Banzay Postat Aprilie 28, 2020 Share Postat Aprilie 28, 2020 Acum 11 ore, Silver Arrow a spus: Ce moaca de simpatic are! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 28, 2020 Share Postat Aprilie 28, 2020 Pinnochio,da.le cainilor cu deparazitant extern..Scena.i de belea cu pasaroiul si trupa canina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 Copilotul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 30, 2020 Share Postat Aprilie 30, 2020 Stage 2... Zilele urmatoare finalizam acoperișul iar saptamana ce vine exteriorul finisat. Momentan "baietii" nu sunt deloc curiosi sa paseasca inauntru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 1, 2020 Share Postat Mai 1, 2020 Acum 10 ore, george05 a spus: Stage 2... Zilele urmatoare finalizam acoperișul iar saptamana ce vine exteriorul finisat. Momentan "baietii" nu sunt deloc curiosi sa paseasca inauntru. Pune ceva papa bun inauntru cand va fi gata.... Simpatic “duplexul “ tip cabana... A mea are vila cu bucatarie si dormitor Sub pernuta din dormitor are un bec care incalzeste culcusul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 1, 2020 Share Postat Mai 1, 2020 @ALEX-CRUISER: Mersi. Inca nu e primitoare la interior, odata puse paturile lor sigur se vor baga. Mosneagul de Sky(Amstaff de 10 ani) e sceptic inca, Hart(tinerelul de 8 luni) e mai curajos, dar astazi au urcat pe terasa impreuna cand munceam eu la acoperiș. ce bec folosesti pt incalzit si cata caldura face? Ma gandeam sa bag si eu pt vremea mai rece dar nu am gasit informații concrete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 1, 2020 Share Postat Mai 1, 2020 Decât bec nu e mai safe/potrivit un covoraș electric? Exista unele de pus sub picioare la birou sau din alea pt încălzire în pardoseală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 1, 2020 Share Postat Mai 1, 2020 Cu încălzirea postasem aici o întrebare, nu am primit nici un răspuns. Ma gandeam și eu la covoras electric inițial dar nu am auzit/văzut la nimeni și nu știu cat e de eficient sau nu. Bec am vazut, dar naiba stie cata caldura facea(cotet de gaini cam un sfert din cat e încăperea cateilor mei). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 2, 2020 Share Postat Mai 2, 2020 (editat) Am un prieten care-l are pe tatal cainelui meu si i-a pus covoras electric,evident respecatand toate normele,in cusca.Cu siguranta diferentiala evident.Ascuns sub un alt covor ca sa nu-l care dupa el p-afara.Altii le pun becuri cu infrarosii dar firul trebuie musai bine ascuns ca sa nu-l roada animalu'..Ideea este ca aerul trebuie incalzit cu cateva grade si nu prea mult pt ca rostul este ,in general,de a se usca asternutul daca afara ploua iar cainele este ud.Si inclusiv pe ger temperatura nu trebuie sa fie f mare in cusca.75w la bec erau suficienti pt o cusca. Editat Mai 2, 2020 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 2, 2020 Share Postat Mai 2, 2020 (editat) Prima oara am bus doua becuri auto de 12 V,21 W,dar era complicat cu alimentarea lor ca nu am avut o sursa compatibila . Acum am pus un bec de frigider,de 15 W,bagat sub "dormitor"intr-o conserva,care merge non-stop cand este frig. Peste bec,este pusa o tava metalica care distribuie uniform caldura pe toata suprafata culcusului. Pe circuit am pus o siguranta automata de 6 A. Am ales varianta de 220 V,pt ca babuta mea este cuminte,nu roade,nu trage de perna. De becul de afara pentru lumina mai este legat inca un bec pus tot intr-o conserva,dar pus in interiorul "dormitorului"necesar pentru noptile foarte friguroase,amandoua fiind legate de un senzor crepuscular Covoras electric nu am incercat,dar cred ca ar fi prea cald pt o cusca mica.. Fac niste poze daca va ajuta cu ceva Asteptand pe Mos Craciun..... Editat Mai 2, 2020 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 2, 2020 Share Postat Mai 2, 2020 (editat) Mulțumesc frumos de raspunsuri. Caldura e necesara pe timp de zi doar(noaptea dorm in casa) pt Amstafful meu de 11 ani anul asta in toamna. Nu prea suporta frigul in general(a fost crescut la apartament pana la vartsa de 7 ani). Aici la mine e cam frig comparativ cu orasul langa care locuiesc, e o depresiune, zero betoane, case putine, in permanenta e mai racoare cu 2-4`C. Cu sursa de curent nu e problema, exista. Cel mai convenabil pare varianta cu covorașul, ei oricum vor avea in camera o saltea. Spatiul interior e de L90/l70/h70,e doar o camera mare. Nu am facut separarea camerelor pt ca baietii mei adora sa doarma unul lipit de celalalt si ma gandeam ca si asa se încălzesc. Plus ca peretii sunt tip sandwich cu izolatie de 6. Gata si acoperisul, cam uratel dar merge. Distracția de aseara... Si, stadiul lucrării de astazi... Editat Mai 2, 2020 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Mai 4, 2020 Share Postat Mai 4, 2020 Bulă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 4, 2020 Share Postat Mai 4, 2020 (editat) Si, in cele din urma, ambii baieti s-au obisnuit inauntru. Am desfăcut bucati salteaua lor de exterior(o veche saltea din casa), am taiat-o la dimensiune(aproximativ), lipit toate straturile unul peste altul, o asa zisa "retapitare", bagat cu greu inauntru, aruncat 2-3 biscuiti, si odata ce și-au simtit mirosurile din saltea baietii au întrat fericiti inauntru. Job done. Urmeaza finalizarea usilor, sunt pline de muchii taioase, finalizarea exteriorului va veni pe masura timpului liber de acum incolo. Deh, munca nu se lasa asteptata... Editat Mai 4, 2020 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 4, 2020 Share Postat Mai 4, 2020 Acum 40 minute, george05 a spus: Si, in cele din urma, ambii baieti s-au obisnuit inauntru. Am desfăcut bucati salteaua lor de exterior(o veche saltea din casa), am taiat-o la dimensiune(aproximativ), lipit toate straturile unul peste altul, o asa zisa "retapitare", bagat cu greu inauntru, aruncat 2-3 biscuiti, si odata ce și-au simtit mirosurile din saltea baietii au întrat fericiti inauntru. Job done. Urmeaza finalizarea usilor, sunt pline de muchii taioase, finalizarea exteriorului va veni pe masura timpului liber de acum incolo. Deh, munca nu se lasa asteptata... Alta viata nene acum....trai pe vatrai.. Nu ai muncit degeaba,ai "vandut"duplexul repede...chiriasii multumiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiroCatalin Postat Mai 4, 2020 Share Postat Mai 4, 2020 Thor si Maya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 4, 2020 Share Postat Mai 4, 2020 Ce lei fioroși! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 5, 2020 Share Postat Mai 5, 2020 Sa fie sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 6, 2020 Share Postat Mai 6, 2020 Astazi a fost ziua operatiei nr.1 A fost aranjat piciorul stang. Se pare ca a trecut cu bine peste operatie. Bea apa fara sa i se faca rau. Urmeaza 10 zile de tratament medicamentos. Probabil ca in circa 3 saptamani o sa isi revina si o sa inceapa sa foloseasca piciorul operat. Planificarea este ca in 6-8 saptamani sa se faca si operatia la dreptul. Deci daca totul merge bine probabil ca la toamna va fi bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 7, 2020 Share Postat Mai 7, 2020 Problema: azi dimineata am gasit castronul cu boabe al pisicii invadat de furnici. Nu stiu de unde vin, de afara probabil, s-a mai intamplat de vreo 2 ori in trecut, insa de cativa ani am pus o flansa din aia de distantat roata auto sub castron astfel incat sa creez un soi de surplomba in ideea ca nu s-ar mai putea catara, si e prima oara cand gasesc furnici dupa inventia asta. Doamna pisica nu se mai atinge de boabele pe care au pedalat insectele, asa ca le-am aruncat, am spalat troaca si i-am pus altele proaspete, schimband si locatia vasului spre nemultumirea dumneaei. Intrebarea e cum as putea starpi furnicile sau scapa de ele din zona aia fara sa dau cu insecticide. Mi-e teama sa nu aiba efecte asupra pisicii chimicalele, a mai avut o data niste simptome destul de urate dupa ce daduse duamna cu ceva spray desi pe el scria ca e pet safe. Any ideas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 7, 2020 Share Postat Mai 7, 2020 La fel patesc atunci cand uit sa aplic tratamentul miraculos castronului cu goaze al lui Sasha! Am folosit la inceput putina vaselina intinsa uniform in cerc, pe fundul castronului (fiind afara pe ciment, nu ma deranjeaza daca pateaza). Apoi, fiindca spalam des castronul si a trebuit sa il tot ung mereu (si-am mai uitat), am folosit un servetel absorbant de service (din ala de se sterg mecanicii pe maini sau sterg uleiul si mizeria de pe motor) imbibat in ulei de motor ars. Cred ca fiind in casa poti folosi un servetel normal imbibat cu ceva produs petrolier si dedesubt pusa o folie, un celofan, un linoleum...ca sa nu intre in pardoseala sau covor/mocheta. E singura modalitate prin care am scapat de furnici ca sa nu urce in castron, indiferent ce alte metode am folosit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 7, 2020 Share Postat Mai 7, 2020 (editat) Undeva sus,pe o masa sau ceva de genul? Sau sa le pui undeva in alta parte momeli si sa renunte la croante. Eu am probleme cu melcii,la alea de afara,pt ca intra jegosii in sticla special taiata pt croantele lor.Si sticla-i legata de gard si asezata pe 2 pavele.Dar furnici nu.. Acum 10 ore, Silver Arrow a spus: Astazi a fost ziua operatiei nr.1 A fost aranjat piciorul stang. Se pare ca a trecut cu bine peste operatie. Bea apa fara sa i se faca rau. Urmeaza 10 zile de tratament medicamentos. Probabil ca in circa 3 saptamani o sa isi revina si o sa inceapa sa foloseasca piciorul operat. Planificarea este ca in 6-8 saptamani sa se faca si operatia la dreptul. Deci daca totul merge bine probabil ca la toamna va fi bine. sanatate maxima! Editat Mai 7, 2020 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 7, 2020 Share Postat Mai 7, 2020 Acum 1 oră, john17 a spus: Problema: azi dimineata am gasit castronul cu boabe al pisicii invadat de furnici. Nu stiu de unde vin, de afara probabil, s-a mai intamplat de vreo 2 ori in trecut, insa de cativa ani am pus o flansa din aia de distantat roata auto sub castron astfel incat sa creez un soi de surplomba in ideea ca nu s-ar mai putea catara, si e prima oara cand gasesc furnici dupa inventia asta. Doamna pisica nu se mai atinge de boabele pe care au pedalat insectele, asa ca le-am aruncat, am spalat troaca si i-am pus altele proaspete, schimband si locatia vasului spre nemultumirea dumneaei. Intrebarea e cum as putea starpi furnicile sau scapa de ele din zona aia fara sa dau cu insecticide. Mi-e teama sa nu aiba efecte asupra pisicii chimicalele, a mai avut o data niste simptome destul de urate dupa ce daduse duamna cu ceva spray desi pe el scria ca e pet safe. Any ideas? Incearca da pui in jurul castronului o bariera de sare. Macar e bio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 7, 2020 Share Postat Mai 7, 2020 Acum 3 ore, JUST4TNT a spus: covoras mic de baie Poți te rog să fii mai exact? Din ăla de cauciuc sau? Mulțam. Acum 3 ore, JUST4TNT a spus: nu se mai atinge de boabe daca sant furnici in bol A mea nu se mai atinge de ele nici dacă le separ de furnici... Acum 2 ore, Silver Arrow a spus: bariera de sare Mulțam, încerc. Sper să nu își bage tuta labele în ea și pe urmă să lingă ca o căprioară... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 11, 2020 Share Postat Mai 11, 2020 Bucuros ca a venit primavara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 11, 2020 Share Postat Mai 11, 2020 Noul membru al familiei. Nu pot sa spun ca sunt incantat, dar daca parintii mei asa au vrut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate