M a v e r i c k Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 Eu am un prieten care a patit la fel, tot fata, dar cu o janta cu spite; daca o rezolvi poate ne spui si noua cum. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 la orice service de roti mai acatari se repara. se face la rece dar si la cald. la cald ar fi mai okeish, in special la deformarile grave Lasa-l pe Murphy cu a lui lege: "Dacă tot ceea ce ai este un ciocan, toate obiectele din jur îţi par cuie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 o poti indrepta la sirius,in spate la service diham,la intrarea in spalatorie 0723821598 verificat personal cu jantele de pe masina, tin minte ca avea si vreo doua de moto (chiar 1200 gs la indreptat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 22, 2016 Autor Share Postat Iulie 22, 2016 recomand sirius ca am dus jeanta de gs si a scos o ok insa era f ocupat deci s ar putea sa ai de asteptat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 Multumesc tuturor ! O voi duce la Sirius, mai ales ca stau f aproape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 Vezi ca Sirius si-a mutat atelierul in Baneasa (soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 iarna trecuta am bagat gta V pe computer. sunt motoare offroad in joc si a fost foarte distractiv. jocu e destul de realist si sa ma dau cu motoru prin munti in mijlocu iernii a fost priceless... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 Vezi ca Sirius si-a mutat atelierul in Baneasa (soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti). Pfffff... Multzam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Iulie 23, 2016 Share Postat Iulie 23, 2016 Hai ca m-am pricopsit si eu cu un lc r. Primele impresii pozitive motorul trage in orice treapta la orice turatie dar in acelas timp are o elasticitate in ture joase comparativa cu 850,cutia e geniala si chiar daca nu am quick sifter merge fara ambreiaj sa schimb vitezele fara nici o problema dar si schimbarea treptelor in sine e o placere,bicicleta e foarte buna,are protectie la vint buna la picioare. Cenu prea imi place e sunetul motorului la ralanti dar o sa il rezolv cu varu acrapovic (voi ati incercat si alt ulei care sa mai atenueze zgomotele ?)cu furca fata trebuie sa ma invat un pic ca nu am avut niciodata si mai am frina fata care are o cursa destul de lunga ( cam jumate) in care nu se intimpla nimic si apoi frineaza tare ( o fi de la furca ? O avea nevoie de aerisire ? Asa face toate?) Mobra are 2000km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iulie 23, 2016 Share Postat Iulie 23, 2016 (editat) E ADV ? ... poze ! Editat Iulie 23, 2016 de shpixy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Iulie 23, 2016 Share Postat Iulie 23, 2016 Nu e r1200r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iulie 23, 2016 Share Postat Iulie 23, 2016 Nu e r1200r pai topicu e "noul r1200 gs - 2013" » Post actualizat in 23 Jul 2016 20:19 sa-l stapanesti sanatos oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Iulie 23, 2016 Share Postat Iulie 23, 2016 Ai dreptate dar fiind singuru topic de lc am indraznait sa scriu aici .sper ca nu e cu suparare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Iulie 24, 2016 Share Postat Iulie 24, 2016 Hai ca m-am pricopsit si eu cu un lc r. Sa-l stapanesti sanatos ! Mie imi place mult cum se aude GS-ul la ralanti, in ture sau chiar frana de motor, presupun ca au acelasi motor, nu ? In fine, chestie de gusturi .. frana fatza si mie mi se pare ca are cursa lunga dar tine din "prima" (depinde si cu ce compari). Maneta stiu ca se poate apropia, are reglaj (cel putin la GS). Intrebare (for all): motoreta se poate lasa mai jos ? (altfel decat din ESA, reglajul seii sau alta sha mai joasa). Acum ajung cu toata talpa dar am piciorul intins, as prefera sa fie putin flexat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Iulie 24, 2016 Share Postat Iulie 24, 2016 (editat) Tu pe gs ai alta suspensie fata adica aia buna ,clasica bmw Editat Iulie 24, 2016 de andrei gras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 Salut, Imi explica si mie cineva logica cum ca Trip I si II stiu "sa numere" doar pana la 999? Pana acum foloseasm trip 1 pentru distanta parcursa de la plin si Trip 2 pentru schimb ulei ... sau pentru distanta unei calatorii. Daca se reseteaza la 999 km atunci Trip 2 devine inutil ... stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 Ai putea folosi trip 1 pt distanta de la plin si trip 2 pt distanta totala parcursa intr-o zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 Ai putea folosi trip 1 pt distanta de la plin si trip 2 pt distanta totala parcursa intr-o zi. 1 imi este clar si util. exagerand - tot norocul ca cu un rezervor nu poti sa faci mai mult de 1000km ca atunci si asta era inutil . la 2 am o problema - nu prea ma intereseaza distanta pe zi - ma intereseaaza distanta unei calatorii. in plus sunt zile in care faci mai mult de 1000km. daca as vrea sa stiu distanta unei zile - l-as reseta la inceputul zilei. ma intreb daca nu e chestie care se rezolva cu vre-un update de soft - eu am model 2008/2009 care se comporta asa. la modele 2010/2012 face la fel? numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 1 imi este clar si util. exagerand - tot norocul ca cu un rezervor nu poti sa faci mai mult de 1000km ca atunci si asta era inutil . la 2 am o problema - nu prea ma intereseaza distanta pe zi - ma intereseaaza distanta unei calatorii. in plus sunt zile in care faci mai mult de 1000km. daca as vrea sa stiu distanta unei zile - l-as reseta la inceputul zilei. ma intreb daca nu e chestie care se rezolva cu vre-un update de soft - eu am model 2008/2009 care se comporta asa. la modele 2010/2012 face la fel? numai bine, paul Vezi domnu? La Vs parca nu se termina la 999.Schimba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 Vezi domnu? La Vs parca nu se termina la 999.Schimba. )) am incercat dar nu merge bord de vstrom pe gs. stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 25, 2016 Autor Share Postat Iulie 25, 2016 la 2010 este la fel. trip 1 sau 2 tot la 999 se opresc eu folosesc un tracker gps care l plimb dupa mine si pot dupa sa pun ruta pe google maps l am setat sa faca poi uri din 500 in 500 m ete de dimensiunea unei cutii de chibrituri iar un alt traker gps cu afisaj imi arata clar cati km am facut insa pe asta nu l mai plimb dupa mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 in plus sunt zile in care faci mai mult de 1000km. paul Parca te si vad la finalul zilei intrebandu-te de cate ori s-o fi dat peste cap tripu' ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 (editat) Parca te si vad la finalul zilei intrebandu-te de cate ori s-o fi dat peste cap tripu' ) nu. n-ai inteles. imi e greu sa adun 1000 + 1,2, x sute. la 2010 este la fel. trip 1 sau 2 tot la 999 se opresc multumesc. numai bine, paul Editat Iulie 25, 2016 de ivanp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 Eu in locul tau as face altfel: as nota numarul total de kilometri la plecare si cand m-as intoarce acasa dupa tura as face o scadere. Iar trip-ul poti sa-l folosesti pentru kilometrii zilnici sau sa tii socoteala la gaz. Eu personal folosesc Garminul pentru asta, stie sa faca totalul, stie sa calculeze gazul, face tot felul de medii: viteza, timp de mers efectiv, timp stationare, etc. Nici nu stiu daca am contor de "trip" la a mea, lol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate