george05 Postat Octombrie 2, 2016 Share Postat Octombrie 2, 2016 Si s-a mai incheiat un sezon pt mine si al meu Gremlin.un sezon sarac in iesiri si km datorita altor prioritati pt moment.dar revenim in forta la anul,cu forte proaspete.concluzia:R1 2002 intretinut e un motor bun,care ofera satisfactie in aproape orice situatie,rezistent ca o stanca si caruia ii place si sa fie "tras de urechi" si sa fie plimbat frumos cu sau fara pasager.am implinit 30k km impreuna si sigur vom implini si mai multi.si ca sa fiu ca la Oscar-uri,multumesc Gremlin pt inca un sezon frumos.distractie placuta tuturor posesorilor de R1 care mai au curaj sa continue sezonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 (editat) Ai imbatranit Georgica ! (km putini, incheiere de sezon rapida, etc )) ) Distractia abia acum incepe. Pune gumele de ploaie si da-i ''blana orbitoare" !!! Editat Octombrie 3, 2016 de kyp-76 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 (editat) https://www.youtube.com/shared?ci=DbD7OEECNU0 deci, e cazuta de pe cric....... las' Nicule ca sunt cu ochii pe tine cand il pui la vanzare Kyp: apoi asa suntem noi aestia mai batrani..... Editat Octombrie 3, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Kyp tata,eu si cand eram tanar inchideam sezonul la inceput de octombrie. cat despre gume de ploaie si blana orbitoare,asta e pt fricosi:hai sa punem slick-uri si blana orbitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre9800 Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 Salut in primavara as vrea sa cumpar un R1 din 2001 ,puteti sa imi spuneti la ce detali sa ma uit cand il iau si ce se strica cel mai des? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 (editat) O sa aibe 16 ani vechime. Trebuie sa intervina CSI-ul sa-i gaseasca istoria. Ma fa un efort, cauta un 2004. 2001-le, MACAR sa aibe un amortizor de directie, de calitate, montat. Membranele de la carburatoare sa fie schimbate, ca exista riscul sa traga aer fals. Editat Octombrie 5, 2016 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 Oare va mai gasi una de Doamne ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 @JAGI:tinand cont ca omul vrea 2001 care deja e aproape moca,ma gandesc ca bugetul e problema.pt atat,puteai recomanda 2002,injectie,mai ok-ish fata de 2001 si suficient pt strada.daca va gasi unul bun in timp util,asta e alta poveste.ii recomanzi 2004,bun.dar ca alea-s si mai rupte-n gura decat alea vechi?in Romania gasesti poate 2 in stare ok,si acei oameni le vor vinde la niste preturi aberante pt niste motoare de 13 ani!!!imediat e 2017! » Post actualizat in 06 Oct 2016 08:22 De parca la 2004 ii gasesti istoria mai usor...com'on.sunt doar niste epave supraevaluate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 Nu ai prins ideea. Din 2 vechituri, cea din 2004 e net superioara, presupunind ca au aceeasi uzura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 (editat) Poate 2 bune?! Sa fim seriosi Cei bun nu se vinde. Ce se vinde si e bun, are si pret. Indiferent de model/marca Ce se vinde la preț "bun" e ori cu bube, ori proprietar samsar. Deci... avem motoare bune doar ca nu is de vânzare. » Post actualizat in 06 Oct 2016 17:58 Pt 3prieteni tot vanez netul de vreo imediat o luna.si ori altceva gasesti ca in poze, ori cu bube ori niște preturi de 3000 pt un motor de 16ani.17imediat.... ...dapoi nici chiar asa Editat Octombrie 6, 2016 de lessy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 (editat) Nu ai prins ideea. Din 2 vechituri, cea din 2004 e net superioara, presupunind ca au aceeasi uzura. tu nu ai prins ideea.cele 2 vechituri,in marja sa de pret(banuiesc ca nu vrea sa dea o caruta de bani) sunt 2001 si 2002.in nici un caz 2004.e net superioara ca "pachet",dar si net superioara ca pret.pai noi ce discutam aici?eu te inteleg cand spui ce spui,dar tu aproape de fiecare data recomanzi cel putin dublarea bugetului pt o achizitie.asta nu e o solutie. si doi la mana,nu exista un 2001 si un 2004 ambele cu aceeasi uzura.nici macar teoretic.:)stii asta. @lessy:eram optimist cand am zis "2 bune".eu am cautat juma de an una buna buna(mecanic,ca estetic mi se rupea).si de atunci incoace m-am convins ca ce e bun nu se vinde si daca se vinde se vinde supra-evaluat.simplu!eventual cate o nuca pe sezon sa fie,si pt aia tre sa ai banu rapid in buzunar. ca si conluzie:R1,indiferent de an,e moto cea mai rupta in gura la modul general.eu daca ar fi sa caut un ss mai recent,as scoate-o prima de pe lista. Editat Octombrie 6, 2016 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 8, 2016 Share Postat Octombrie 8, 2016 Hai ca se mai gasesc, numai sa fii dispus sa platesti putin "supraevaluat", si sa ai mereu banul pregatit. Eu mi-am luat in felul asta 2 mobre pina acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 8, 2016 Share Postat Octombrie 8, 2016 (editat) nu "putin" supraevaluat,ci "foarte".si nici atunci nu e sigur. Editat Octombrie 8, 2016 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
takke Postat Octombrie 17, 2016 Share Postat Octombrie 17, 2016 Salutare, E cineva interesat de un set de carene CRC pentru rn19? Detalii AICI !! P.S. mai am un set de crash pad-uri facute de un baiat de pe forum ( hand made ) in stare super buna. Se potrivesc 04-08. Detalii AICI !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 17, 2016 Share Postat Octombrie 17, 2016 sunt pomana la 200e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Octombrie 17, 2016 Share Postat Octombrie 17, 2016 Bine ca apare acuma carene de circuit ) Cand cautam eu nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 17, 2016 Share Postat Octombrie 17, 2016 (editat) Carenele-s pomana. Poti sa pui un proiector in bot si mergi cu ea pe strada. Editat Octombrie 17, 2016 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Octombrie 17, 2016 Share Postat Octombrie 17, 2016 Pentru ca mi-am gasit prin tari straine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 acestea ale lui Take merita luate oricum ...chiar daca mai ai un set Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 Vand 2 finale Leo Vince Titanium, montate pe un R1 2004 (se pot asculta in Braila). Sunt in stare foarte buna, vin cu coliere de prindere si un singur db kiler (unu a fost pierdut). Pret 850ron ambele finale. Contact: 0723655774 - Mihai [media=video] [/media] Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Noiembrie 15, 2016 Share Postat Noiembrie 15, 2016 Salutare colegii. O intrebare,poate stie careva; Discurile de frana (fata-spate) sunt la fel de la generatia 98-99 la generatia 2002-2003 .Nu am gasit nimic pe net. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Noiembrie 16, 2016 Share Postat Noiembrie 16, 2016 Salutare colegii. O intrebare,poate stie careva; Discurile de frana (fata-spate) sunt la fel de la generatia 98-99 la generatia 2002-2003 .Nu am gasit nimic pe net. Multumesc ! Salut! Spatele sigur difera...unul este de 240mm (98-01) iar celalalt de 220mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 16, 2016 Share Postat Noiembrie 16, 2016 (editat) Nu se potrivesc nici pe fata nici pe spate. Editat Noiembrie 16, 2016 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Noiembrie 16, 2016 Share Postat Noiembrie 16, 2016 Nu se potrivesc nici pe fata nici pe spate. Multumesc. Va salut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marga_iulian Postat Decembrie 7, 2016 Share Postat Decembrie 7, 2016 (editat) Salut. La o yamaha R1 2003(injectie) am facut urmatoarele modificari fata de cum era stoc: -airbox-intake marit+ filtru aer K&N; -toba sport micuta de tot sub scarita; -bujii iridium Inrebarea mea este: ...recomandati eliminarea valvei exup din galerie?(motorasul lasat conectat cu cablurile de actionare) Am citit pe net una-alta..dar nu am ajuns la o concluzie CLARA Ms ! Editat Decembrie 7, 2016 de marga_iulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate