Stau-De-6 Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 (editat) Nicu, sa o stapanesti sanatos, arata muy bien Multumesc, Robert! Cam seamana cu asta nu? http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-yzf%20r1-din-2008-432782.html Ma bucur ca ai observat asemanarile intre doua motociclete care au coloristica stock. Acesta e anuntul pe care l-a postat fostul proprietar. Doar ca l-am luat fara tobe si capac monopost. Intrebare: Pe motocicleta am si un indicator de treapta doar ca nu functioneaza corespunzator. Cand e scos din viteza e ok, dau I-a si plec - iar e ok, doar ca de la a II-a in sus indica tot treapta I. Stie cineva cum sa-l setez? Editat Martie 21, 2012 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puffy2zero10 Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 (editat) Baieti! caut si eu carena fata si far yamaha R1 98-99 sau chiar si 00-01!!! pot fi si crapate sau zgariate! Hello! Sunte-ti toti pe IDLE ? Editat Martie 24, 2012 de puffy2zero10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru.tanasoiu Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Salut, Va rog frumosa ma ajutati si pe mine cu urmatoare problema:Azi am spalat motoru si dupa cateva ore de mers cu ea acu de la turometru se ridica singur la 3000 de tura.Am inteles ca ar fi ceva senzor de la acceleratie.Va rog sa imi spuenti cum sa rezolv problema si daca pot sa mai merg cu ea asa:( Va multumesc si astept raspunsurile voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Are cineva din greseala manualul de service pt r1 2002 ? vreau sa schimb ambreaju si ma intereseaza cota de strangere la suruburi multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru.tanasoiu Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Salut, Incearca in link-ul urmator: http://www.r1messagenet.com/forums/showthread.php?t=312 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Salut, Incearca in link-ul urmator: http://www.r1message...hread.php?t=312 l`am luat de pe site, mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 http://www.asphaltandrubber.com/news/yamaha-r1-sand-dunes/#more-29138 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 (editat) @ Stau-De-6 : Welcome to the crazy club,s-o stapanesti sanatos. Am invatat ca R1 devine mai buna odata cu trecerea timpului (pt ca invat usor-usor ce poate intr-adevar sa faca motocicleta asta). Ma intreba un prieten (care schimba motoarele ca pe ciorapi) zilele trecute : "da tu nu-ti iei alta,pe asta o ai deja de 3 ani !? Si sa-mi iau CE ? @ Sabin : Ce aditiv spuneai pt curatarea valvelor la rn12,cum se numeste?Thks. Editat Martie 26, 2012 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Mai eu sincer deschid quloasa si curat atat pistoanele cat si valvele, plus curat quloasa pe interiorul admisiei si evacuarii. La 30 000km deja calamina depusa pe pistoane e groasa rau si nu mai face fata un aditivsi o forja exagerata. Mai e o problema cu aditivul respectiv, poate ataca cilindri cu nikasil... Am sa fac niscai poze ca sa vezi un rn12 cum il curat (200euro) si daca ai ce-ti trebuie atunci fa-l singur. Mi-e frica personal de aditivi curatare si nici nu i-am folosit cu motorul in mers. Ii bag seara in motorul desfacut si a doua zi trec la curatarea lui ptr a inmuia super calamina... Apropo. Jagi nu minte cu softul!!! Mi l-a bagat in R1 meu si am simtit o imbunatatire si flexibilitate a motorului. Recomand nu doar cursierilor ci chiar tuturor stilurilor de mers. Ma duc la munca ca R1 rile ma cheama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 (editat) Revin cu o atentionare pt cei ce au R1 2004-2006. La Serres am vazut deja a doua R1 2004 cu furcile fatza inmuiate, e vorba de hidraulica. Plonjeaza repede in fatza cind frineaza, plus ca se toaca foarte tare cauciucul fatza, ambele reglaje de compresie si rebound erau aproape pe maxim strinse. Solutia e , ori supape aftermarket(200-300$+plus manopera), ori furci sau internale de R1 2007 2008. La 2007 furca se intzepeneste daca-i stringi hidraulica,din fabrica motoreta vine echipata cu arcuri liniare pt 95kg. Plaja de reglaj,in functie de greutate, este foarte mare. Sint convins ca foarte multi posesori de R1 au avut accidente din cauza suspensiei fatza uzate, si nu au stiut niciodata cauza, ca ar fi putut evita intimplarea nedorita. Iese masina in fatza, frina brusc, se dezechilibreaza motoreta, nu mai ai control pe frina. Editat Martie 27, 2012 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Hai sa-ti spun eu cum sta treaba pe la Romanika. Nu-s bani si lumea trage cat poate de ele. Cand erau bani, preferinta era: 50% de a cumpara ceva mai nou, dar erau si 50% care vroiau ceva preparat sau macar sa fie atza... Nu-s bani si ce conteaza acum, e sa fi "Zana Carpace" din povesti... Sa-i faci tinichigeria... Ca pe vremea Raposatu lui. Cei care vor motociclete performante nu intra decat de 2-3 ori si gata. Noroc cu noi ca le mai dam idei din motorsport racing. Adica cum sa o repui pe linia de Start in mod Racing... Apropo. Plec in Italia dupa PIESE RACING. Daca vrea cineva ceva sa ma sune. Plec Maine seara (Miercuri) si vin Luni. Trimiti sms cu piesa dorita si primesti raspuns cu pretul si contul bancar RaceTek. 0726 974 121 Cu cat raspunzi si achiti mai repede cu atat prinzi pretul si piesa dorita, asigurata ca e in stare perfecat sau cu ce probleme are. Depinde de ce vrea omul si cat de scumpa e originalul pe piatza. Adica daca vrei ceva si nu gasesti sau e scump... Expertul ti-o gaseste!!! Cat despre suspensiile lui 2007 (cazul meu) vreau sa le schimb in si mai tare, deci Dul Jagi daca aveti client cu modelul anterior... Uite dastea as vrea ca sa fiu sigur ca e Torpila cu frana... http://racetech.com/ProductSearch/2/Yamaha/YZF-R1/2007-08 Asa arata din ele si ce fac: http://racetech.com/page/id/71 Am un pret bun de la astia dar astept si oferta K-tech. Sa vedem daca ma face sa lucrez cu ei si sa probez pe a mea in campul de bataie. RaceTech e probat si e super cel mai smecher cunoscut de mine. Am avut suspensii mii, zeci de mii sau doar cateva sute, pe mana mea la reparat, la teste si la curse... RaceTech e foarte tare si mi-l doresc cel mai mult dar K-Tech are dealer in Romania si poate vrea sa demonstreze ca-i bun... Preturi si garantii... Asta dau si asta vreau. Pe sapt viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Salutare Sabin, mi-as dori sa imi aduci din Italia urmatoarea piesa: http://www.ebay.de/itm/TANKHAUBE-YAMAHA-R6-06-07-RJ11-TANKSCHUTZ-TANKCOVER-FAIRING-GFK-NEU-/160706734166?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item256ade2856#ht_500wt_1054 Te sun un pic mai tarziu, sa vedem daca iti aduc motoreta azi sau dupa ce te intorci. nu stiam ca pleci azi din tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Revin cu o atentionare pt cei ce au R1 2004-2006. La Serres am vazut deja a doua R1 2004 cu furcile fatza inmuiate, e vorba de hidraulica. Plonjeaza repede in fatza cind frineaza, plus ca se toaca foarte tare cauciucul fatza, ambele reglaje de compresie si rebound erau aproape pe maxim strinse. Solutia e , ori supape aftermarket(200-300$+plus manopera), ori furci sau internale de R1 2007 2008. La 2007 furca se intzepeneste daca-i stringi hidraulica,din fabrica motoreta vine echipata cu arcuri liniare pt 95kg. Plaja de reglaj,in functie de greutate, este foarte mare. Sint convins ca foarte multi posesori de R1 au avut accidente din cauza suspensiei fatza uzate, si nu au stiut niciodata cauza, ca ar fi putut evita intimplarea nedorita. Iese masina in fatza, frina brusc, se dezechilibreaza motoreta, nu mai ai control pe frina. si cu toate astea George a fost cel mai rapid roman din seria B. Felicitari lui George Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 ''Galeriile mele sunt alea de World SBK de 52. Are cineva in Romania galerii mai mari de 52??? Nu se vad si nici nu am avut unde sa le simt dar da cu flacari criminale ...'' Poate sunt ele de unde zici tu dar sunt de pe un gsx r 1000...taiate si carpite sa se potriveasca. Eu. Am galerii mai mari de 52mm...de 60 mm .Flacari criminale? Poate criminale pentru motor...Sincer nu cred ca ai avut vreodata un motor in toate mintile.Iti mai aduci aminte cand il turai in blana(r1) chiar si dupa ce cadea galeria? Ce vremuri...pe atunci lucram ca femeie de serviciu la tine... ''Parca simte si ea unde o duc si face ca toti dracii. Ma iubeste rau ptr asta. '' Simte ca e pe moarte si de iubit te-ar iubi ea in gura(norocul tau ca nu poate) ''Se cand i-am schimbat carenele, galeriile, tobele si i-am scos filtrul de aier normal si am pus 2 plase de sarma fina, se tureaza si da cu flacari de m-a speriat.'' Aici ai preparat-o tu(SabinRACE) In stil RACING la RACEtech. Sincer mai multe sanse ar avea cineva sa termine cu un timp ok pe circuit cu troaca mea din 2003 decat cu a ta. ''sunt Pilot de teste RaceTek '' Ce esti ma tu??? Si cand te-ai trezit unde erai? ''e sa fi "Zana Carpace'' Aici ti-ai descris cea mai de pret calitate a ta. Iti aduci aminte cand ai desfacut un motor de Vor de 3 ori pentru ca nu erai in stare sa il ansamblezi desi aveai unul identic pe rampa+cartea ??? ''Plec in Italia dupa PIESE RACING.'' Dute tare..dar sa te mai si intorci pentru ca multi ti-am duce dorul. Nu de alta dar ne mai amuzam si noi pe seama ta(a nu se intelege ca radem de tine-esti totusi un pasionat cu exerienta dar cu grave probleme la ECU) . Si, SabinRACE, cand mai iei o pauza din a te da RACING poate mai faci putina romana (cine-a vazut-oi-a(WTF) ,apsolut,fI fara numar,etc.) Nu de alta dar din moment ce te dai asa mare buton de avion e pacat sa te atentioneze un hot/femeie de serviciu/parazit/sau cum ma consideri tu, ca mine. Apropo, cum te-ai descurcat la RACE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 "Dute" nu se scrie asa, apropo de putina romana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 (editat) "Dute" nu se scrie asa, apropo de putina romana... Ai dreptate Am incercat sa scriu in stil RACING... Greseala mea... Editat Martie 30, 2012 de mad.alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 (editat) Ce replici..e nasol daca s-a ajuns la replici asemanatoare cu cele de pe forumurile auto pline de negrii mititei. Totusi e motociclism.ro un forum cu pretentii, nu forum garajcoltz.ro Editat Martie 30, 2012 de SBN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puffy2zero10 Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Caut parbriz R1 00-01...si vand/schimb parbriz fumuriu pentru R1 modelul 98-99! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Am si eu o rugaminte : vrea un prieten sa-si ia primul (sau al doilea,depinde cum gaseste) model de R1,daca se pricepe cineva sa-mi spuna si mie dupa ce sa ma uit cand il probez ? Ca m-a rugat sa i-l probez eu,cel mai urat lucru posibil,daca e ceva bulit la ea si o ia,presimt ca o sa fiu eu de vina... Deci daca stie cineva sa-mi zica defecte specifice R1 98-02,pana la modelul pe inj,dupa care sa ma uit,help pls. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Cu suspensiile te pricepi sa le cauti de bube? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator george05 Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 (editat) @SABIN_RACE:deci ne incanti si pe noi cu un super timp pe serres sau povestile alea fantastice sunt asa de seara?btw,nu sunt Rossi si nici profesor moto..dar pozitia ta pe motor spune multe Editat Aprilie 2, 2012 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 @SABIN_RACE:deci ne incanti si pe noi cu un super timp pe serres sau povestile alea fantastice sunt asa de seara?btw,nu sunt Rossi si nici profesor moto..dar pozitia ta pe motor spune multe http://www.rosbk.ro/en/results/ranking/10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator george05 Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 http://www.rosbk.ro/en/results/ranking/10 mersi de link,dar nu prea vad unde sunt timpii.poate nu stiu sa caut,dar nu ii gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 george05, tu esti George Negrea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate