old_scorpion Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 si "intrusul" cine e? ...din prima casatorie a mamei sau a tatalui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Vreau si eu un puii de pisica, de preferinta birmanez. Ma poate ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carla_ro_b Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 (editat) Nu voi pune decat pozele cu animalutele pe care le mai avem, adica puiul negru din casca moto (acum e o pisica de toata frumusetea) si pisicuta in bratele fiicei mele. Oricum ne-au trecut prin casa (adunate de pe strada sau de la mate care s-au aciuiat prin curte si au fatat) vreo 20-25 de pisici si cred ca vreo 7 caini (daca includ si puii). Mai avem un caine adus de la Palermo !!! si o catelusa adunata de pe strada, corceala cu husky- are ochii albastrii. Nu am poze cu ei in calculatorul asta asa ca voi reveni. Sa ne traiasca animalutele si cat mai multe poze haioase cu ele. Am gasit si o poza cu Mel cainele adus din Italia Editat Martie 1, 2007 de carla_ro_b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 si "intrusul" cine e? ...din prima casatorie a mamei sau a tatalui? intrusul sa moara cici de nu zici ca e Minie a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
equilibrium Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 pun si eu cateva poze cu nebunele mele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 (editat) "Prostii" mei.... Klaus....si motanul Martinosa ...sunt prieteni.....dar....Martinosa doarme in casa P.S. Klaus nu... Editat Martie 4, 2007 de Viomaddog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dementu Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 hop si eu cu pechinezu' meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AncaR Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Motanul Garfield si pisicutza Gigi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Motanul Garfield si pisicutza Gigi Doamne, ce lene prezinta Garfield....SUPER TARE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Madam Pufa, inainte cu fro cateva zile de momentul asteptat..de tata, ca mama nu a vrut sa ma asculte s-o sterilizeze. Hai, care te inscrii la lista de pui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 (editat) IO! 2! Un motanel negru (comanda speciala) si un ce-o mai fi, de orice culoare! @Anca - Garfield e Albastru de Rusia (or smthg)? Editat Martie 21, 2007 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 foarte tare aveti super animalute. atat de mult ma bucur sa vad ca nu sunt singura .... vi-i prezint si eu cu mare drag pe Ringo - 12 anisori, Pufuletza (fetita, alb negru, 7 ani) si .. Lulutza (fetita, maro, nu mai e de anul trecut, avea 13 ani ) sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii cat ai mult timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 acvariul de la servici in stadiu de amenajare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 (editat) Donez mancare si rumegus pentru porcusori de guineea. Al meu nu mai are nevoie. Si asta din grija unui veterinar foarte priceput. Editat Martie 23, 2007 de Josephine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Matei va saluta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Va prezint si pe scumpa mea Chica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 IO! 2! Un motanel negru (comanda speciala) si un ce-o mai fi, de orice culoare! @Anca - Garfield e Albastru de Rusia (or smthg)? Kali, tu ai de gand sa-ti faci Zoo? Sau pisoii astia la care te-ai abonat ii vrai pt alta parte decat acasa? Simba, Nelson, Kiki... Oricum, sa-ti traiasca toti! (actualii si viitorii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AncaR Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 @Anca - Garfield e Albastru de Rusia (or smthg)? Stiu ca seamana cu un Albastru de Rusia, dar avand in vedere ca l-am cules din noroi acu' 2 ani ,cand abia facuse ochi, ma indoiesc ca e ceva "pedigree" de capul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Kali, tu ai de gand sa-ti faci Zoo? Sau pisoii astia la care te-ai abonat ii vrai pt alta parte decat acasa? Simba, Nelson, Kiki... Oricum, sa-ti traiasca toti! (actualii si viitorii) draga bubu, te rog frumos, nu-mi strica afacerile. Eu primesc prin donatie motani/catei maidanezi si-i vand la suprapret ca motani/catei de rasa. Cand se prinde stapanul, il omor (pe stapan, desigur). Discutand serios: incerc sa gasesc un camin animalelor care au nevoie de un camin. Sunt fericiti, in felul asta toti trei: fostul proprietar, animalul si noul proprietar. Cum multi ma stiu iubitoare de animale, apeleaza la mine cu tot felul de intrebari sau rugaminti. Asta e tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Kali... am si eu un animal de dat, ii gasesti un stapan? O iguana de 18 ani, mica si bolnava... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Cola, marea bucurie a copiilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 Kiki cel plictisit. Sta si-o freaca toata ziua. Macar daca ar freca-o, ca sa zic si eu ca face ceva. Nu face nimic. Doar puturoseste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arkan Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 MARE admirator de animale. In permanenta am acasa o mini gradina zoologica. Pentru inceput primele prezentari: FRANKIE -cel mai obraznic pechinez. NEGRUT-maidanezul credincios BRAHMA herminate si multe altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Cei mai noi membrii ai familiei Cele doua testoase "ninja"-zx10-cea verde deschis si mai maricica si 636 cea verde inchis si mai micuta Si...piticii Era sa uit puashii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 @pantera - Sa iti traiasca toti....muuuuuuuult!!!!! Si catzelusii sa ii cresti mari mari pe toti sa ii duci in sufragerie si sa se joace cu tine toata gramada. Aviz - Nu glumesc!!!(eu am avut catelusa si cand a facut pui mi-am dorit sa ii tin pe toti si sa ii strang pe langa mine sa ma joc cu ei da nu a fost mama de acord...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate