Kosh Postat Ianuarie 28, 2020 Share Postat Ianuarie 28, 2020 I'm a bunny! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 28, 2020 Share Postat Ianuarie 28, 2020 Acum 5 ore, Aion2014 a spus: Sigur nu e motan? :)) Sigur, sigur... doar ca am impresia ca a fost crescut de pisici. Racaie patura sa-si faca culcus, isi arcuieste spatele, joaca il apuca la 2-3 noaptea... are diverse obiceiuri de genul Daca e rost de plimbare, sau stat in curte la socrii, are energie de nu se poate. Dar cand e acasa, leneveala maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Ianuarie 29, 2020 Share Postat Ianuarie 29, 2020 Câtă vreme nu încerci sa-i iei jucăria, totul e ok. Oricum stă cloșcă pe chițăitoarea aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Ianuarie 29, 2020 Share Postat Ianuarie 29, 2020 Pisica..aparandu-si curtea. E foarte teritoriala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 30, 2020 Share Postat Ianuarie 30, 2020 Ciobănaș... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 6, 2020 Share Postat Februarie 6, 2020 Cineva se simte bine lângă motoreta din ogradă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 9, 2020 Share Postat Februarie 9, 2020 Pt unii a venit primavara deja. La 30.01.2020 la 20:35, pinnochio a spus: Ciobănaș... Cata durere in bascheti are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 12, 2020 Share Postat Februarie 12, 2020 Balosu' vigilente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 19, 2020 Share Postat Februarie 19, 2020 Viata grea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 20, 2020 Share Postat Februarie 20, 2020 2 prieteni.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Februarie 20, 2020 Share Postat Februarie 20, 2020 Revin si eu cu gangsterul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Februarie 21, 2020 Share Postat Februarie 21, 2020 Unde o fi tigrone? Cum sa mai plec acu la posta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 21, 2020 Share Postat Februarie 21, 2020 Maxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 21, 2020 Share Postat Februarie 21, 2020 Ne-am intalnit duminica in IOR mai multi posesori de Bullmastiff..Al meu pusese ochii pe-o dama patrupeda si voia musai sa ajunga la ea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Februarie 21, 2020 Share Postat Februarie 21, 2020 Cam mititel, la fizicul meu ma plimba obligat fortat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 21, 2020 Share Postat Februarie 21, 2020 Eu am experienta si forta necesara inca de la primul.In plus,dupa cum se vede,nu-s nici pe departe vreo silfida..Cei peste 20 de ani de handbal isi spun cuvantul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Februarie 21, 2020 Share Postat Februarie 21, 2020 Baga repede la fata o felie de sunca si un pahar de lapte. REPEDE - pana nu scot gheara!!!! Atitudinea ei in bucatarie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Februarie 21, 2020 Share Postat Februarie 21, 2020 Acum 58 minute, iulia_boris a spus: Eu am experienta si forta necesara inca de la primul.In plus,dupa cum se vede,nu-s nici pe departe vreo silfida..Cei peste 20 de ani de handbal isi spun cuvantul.. Uau 20 ani , eu am bifat doar 2ani prin liceu extrema dreapta/portar(bun pe ambele ) dar jucam mult baschet...pacat ca m-am lasat Acum 48 minute, tzunoi a spus: Baga repede la fata o felie de sunca si un pahar de lapte. REPEDE - pana nu scot gheara!!!! Atitudinea ei in bucatarie... Pe aia cand astepta educat la masa nu o gasesc... In schimb am gasit-o pe asta :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Februarie 21, 2020 Share Postat Februarie 21, 2020 Acum 7 ore, Aion2014 a spus: Uau 20 ani , eu am bifat doar 2ani prin liceu extrema dreapta/portar(bun pe ambele ) dar jucam mult baschet...pacat ca m-am lasat Pe aia cand astepta educat la masa nu o gasesc... In schimb am gasit-o pe asta :))) Cam asa se asteapta la masa. Cei 3 dulai. Pisicile batrane sunt cuminti, dar asta mic e draq pe uscat. Si se crede caine. Cei e natarai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Februarie 22, 2020 Share Postat Februarie 22, 2020 @chucki aliniati ca la armata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 23, 2020 Share Postat Februarie 23, 2020 Si azi implini Sasha un an si-o juma'...si-asteapta caldura care se lasa asteptata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 Sa fie sănătos! Cumva are a 3-a pleoapa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 Nu i-am numarat pleoapele, dar cred ca le are pe toate, e cu inventar complet! Una mai clara...in care se vede ca n-are lipsuri, iar cu plusurile sta bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 Aia-i o afectiune,bre..Dupa cate vad eu cam are entropion,c-asa se cheama sau cherry eye,si este o chestie care dispare doar prin operatie.Sunt destul de predispusi ,ca rasa,la afectiunea asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 Stiam, mi-a spus si medicul veterinar si m-a linistit ca nu se poate intampla nimic grav daca nu va fi operat. Singurul lucru e ca va avea un aspect trist, va lacrima si va avea o predispozitie la imbolnaviri si infectii oculare. Sunt insa la zi cu pozele trimise medicului si daca acesta va decide ca trebuie intervenit, o s-o fac. Daca nu-i musai, nu-i deranj aspectul, inca. Oricum, iti multumesc pentru atentionare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate