dracului de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Special Edition Features:* Sapphire Black Metallic Body Color* Black Cross Spoke Wheels* Special Asphalt Grey Metallic Swing Arm, Rear Frame and Valve Covers* Black Front Fork and Engine* Black Seat with Embroidered “GS” logo*Price includes Premium Package Equipment: Enduro ESA (Electronic Suspension Adjustment), Heated Grips, On-Board Computer, Hand Protection, Integral ABS, and Saddle Bag Mounts. http://www.motorcyclespecs.co.za/model/bmw/bmw_r1200gs%20black%2011.htm Ca in cele mai multe cazuri, o banala cautare pe Google rezolva instant orice dubiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wladlewo Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Totul se potriveste.dar daca nu are ESA?La banala cautare pe Google in Italia am gasit si fara ESA si fara ABS chiar.Si tot il dadeau ca Triple black.Asta e intrebarea -A fi sau a nu fi,TB (ca Yorik din Hamlet )Tre sa se potriveasca toate optiunele enumerate,ca sa se incadreze la TB sau ESA poate sa lipseasca si tot TB ramine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate