Andrei-calin Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Ea este Alma pe care nu am vazuto de 3 luni "dar vorbim" constant la telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Eu am un animalut virtual pe telefon.un fel de Tamagoci pe telefon.este o maimutica care tre sa-i dau de papa,sa o spal sa faca miscare,sa aiba parte de dragoste.E un mic joculet care este in timp real si compatibil pt modelele de telefoane cu meniu Symbian. salut.nu stiu ce meniu are telefonu meu da mai facut curios cu jocu ala.am un sony ericsson k300i,crezi ca merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 My love Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 My love esti cul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Hai sa ma laud si eu cu bestiutele mele! Duke- brac german - bestia germana- 4 ani mai prost decat o matza dar simpatic foc Tosca- canish, 9 ani, bestie daca se apropie cineva de mancarea ei, in rest foarte foarte lipicioasa Taggy(Teghi)- pekinez, 13 ani, bestie sefa, dupa 13 ani de convietuire cu subsemnatul ma lasa sa-l mangai doar cand are el chef in rest latra ca disperatul fara motiv Bella- maidanez adoptat din fata blocului si printr-un act de sabotaj data pe motiv ca 3 caini ajung. Acum duc negocieri ca sa tin un puisor de maidanez- dupa dimensiune i-am spus "Soricel"- aceiasi placa: Ai deja trei caini...bla bla bla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mea Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Am si eu un (1)catel de casa si (2)unul de suflet!Sunt doua suflete nepretuite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Fiara mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Tomitza-Coditza, rasfatatu' fameliei : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Alma (o am de la NaeL) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 Sheila....real friend !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 Io am o broasca, un soarece cam tupeist si un stol de pasarele care nu pot fi edificate aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xeres Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 (editat) I have a little dog... Editat Septembrie 10, 2006 de xeres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 pantera .. toate sunt ale tale?sau lucrezi la ceva adapost ? Sunt toti ai mei.La adapost nu se gasesc asa catzei frumosi Si mai am doi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
man-man Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 eu am un pechinez...care a macat tot din casa.... o cheama rona si are 1 an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 eu am un pechinez...care a macat tot din casa.... o cheama rona si are 1 an Sunt cei mai rai catzei pechinezii .Intrebati-l pe Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h1m Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 ...si niste ratate de matze din fata scarii care iti fac serenade pt. niste chity-cat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeratu Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Inca trei pisicute jucause. Acum avem 6 insa doua din piticaniile astea le dam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 (editat) Sheila....real friend !!! Oau!...superba catzelusa...am si eu tot rottweiler...to femela...are 6 anisori si e sufletul meu... Editat Octombrie 9, 2006 de tashulina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 frumoase toate cele pe care le-am vazut pana acum...dar mai frumoase-s ale mele ea e Mitza...ea e Oaca ...sa va traiasca!...sa-mi traiasca! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator cheghevara Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 am avut o catelusa ,labrador , care a murit de batranete (vreo 14 ani avea) si actualmente ....un motan portocaliu , care a venit in casa cu cateva zile inainte sa imi moara catelusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Eu am un samoyed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 ele sunt pisicutele mele 2 fete nazdravane kitty & milli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miss_alexa Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 am si eu un pinscher pitic...sau mai bine zis o...e fetita mea dar din pacate stau prea putin cu ea... si nici nu am poze acum...dar o sa revin cu ele si atunci o sa vedeti ce scumpica e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Oau!...superba catzelusa...am si eu tot rottweiler...to femela...are 6 anisori si e sufletul meu... frumoasa... Sa-ti traiasca...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate