sorin56ro2001 Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 (editat) Salutare, Fetita mea si cei doi papagali Nimfa, Kiri I si Kiri II, care nu stau in colivie decat noaptea cand dorm. Editat Noiembrie 9, 2007 de sorin56ro2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Intrucat motanul meu a murit si ii simt lipsa tot timpul, vreau si eu un pisic british shorthair silver. Daca are cineva vreun pui - astept detalii pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Buna. El e Tano - pisu meu Are 11 luni. Frumos exemplar dar nici chiar motanul nu arata rau .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Aceste doua animalute Puffy`& jimmy`imi bantuie prin casa...Puffy e mai vechi iar in legatura cu jimmy`am avut o dilema...Cand l-am achizitionat am fost nevoit sa-l rebotezez...il chema tot puffy...Cand ii strigam la mancare sau asa in general eram putin confuz...Veneau amadoi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Intrucat motanul meu a murit si ii simt lipsa tot timpul, vreau si eu un pisic british shorthair silver. Daca are cineva vreun pui - astept detalii pe PM. Trebuie sa fie neaparat din ala? Am un pis, de pe strada, de fapt e o pisa, castrata, colorata si foarte foarte frumoasa si nu in ultimul rand curata, are o blanita foarte matasoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horry_bv Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 (editat) 1. caine flocos, nu stiu daca e vreo rasa (speriat de blitz, fuge cand vreau sa-i fac poze..) 2. caine pitic, mai mult ca sigur nu e de rasa 3. papagal bland 4. pisik Editat Noiembrie 11, 2007 de horry_bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 El este un British Short Hair si raspunde la numele de Axo (botezat de rocristea). Este pisica ideala pentru un apartament. Este cuminte si nu a stricat nimic... cel putin pana acum. Aceasta este pozitia preferata de somn Mai are cativa tovarasi de apartament, dar sunt in acvariu.... revin cu alte poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Frumos foc Axo, sa-ti traiasca...o minunatie de motan Desigur, reinvierea topicului are ca scop prezentarea unui nou membru in familia mea, compusa deja din mine si din motocicleta me'... e un tomberonez alb cu gri, patat/tigrat si cu un contur fain in jurul ochilor, de faraon egiptean. Are vreo cinci luni si e un bezmetic ca si mine, guraliv si hiperactiv... il cheama Beck's da' noi il alintam cu Schnitzel, de obicei cand il prind pe masa de bucatarie, foarte aproape de tigai... El e mumosul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Mau!...ca nu stie sa zica Miau! Mitzi il cheama, are 5 ani si e curvarul cartierului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Ozzy, e Golden Retriever are 1 an si 8 luni, are 5 luni de scoala e o bombinica de catel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nou_nascut Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Ozzy, e Golden Retriever are 1 an si 8 luni, are 5 luni de scoala e o bombinica de catel Salut, Ozzy a fost cumva prieten de joaca cu goldenul Oscar din Drumul Taberei? Cateva dintre creaturile mele iubite -Labradorita Zara si pisa Pitzi Mai am o ditamai testoasa de Florida si un cuplu de perusi Buca & Gelu (fetitza) I'm Loving it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopster Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 (editat) el este borris rottweilerul meu de 3 ani si 5 luni n-are scoala, decat de balit.... de cuminte, nu-i obraznic nici de frumos nu-i urat (deh, e al meu) Editat Ianuarie 19, 2008 de chopster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$$GYC$$ Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 am si eu un rottweiler,dar nu stiu cum sa pun poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 DA:), uite i pe frumosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 (editat) pisilina mea Âşi ai ei pisilei: tigruța, mărgica, morcoveață Âşi suzetă Editat Mai 4, 2008 de gunix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mahasp1 Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 si "catelusii' mei mama si fiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_fender Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 amosaurus rex ...adica alma ..la 6 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 13, 2008 Autor Share Postat Mai 13, 2008 amosaurus rex...adica alma ..la 6 luni Sa-ti traiasca! E superba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 LOLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_fender Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Sa-ti traiasca! E superba! La fel si pt Bubu&Co. (ai o gramada de animale )am mai avut si eu vreo 50 de porumbei cand stateam acasa.. si sper ca intr-o buna zi sa-mi iau si un cal. Bun topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passtefan Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 salut,am un ciobanesc german , este mascul , are pedreegree , are 7 ani si ... ii trebuie o prietena are cineva o catelusa ciobanesc german? sau trebuie sa postez pe topicul de matrimoniale ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 (editat) catelul il am acasa la ai mei si e de 5-6 ori mai mare ca in poza...sta pe gresie cu picioarele din spate intinse zici ca e o broasca ;faza tare e de cand i-a dat si lui putza, mi-a catalit toti maimutoii si jucariile din plus..."armasar" il face mama papagalii in schimb ii am acasa la Bucuresti si dupa un an jumatate am descoperit ca de fapt aveam doi baieti si nu o pereche cum credeam...asa ca am mai luat unu iar acum sunt 3 Editat Mai 13, 2008 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonic_Creature Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 salut,am un ciobanesc german , este mascul , are pedreegree , are 7 ani si ... ii trebuie o prietenaare cineva o catelusa ciobanesc german? sau trebuie sa postez pe topicul de matrimoniale ? Am eu o fetita si are 2 ani dar va fi disponibila anul viitor. Keep in touch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lethal.energy Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 ciobanescul german e Nova are 11 ani iar chestia aia mica si alba e Quint, un baietel de dog argentinian care acum are trei luni jumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate