Arthur E Postat Iunie 11, 2017 Share Postat Iunie 11, 2017 Tara si Thor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Cool.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Cool.. Si noi am avut-o pe a noastra la nunta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 13, 2017 Share Postat Iunie 13, 2017 Mi se pare normal atata timp cat fac parte din familie..Dar banuiesc ca s.a stins dupa emoticonul tau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 13, 2017 Share Postat Iunie 13, 2017 (editat) Mi se pare normal atata timp cat fac parte din familie..Dar banuiesc ca s.a stins dupa emoticonul tau..Acum o luna... Avea 15 ani si 10 luni... A trebuit sa iau cea mai grea decizie din viata mea Editat Iunie 13, 2017 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 13, 2017 Share Postat Iunie 13, 2017 Stiu cum este..Din pacate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 13, 2017 Share Postat Iunie 13, 2017 Avem acum sarmosul de smotocit (5 ani) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Fara caine nu se poate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviuZ750 Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 https://www.olx.ro/oferta/vand-accesorii-catel-ID7YX7f.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Iulie 2, 2017 Share Postat Iulie 2, 2017 Știe cineva de unde pot cumpara un mascul de ciobănesc olandez/belgian(malinois)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Iulie 6, 2017 Share Postat Iulie 6, 2017 El e Sugar . E antisocial cu alte animale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 9, 2017 Share Postat Iulie 9, 2017 Help! Tre' sa plec sambata in concediu. Era vorba ca ramane cineva cu cainele acasa dar s.au cam schimbat planurile. Partea proasta e ca nici n.am cum sa.l iau cu mine (plec cu mobra). M.am uitat la hotelurile astea de caini dar sunt mai scumpe decat platesc eu cazarea in concediu. Deci nu prea ar fi o solutie. Are careva idei ce as putea sa fac cu el o saptamana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 9, 2017 Share Postat Iulie 9, 2017 Pleci cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 9, 2017 Share Postat Iulie 9, 2017 Masina personala mi-a lovit-o un prostan saptamana trecuta. Masina de servici e noua cu numere rosii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 9, 2017 Share Postat Iulie 9, 2017 Nu ai dreptul sa ceri masina cat a ta este la reparat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 9, 2017 Share Postat Iulie 9, 2017 Am o saracie de Focus 1. Maine ma duc la constatare cu ea... dracu stie cand o sa fie programata la reparatie. Si nuj daca or sa dea ceva la schimb. Deci masina iese din discutie. Si pentru ca la pensiunea respectiva nu accepta animale, cu atat mai mult caini de talie mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 9, 2017 Share Postat Iulie 9, 2017 Gaseste pe cineva apropiat cu care cainele se intelege bine.... Noi pe al nostru in lasam la parinti sau il luam cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 9, 2017 Share Postat Iulie 9, 2017 Initial cineva se angajase ca sta cu el la noi cat timp suntem plecati. Apoi a intervenit ceva... Vedem ce solutie gasim saptamana asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Iulie 10, 2017 Share Postat Iulie 10, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 10, 2017 Share Postat Iulie 10, 2017 Initial cineva se angajase ca sta cu el la noi cat timp suntem plecati. Apoi a intervenit ceva... Vedem ce solutie gasim saptamana asta. In ce perioada ai nevoie? Eu am pe cineva care sta cu ai mei cand sunt eu plecata, daca vrei poti sa suni: 0722.475.335. Doar sa nu fie 20-30 iulie, ca e rezervata deja )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 Thor ... milog level 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 12, 2017 Share Postat Iulie 12, 2017 Plictiseala maxima... aparent, dar de fapt ploua, tuna si fulgera.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 12, 2017 Share Postat Iulie 12, 2017 Plictiseala maxima... aparent, dar de fapt ploua, tuna si fulgera.... Scuze de offtopic, dar de cati wati are releul de semnalizare?! Simpatica f(l)oc, flocosenia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 12, 2017 Share Postat Iulie 12, 2017 Scuze de offtopic, dar de cati wati are releul de semnalizare?! Simpatica f(l)oc, flocosenia! este de JAWA.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 12, 2017 Share Postat Iulie 12, 2017 Pe-aia o stiu...dar vezi ca n-a avut la origini semnalizari! Semnalizarea schimbarii directiei de mers se facea cu bratul intins! Ah...sa inteleg ca i-ai adaptat flocoseniei releul cehoslovac?! Poate...dar ala era ori de CZ Sport, ori de Jawa 350. E clar, 2 x 21W. » Post actualizat in 12 Jul 2017 09:57Aseara lesinatu' meu isi plimba stapanul pe canicula! Uofff! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate