iulia_boris Postat Ianuarie 9, 2019 Share Postat Ianuarie 9, 2019 Acum 15 ore, l.u.v a spus: Ce frumoasa este! Cum poti sa nu iubesti un animalut cu ochii aia? Sunt multi care pot.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 9, 2019 Admin Share Postat Ianuarie 9, 2019 Da, asa este. Pe langa ca nu le dau un colt de paine, mai si dau cu pietre dupa ei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Ianuarie 9, 2019 Share Postat Ianuarie 9, 2019 @cobi al meu a lipsit aproape 6 luni la un moment dat. Abandonasem orice speranță. Intr-o zi m-am trezit cu animalul asteptand la usa ca si cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 10, 2019 Share Postat Ianuarie 10, 2019 Daca nu l-a luat careva se va intoarce acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 10, 2019 Share Postat Ianuarie 10, 2019 Din pacate pisicile sunt plimbarete,rau de tot,in special motanii necastrati.Daca au acces afara umbla si cu lunile.Si chiar pe distante lungi.Problema este ca nu stiu sa se fereasca de pericole si asta-i grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 10, 2019 Admin Share Postat Ianuarie 10, 2019 Corect, majoritatea mor loviți de mașini. Am pățit și eu și alții așa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 10, 2019 Share Postat Ianuarie 10, 2019 Penultima achizitie a mea am salvat-o pe cand traversa soseaua fiind de dimensiunile unui soarece mai maricel.A fost o impunere personala ca urmare a unui incident tragic ,de prin toamna trecuta,cand n-am putut evita un pisoias si efectiv am trecut peste el..Traversa strada si fiind intuneric nu l-am vazut pt ca efectiv mi-a sarit sub roti.Atunci mi-am spus ca primul pisoi in nevoie,iesit in calea mea,va fi luat de mine.Din pacate pisicile au prostul obicei de a sari in fata masinii.Mi s-a intamplat de destule ori.Stau pe sub masini si odata sar de parca ar fi sinucigase.Cand rulez printre blocuri nu merg cu mai mult de 20km/h si sunt cu ochii,pe sub masini,cat cepele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Ianuarie 10, 2019 Share Postat Ianuarie 10, 2019 (editat) La 05.12.2018 la 10:24, iulia_boris a spus: După revelion in data de 02.01 era în fața magazinului când am ajuns la muncă, după ce a mâncat un pic s-a gândit că ar fi frumos sa intre la călduț:)) Apoi a apărut pe Facebook că a fugit de acasă in seara de revelion și a venit proprietara și l-a luat. Nu stiu de ce a dat quote, am postat de pe telefon Editat Ianuarie 10, 2019 de Fratzyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Ianuarie 10, 2019 Share Postat Ianuarie 10, 2019 (editat) Acum 14 minute, Fratzyk a spus: După revelion in data de 02.01 era în fața magazinului când am ajuns la muncă, după ce a mâncat un pic s-a gândit că ar fi frumos sa intre la călduț:)) Apoi a apărut pe Facebook că a fugit de acasă in seara de revelion și a venit proprietara și l-a luat. A fugit din cauza pocnitorilor, sunetul ii sperie teribil chiar daca nu este aruncata langa ei. Si daca bubuie la 100 de metri tot se sperie... Editat Ianuarie 10, 2019 de petre81. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Ianuarie 10, 2019 Share Postat Ianuarie 10, 2019 Stiu, dar ma bucur ca s-a intors acasa, era foarte zen :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 10, 2019 Share Postat Ianuarie 10, 2019 (editat) Am obosit distribuind la postari cu caini fugiti din curti din cauza pocnitorilor si petardelor.Multi inconstienti au iesit cu cainii la plimbare fara lese desi pocneau cacaturile alea la tot pasul.Si alti idioti ,aia de pe la curti,in loc sa tina cainii in case macar pana trecea nebunia i-au lasat afara desi vuia FB cu sfaturi de genul tinerii cainilor la adapost.Degeaba.Si acum sunt destui pierduti..Mor pe bipezii ignoranti!! Ce dracu tot apare o postare,poza cu cele 2 pisici, mai veche de-a mea in asta noua? Editat Ianuarie 10, 2019 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Ianuarie 10, 2019 Share Postat Ianuarie 10, 2019 e un catelandru foarte fain ce de vreo 4-5 luni pazeste poligonul moto din bucuresti str Electronicii si care nu mai are permis de sedere acolo Tanar,foarte jucaus si bine-dispus,mascul.Imi place grozav dar am deja doi..incerc sa atasez si un film VIDEO-2019-01-10-17-02-38.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 27, 2019 Share Postat Ianuarie 27, 2019 Pe vremea asta e 100% casnică . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Ianuarie 28, 2019 Share Postat Ianuarie 28, 2019 Daca tot am avut drum spre Galati si Litoral am vrut sa imi duc febletea la plimbare pe plaja dar vremea nu a fost prielnica....dar tot a ramas cu plimbarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Ianuarie 28, 2019 Share Postat Ianuarie 28, 2019 Câștigă și el o pâine, nu sta degeaba, se califică pe motostivuitor:) Vroiam să îl dau afară, dar când am văzut ce fata de milog are l-am mai lăsat să stea la cald un pic:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 Acum 11 ore, Fratzyk a spus: Câștigă și el o pâine, nu sta degeaba, se califică pe motostivuitor:) Asta se intampla cand nu iti place cartea In loc sa stai la birou la caldura .....tremuri pe stivuitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 Ghici cine e acasă? Kitty, bunicuța senilă, care bate tot ce mișcă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 ALEX-CRUISER,super plimbare pt fata..Asa plimbari sa tot faci.. Cat despre pisici mai toate-s batause.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 Nooo, a mea rupe stilul. Am mai avut pisici, dar ca asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 Acum 6 ore, ALEX-CRUISER a spus: Asta se intampla cand nu iti place cartea In loc sa stai la birou la caldura .....tremuri pe stivuitor Are școala, se ocupa și de hartogaraie, asta cu moto e doar o pasiune :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 Acum 1 minut, Fratzyk a spus: Are școala, se ocupa și de hartogaraie, asta cu moto e doar o pasiune :)) Nu am stiut,scuze Inseamna ca ii place sa coboare de la birou pana la depozit sa ia pulsul actiunii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 Ce secretară drăguță! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 Let me tell you something,human.. E simpatica.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 La 09.01.2019 la 23:28, XaeL a spus: Intr-o zi m-am trezit cu animalul asteptand la usa ca si cum nu s-ar fi întâmplat nimic. I s-a facut de mila de tine, altfel nu venea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate