iulia_boris Postat Noiembrie 6, 2017 Share Postat Noiembrie 6, 2017 Da,depinde de multe ori de firma producatoare.Cum spuneam mai exista si cazuri cand este animalul afectat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 6, 2017 Share Postat Noiembrie 6, 2017 Cea mai blanda pisica din cate am avut, Isis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 7, 2017 Share Postat Noiembrie 7, 2017 Am una identica cu a ta si este la fel.Blanda si calina.Pe langa cealalta Satana pe care o am asta-i jucarie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Noiembrie 7, 2017 Share Postat Noiembrie 7, 2017 (editat) moto si fifi, blanosii mei. ala mare e un tomberonez imperial, si e cuminte si afectuos. ca mine iar aia mica si simpatica e un metis cu ceva siameza, si e dracu gol. Ca nevasta-mea. cel mai mare noroc al ei e ca e frumoasa. Ca nevasta-mea edit: nu stiu de ce mi-a "intors" unele poze, pe laptop sunt ok Editat Noiembrie 7, 2017 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Noiembrie 7, 2017 Share Postat Noiembrie 7, 2017 Poze cu nevasta, că cu mîțele ne-ai păcălit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Noiembrie 7, 2017 Share Postat Noiembrie 7, 2017 p-aia o tin pentru mine, ca-s egoist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 19, 2017 Share Postat Noiembrie 19, 2017 PEntru cei care plimba cainii prin parcul IOR, chestia cu cuie in salam chiar e pe bune. Postase veterinarul radiografia unui caine, venise la el sa-l opereze. Asa ca aveti grija... Am inteles ca in zona retrocedata s-a intamplat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 19, 2017 Share Postat Noiembrie 19, 2017 (editat) https://www.facebook.com/isravet.cabinetveterinar/posts/981391308665969 Editat Noiembrie 19, 2017 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Noiembrie 19, 2017 Share Postat Noiembrie 19, 2017 Golden(ița) despre care mă interesam acum vreun an. Acum are cam 11 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Noiembrie 19, 2017 Share Postat Noiembrie 19, 2017 (editat) https://www.facebook.com/isravet.cabinetveterinar/posts/981391308665969 23559737_981391285332638_7000105430550021244_n.jpg 23621999_981391258665974_1398002187715213522_n.jpg Astia nu sunt oameni...On topic: unul din baietii mei, on drum spre veterinar Editat Noiembrie 19, 2017 de andrei111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 20, 2017 Share Postat Noiembrie 20, 2017 Golden(ița) despre care mă interesam acum vreun an. Acum are cam 11 luni. 735CB671-0B76-4AE1-9496-C19534B649F8.jpeg Sa-ti traiasca ! Ce moaca de domnisoara are, nu ca vaca mea ) Stiti cumva vreo "pensiune" ok pt animale ? In Buc, ideal sect 3. Mai am nevoie din cand in cand sa las potaia 1-2 zile cu cineva si nu am mereu cu cine... Ma intereseaza sa fie persoana/e de incredere, sa fie bine pt potaie, sa pot lasa niste instructiuni "speciale" (de care sa se si tina cont) si sa nu coste mai mult decat platesc eu pt mine la hotel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 2, 2017 Admin Share Postat Decembrie 2, 2017 Nou membru in familie, pusoiul Ricki :-)) Sa vezi cand ii sare in cap matzei si asta il ia la capacit! S-a terminat si cu linistea perusilor, ziua ii lasam liberi, de-acum s-a cam dus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat Decembrie 2, 2017 Share Postat Decembrie 2, 2017 Roxi boxerita. » Post actualizat in 02 Dec 2017 21:56 mai greu de pe telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 3, 2017 Share Postat Decembrie 3, 2017 Nice! Vad ca incet-incet lumea se reorienteaza spre boxeri. Sabin, vezi ca boxerii au un chef nebun de sapat gropi. Daca nu esti atent, o sa iti faca curtea varza. Al meu e innebunit dupa noroi, unde e mizeria mai mare, acolo se baga si el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat Decembrie 3, 2017 Share Postat Decembrie 3, 2017 (editat) Acasa am mai avut un brac cu parul scurt si un husky si vreo 8 ciobanesti romanesti si asiatici la ferma...sunt obisnuit cu santurile prin curte ) Intradevar cam rarut cu boxerii in ultima vreme,nu inteleg de ce. Sunt o rasa extrem de faina si foarte atasati si iubitori. Presupun ca atentia extra pe care trebuie sa o acorzi alimentatiei... Si baiatul tau este foarte frumos,sa-ti traiasca. Editat Decembrie 3, 2017 de Sabin_gabriel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Decembrie 5, 2017 Share Postat Decembrie 5, 2017 Mascul de malinois, 6 saptamâni, primul vaccin. Încă nu i-am pus un nume, astept idei de la voi. » Post actualizat in 05 Dec 2017 09:59 Mascul de malinois, 6 saptamâni, primul vaccin. Încă nu i-am pus un nume, astept idei de la voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 6, 2017 Share Postat Decembrie 6, 2017 Asta o sa-ti haleasca ficatii cu energia lui..Sa fie sanatos! Demon.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Decembrie 6, 2017 Share Postat Decembrie 6, 2017 Mai am 2 amstaff, sa se energizeze intre ei. Imi doream demult un malinois, tatal e dintr-o selectie din mai multe generatii, sper sa semene cu el. Demon, Hero, Joy, Zorro, lista continua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Decembrie 7, 2017 Share Postat Decembrie 7, 2017 Scandal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rideordye Postat Decembrie 7, 2017 Share Postat Decembrie 7, 2017 Am si eu un animalut care mi-e tare drag, pe nume Pogo. E foarte jucaus si activ. Are deja 2 ani si doua luni si e din rasa Brittany Spaniel. https://en.wikipedia.org/wiki/Brittany_dog O sa pun si niste poze cu nebunu' ) https://photos.app.goo.gl/A6WkLRS9BclM6Aku1 https://photos.app.goo.gl/Eh5npTq20UEWqFyq1 https://photos.app.goo.gl/ie33herswMCel7192 https://photos.app.goo.gl/IbqLMpSxvBicrSb82 Sa va traiasca animalutele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 7, 2017 Share Postat Decembrie 7, 2017 Încă nu i-am pus un nume, astept idei de la voi. Ringo / Spyke / Bujie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat Decembrie 7, 2017 Share Postat Decembrie 7, 2017 Eu la ciobanestii de la ferma le pun nume de genul: Gheorghe,Vasile, Muculet, Rozii,Micuțul... Este fain sa strigi Printesica si dupa colt sa apara un kangal de 95kg ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 7, 2017 Share Postat Decembrie 7, 2017 La ciobanestii nostri astea nume se pun..Kangal de 95kg? NU cred.La un 80kg poate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat Decembrie 7, 2017 Share Postat Decembrie 7, 2017 Lasa ca le fac poze cand ma duc sâmbătă. Papa bine băieții mei,papa oi,porci,capre,zer. Sunt fericiți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 7, 2017 Share Postat Decembrie 7, 2017 Fericire... nume misto de caine. Iti dai seama ce haois e in parc cand strigi si fluieri "Fericire, Fericire, unde esti? Hai, Fericire, vino incoa'" ))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate