ianachim Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2011 2mm lateral si 1,5mm capac si fund,in interior captusit cu neopren,colturi sudate,accesorii laterale si interioare(loc pt acte etans perfect loc pt o canistra sau talpa de sprizinj pt cricul lateral etc etc)Da din pacate fac doar pt vstromisti deocamdata pt timpul nu imi permite mai mult poate mai incolo...... atunci nu ne mai incurca topicul aici daca observi este topic BMW sau poate faci cardane ...si pentru noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
massi Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 La multi ani!Vroiam sa cer o parere despre pernele cu gel de pus pe sa. Eu am sa de la touratech, e mai tare si rezist mai mult pe ea decat pe cea originala, dar dupa 4-5 ore incepe sa ma doara fundu' si trebuie sa ma opresc din ce in ce mai des. Am vazut in paginile anterioare discutii legate de faptul ca posesorii de BMW sunt snobi. Parerea mea este ca la posesorii de masini BMW se aplica acest lucru, la motoare pot exista cateva exceptii care sa confirme regula ca NU suntem snobi. Personal nu am ce alt motor sa imi aleg. Cand am luat decizia sa-mi cumpar r1200gs am mai vorbit cu posesori pentru ca nu mi se parea in regula sa dau 10 000 E pe un motor SH.Toti mi-au zis acelasi lucru: "dupa ce il ai o sa intelegi" Asa a fost. 10 000 E .............. eu am dat 21 800 E ( cash ) ptu Adv nou Full Option !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 10 000 E .............. eu am dat 21 800 E ( cash ) ptu Adv nou Full Option !! L-ai luat din Italia? Aici nu cred ca e atata! E mai scump acolo? Eu cand l-am luat pe al meu ADV era undeva pe la 17800 E tot full opt. fara genti! Poate ma insel,dar asa tin minte,totusi e dif de 4000 eur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 "The most powerful production 1000cc sport bike in the world, the S 1000 RR quickly surpassed the BMW R 1200 GS to be the best selling bike in BMW’s model lineup for 2010." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Ce fac? Si le cumpara singuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Cam asa patesti pe orice motor greu, cu cauciucuri de strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Cam asa patesti pe orice motor greu, cu cauciucuri de strada. asa este, nu radeam de tip ca-i cu bmw. mi s-a parut comica situatia. oricum, e de admirat curaju. eu nu cred ca as avea sa ma bag prin asa ceva cu motoru meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 Mesaj completat Noul boxer racit cu apa, de pe 2012! http://advrider.com/forums/attachment.php?...mp;d=1296774317 http://advrider.com/forums/attachment.php?...mp;d=1296774056 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 care ai o oglinda? chiar si cu sticla sparta.0754432869 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 7, 2011 Share Postat Februarie 7, 2011 Am eu una de 1100 rt sparta Am si aia intreaga da nu are cine sa o schimbe Te ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 Pt pasionatii de tehnica in general si BMW in special 12 min de extaz. K1600, GS, RR. http://www.youtube.com/watch?v=rB4qFG31Yb8...player_embedded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 Sunt 5 filmulete in total, restu le gasiti la sectiunea motociclete de strada - BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 Scuze daca au mai fost postate, eu abia acum le-am descoperit. Ce nu am inteles: cele trei modele sunt montate pe aceeasi linie sau sunt trei linii separate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 In aceeasi fabrica, Berlin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 8, 2011 Autor Share Postat Februarie 8, 2011 (editat) In aceeasi fabrica, Berlin unde je si cu taxi fura' Editat Februarie 8, 2011 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 9, 2011 Admin Share Postat Februarie 9, 2011 Ce-ati gasit de furat acolo? Nu va mai ajungeti cu banii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Ce-ati gasit de furat acolo? Nu va mai ajungeti cu banii? Au furat neste embleme d-alea cu alb si albastru. Ianachim le-a lipit pe motocicleta aia a lui ,,,,sa para ca-i benve ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 10, 2011 Autor Share Postat Februarie 10, 2011 cand fu.tui pionier imi placeau f mult vizitele alea prin fabrici un fel de" how is made" asta a fost ideea cu fabrica de la berlin cu o programare din timp oricine poate vizita se fac niste grupuri cu ghid in engleza pe baza programarilor pentru un posesor de BMW este o experienta ineresanta cand am fost noi doar K si R erau pe linie acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Am acces la documentatia completa de reparat modelele boxer de 1200 BMW (documentaia BMW originala). Daca vreti vreodata sa lucrati ceva la ele, la pret mai mic decat la dealer dar calitate mai buna, apelati cu incredere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DR HOUSE Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 In data de 18 -20 februarie a avut loc la MUNCHEN editia de anul acesta a expozitiei moto si accesorii IMOT 2011......Am fost acolo pt ca am vrut sa-i vad pe nemti la ei acasa precum si datorita faptului ca ma interesa s-a vad noile turere germane k 600 gt si k 1600 gtl .Deasemena in aceiasi hala nr 4 erau cei ce tunningheaza motoarele de enduro -touring si nu numai ...TOURATECH;WUNDERLICH;HEPCO/BECKER ;SW-MOTECH si altii .Am facut multe poze si am selectat cateva mai interesante pe care m-am gandit sa le impartasesc cu voi.Am vazut multi campionni am stat de vorba cu ft multi dintre reprezentanti marilor firme de moto din lume,am primit multe raspunsuri si explicatii ,a fost o experienta interesanta ,un loc in care desi era aglomerat paradoxal am-am simtit ft relaxat ,nemtii si nu numai fiind un popor civilizat.M-as bucura sa vedem asa ceva si la noi tara.enjoy the pictures...... Restul imaginilor se gasesc AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 21, 2011 Autor Share Postat Februarie 21, 2011 In data de 18 -20 februarie a avut loc la MUNCHEN editia de anul acesta a expozitiei moto si accesorii IMOT 2011......Am fost acolo pt ca am vrut sa-i vad pe nemti la ei acasa precum si datorita faptului ca ma interesa s-a vad noile turere germane k 600 gt si k 1600 gtl .Deasemena in aceiasi hala nr 4 erau cei ce tunningheaza motoarele de enduro -touring si nu numai ...TOURATECH;WUNDERLICH;HEPCO/BECKER ;SW-MOTECH si altii .Am facut multe poze si am selectat cateva mai interesante pe care m-am gandit sa le impartasesc cu voi.Am vazut multi campionni am stat de vorba cu ft multi dintre reprezentanti marilor firme de moto din lume,am primit multe raspunsuri si explicatii ,a fost o experienta interesanta ,un loc in care desi era aglomerat paradoxal am-am simtit ft relaxat ,nemtii si nu numai fiind un popor civilizat.M-as bucura sa vedem asa ceva si la noi tara.enjoy the pictures...... Restul imaginilor se gasesc AICI "mosule" esti NUL daca nu pui poze cu tine pe motociclete intradevar asa cum am zis si pe topicul dedicat expo f Bine organizata f diverse oferte MOTO SI ECHIPAMENTE la touratech erau discounturi de 10% la 99 din produse metzeler a scos o noua anvelopa ce sa mai ..... astept si la noi macar o data ceva ASEMANATOR cat ai "zabovit" pe acolo eu am fost intre 12 si 17 sambata Mesaj completat poze Mesaj completat sa nu uit AVEAM SI REPREZENTANTI LA EXPO Mesaj completat E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DR HOUSE Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 "mosule" esti NULdaca nu pui poze cu tine pe motociclete intradevar asa cum am zis si pe topicul dedicat expo f Bine organizata f diverse oferte MOTO SI ECHIPAMENTE la touratech erau discounturi de 10% la 99 din produse metzeler a scos o noua anvelopa ce sa mai ..... astept si la noi macar o data ceva ASEMANATOR cat ai "zabovit" pe acolo eu am fost intre 12 si 17 sambata Mesaj completat poze Mesaj completat sa nu uit AVEAM SI REPREZENTANTI LA EXPO Mesaj completat E simbata dupamasa si duminica dimineata ca era mai lejer ma interesat strict GTL.........DACA TOT STAU LA 20 MINUTE DE AUTOSTRADA POATE MA FAC CU UNUL ,O SA VAD,,,,,,,,,IN REST AM CALARIT CONCURENTA SA NU MOR PROST...SI M-AM LINISTIT REPEDE POATE TREC LA ANU LA RACIREA PE APA ..............SI MA TENTEAZA UN TURING COMOD.....SI ALA NUMA GTL VA FII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 22, 2011 Autor Share Postat Februarie 22, 2011 simbata dupamasa si duminica dimineata ca era mai lejerma interesat strict GTL.........DACA TOT STAU LA 20 MINUTE DE AUTOSTRADA POATE MA FAC CU UNUL ,O SA VAD,,,,,,,,,IN REST AM CALARIT CONCURENTA SA NU MOR PROST...SI M-AM LINISTIT REPEDE POATE TREC LA ANU LA RACIREA PE APA ..............SI MA TENTEAZA UN TURING COMOD.....SI ALA NUMA GTL VA FII sincer sa fiu daca la 1600 cc ar fi mers cu 400km/h chiar mi l as fi dorit dar ca arata ca un autobuz zic un mare PASS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate