Sari la conținut

BMW R1200/1250 GS/GSA/RS/RT/R LC - 2013->

Postări Recomandate

Corect.Dar ne dorim cuplu (mai ales offroad) la turatii mai omenesti.

Citesc ca prostu de vreo 3 pagini incoace...motorina...ulei..friteuze..sa ma Kac in el de boxer..cine dracu m-a pus ?

Cuplu...turatii....formule...putere...

Chiar nu-i buna mobra asta de nimic ?

Cu ce benzina merge ?

Sa nu-mi spuneti ca merge si cu ......motorina...

Editat de 22iulian
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Citesc ca prostu de vreo 3 pagini incoace...motorina...ulei..friteuze..sa ma Kac in el de boxer..cine dracu m-a pus ?

Cu ce benzina merge ?

:crack: Nu trebuie sa te joci cu motorina. Asta fac doar eu :)

Link spre comentariu

Cu ce benzina merge ?

Relax man. Multa lume ar vrea sa faca ce faci tu. :crack:

Felicitari si nu iti mai face atitea probleme!

Respect.

Link spre comentariu

Corect.Dar ne dorim cuplu (mai ales offroad) la turatii mai omenesti.

am si eu o intrebare

VOI CHIAR CREDETI CA ATI AJUNS SA FOLOSITI IN TEREN TOATA PUTEREA ADV?

PE ASFALT SIMT NEVOIA DE MAI MULT SINCER INSA IN TEREN AS PREFERA SA NU MAI TREMURE SI SA TOT STAU CU MANA PE AMBREIAJ

Link spre comentariu

am si eu o intrebare

PE ASFALT SIMT NEVOIA DE MAI MULT SINCER INSA IN TEREN AS PREFERA SA NU MAI TREMURE SI SA TOT STAU CU MANA PE AMBREIAJ

Am fost foarte rar offroad deci raspunsul la intrebare este nu.

Link spre comentariu

am si eu o intrebare

pai nici nu prea ai cum. pe coclau, oricum ar fi el pur si simplu n-ai suficienta aderenta pentru a utiliza toata puterea de care-i in stare motorul.

deci raspunsul e tot "nu". :crack:

Link spre comentariu

Pe off nu am nevoie de mai mult cuplu, si asa e arhisuficient. Pe strada, poate, dar e mai mult un moft. Atat timp cat poti tine mobra asta de la 40km/h la 210km/h in treapta a 6-a, chiar nu ai nevoie de mai mult cuplu. Sincer, mi-as dori chiar o limitare a cuplului pentru situatii de aderenta scazuta, nu o data am facut drifturi si rolling burn-outs intr-a doua sau chiar a treia pe strada.

In off mi-as dori o treapta intai chiar mai scurta decat cea a 1100-lui meu. Pe traseu de rally pot tine un enduro adevarat in coada, dar imping limita. Pe traseu de enduro n-am nici cea mai mica sansa. E prea mare vaca. Uitati-va la HareScramble-ul de pe plaja Olandeza. O vitezana modificata in fata, 150Cp la roata. La cateva secunde in spate, un HP2 Enduro. In spatele astora, la maxim 15 secunde, gloata de EXC-uri. Nu puterea lipseste mobrelor astora, ci suspensii mai bune, gume mai agresive si o greutate mult mai mica.

Link spre comentariu

In off mi-as dori o treapta intai chiar mai scurta decat cea a 1100-lui meu.

Nu stiu cum e la tine sau exact ce asteptari ai dar 1200GS/ADV se pot comanda din start cu cutie de viteze enduro si daca nu ma insel asta e marea deosebire, treapta 1 mai scurta.

Link spre comentariu

Nu stiu cum e la tine sau exact ce asteptari ai dar 1200GS/ADV se pot comanda din start cu cutie de viteze enduro si daca nu ma insel asta e marea deosebire, treapta 1 mai scurta.

pe astea din 2007 s.o puteapune asta cu treapta 1?

Mesaj completat

ma interesa sa le dau la un atelier specilizat

asta sincer ar fi cea mai buna solutie

Link spre comentariu

pe astea din 2007 s.o puteapune asta cu treapta 1?

Mesaj completat

ma interesa sa le dau la un atelier specilizat

asta sincer ar fi cea mai buna solutie

Cristi, am cautat eu de am behait. Cel mai apropiat atelier decent pentru asta se afla la BMW dealer la Budapesta.

Orice alta roata spitata, mai putin astea de BMW, o rezolva Rabinu'.

Link spre comentariu

Din ce am inteles, tot e mai lunga decat cea de pe 1100.

Link spre comentariu

Cristi, am cautat eu de am behait. Cel mai apropiat atelier decent pentru asta se afla la BMW dealer la Budapesta.

Orice alta roata spitata, mai putin astea de BMW, o rezolva Rabinu'.

adica stii undeva la budapesta?

ca revizia de 61000 am facut.o la un dealer bmw in buda si nu aveau cunnostiinta de asa ceva

Link spre comentariu

adica stii undeva la budapesta?

ca revizia de 61000 am facut.o la un dealer bmw in buda si nu aveau cunnostiinta de asa ceva

In prima saptamana din decembrie am un loc liber dus-intors pana in Jermania.

Daca-i cineva interesat ,nu cer bani (foarte) multi ,dar parca mi-as repartiza si eu costurile ..ca am ramas cam subtire.. :crack:

Link spre comentariu

Pe off nu am nevoie de mai mult cuplu, si asa e arhisuficient.

Nimeni nu zice asta.Cel putin nu eu. Eu am spus ca as vreau cuplul maxim la ture joase. Atat. Ce rost are o mobra turata in draci pentru a capata cuplul maxim?Mai ales offroad. La fel si cu teoria ta (la care nu am completat raspunsul), cuplul si puterea sunt direct proportionale cum ai aratat. Daca scade puterea,ghici ce se intampla cu cuplul? Cand dai cox pe autobahn,te pisi pe el cuplu, acolo iti trebuie cai pentru a merge mai repede,si mai repede,extraordinar de repede. Ma gandesc ca astia de fac SS nu sunt chiar prosti.

Link spre comentariu

Incredibil! :) Exista in sfarsit un site decent www.bmw-motorrad.ro

Culmea este ca acum se pomeneste si de echipament BMW si stirile nu mai sunt cele din urma cu 18luni...

Ce nu am reusit eu sa gasesc... preturile la motociclete dar poate ca nu este asa important :crack:

Oricum, e un pas inainte!

Mesaj completat

Pt cei interesati si de echipament BMW Motorrad, va astept cu pareri/impresii pe topicul dedicat:

/index.php?showtopic=266344

Tocmai am pus si un link cu noutatile din colectia 2010; sunt multe noutati pt GS-isti, noul costum Rallye 3 cu manusile si cizmele aferente, tricouri etc.

Link spre comentariu

din cei 128mii cati sunt facuti de tine in conditiile mentionate?

din cei 128.000, 96.000 sunt facuti de mine!...ar fi fost mai multi dar la un moment dat aveam 2 rt-uri si am bagat si in al 2-lea 20.000km pina sa-l vind. :crack:

Link spre comentariu

s-a mai zis asta, aici, acum 12zile / 11pagini: /index.php?...t&p=2180191

:bow:

Esti carcotas..... :alcy: .....sau am inteles eu atunci ca va fi valabil incepand cu ianuarie 2010

Eu am ocservat acum pe site-uri ca deja se poate comanda varianta galbena

See the diference ?

mai da-mi mobilul tau de AU te rog...ca o sa te caut cand ma-ntorc....

Link spre comentariu

Esti carcotas..... :alcy: .....sau am inteles eu atunci ca va fi valabil incepand cu ianuarie 2010

Eu am ocservat acum pe site-uri ca deja se poate comanda varianta galbena

See the diference ?

mai da-mi mobilul tau de AU te rog...ca o sa te caut cand ma-ntorc....

Nu pot sa "see the diference" pt ca, culmea!!!, tu mi-ai dat atunci reply la postul in care spusesem ca noile modele pot fi DEJA comandate: /index.php?...t&p=2179800

Si nu eram carcotas, incercam doar sa evit sa repetam aceleasi informatii. :D

Nr pe PM... am crezut ca l-ai memorat atunci la London. :bow:

Link spre comentariu

@GIV 32 sa intelg si eu mai bine, mergi cu ELF de 96.000 ?!? - adica tu zici ca e mai bine sa schimbi des un ulei ieftin (60lei/4l) decat sa schimbi rar un ulei scump (60lei/1l) ... o sa ma mai documentez si eu sa vad cat este de ok treaba asta respect-048.gif

referitor la valentele ON/OFF ROAD ale GS-ului ieri am primit de la un GS-ist bulgar (cu care m-am intalnit culmea pe forestierele din muntii rila/bulgaria :alcy:) videoclipul asta:

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to BMW R1200/1250 GS/GSA/RS/RT/R LC - 2013->