mangusta Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 le-am prezentat la hobby dar revin cu poze si aici.animalele mele de casa(o mica parte din colectie). Wow super tare, sunt superbe!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 (editat) la o plimbare prin parcul unde am copilarit... Editat Noiembrie 26, 2008 de _andrei_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 (editat) Pana de curand nu am stiut ce talent am la usa. Aseara ne-a dovedit. Filmarea am facut-o dupa ce in prealabil am ras cu lacrimi la o reprezentatie de jumatate de ora. Cateaua mea e cantareata. da, dar era "intaratata" de cineva la "vocalizele" alea... ii da cineva tonul... Am avut si eu un asemenea specimen care ii placea la nebunie sa acompanieze cantatul la muzicuta. Editat Noiembrie 26, 2008 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 da, dar era "intaratata" de cineva la "vocalizele" alea... ii da cineva tonul... Am avut si eu un asemenea specimen care ii placea la nebunie sa acompanieze cantatul la muzicuta. DA, initial a inceput singura apoi am inceput sa o acompaniem si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 la o plimbare prin parcul unde am copilarit... un caine impunator,puternic , curajos si fidel! eu visez de mica la un ciobanesc german...din pacate ai nevoie de ceva spatiu pt cresterea lui! trebuie sa fii mandru de el; felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 my monocromatic cat reloaded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 cainele meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Ea e Sara si are 4 anisori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Ea e Sara si are 4 anisori Draga de ea ! Multi inainteee !!! Tscumpa FuooC ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Draga de ea ! Multi inainteee !!! Tscumpa FuooC ! multumesc in numele ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Hop si eu cu animalutele mele Efy-13 ani-Ciobanesc german, Sunny 1 an-Rottweiler si Dino-birmaneza, vreo 6 ani ( e fetita.....dar am aflat asta abia cand avea vreo 5-6 luni), Iepurila( e belgianu lu' tata ) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Hop si eu cu animalutele mele Efy-13 ani-Ciobanesc german, Sunny 1 an-Rottweiler si Dino-birmaneza, vreo 6 ani ( e fetita.....dar am aflat asta abia cand avea vreo 5-6 luni), Iepurila( e belgianu lu' tata ) betivanca matza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Frumoasi sunt, sa va traiasca tuturor Si din nou bestia mea si inca doua potai abandonate de care am grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 (editat) Fetele mele Poate ati uitat ce dulci sunt Editat Decembrie 25, 2008 de iollele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Fetele mele Poate ati uitat ce dulci sunt Uiiii ce botic!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Uiiii ce botic!!! Ea e Dita....pe Buba nu pot s-o arat ca sunt pozele prea mari ... si ea e o scumpica - te asigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 my monocromatic cat reloaded Da da, uite-l pe turbatul meu, mai recent. La ora de judo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 my monocromatic cat Ti-am mai spus, chiar seamana bine cu Misulica al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Frumoasi sunt, sa va traiasca tuturor Si din nou bestia mea si inca doua potai abandonate de care am grija Maya, superba ca de obicei! Care e povestea celorlalti doi? Bietul dalmatian... O sa-i pastrezi? Se inteleg bine cu Maya? Anyway, felicitari pentru gest! Sarbatori fericite alaturi de patrupede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 le-am prezentat la hobby dar revin cu poze si aici.animalele mele de casa(o mica parte din colectie). Dedicatie pentru Shogun si tarantulele sale !!.. Numberless !! Tziki: si Phantomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Bandita mea Tigra, in drum spre Brasov acu de sarbatori. Mai multe poze si topicul cu ea (am adoptat-o in urma acelui topic) aici /index.php?showtopic=215065 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 (editat) Acum cateva zile m-a agatat un motanel in tramvai. Ce cauta acolo nu stiu, cert e ca m-am asezat pe scaun, mi-a sarit in poala si s-a culcat. La cele -5 grade de afara nu m-a lasat inima sa-l abandonez, asa ca l-am luat acasa. Dar din cauza ca am un puradel de 3 ani si nevasta insarcinata in 5 luni nu pot sa-l pastrez pe pisoi mai mult de cateva zile din motive de ordin medical. Ca urmare ii caut stapan sau stapana. Motanelu' are vreo 4 luni, cred eu, face la olita fara probleme, e foarte curatel, n-am gasit niciun puricel sau alte d-astea, e foarte iubaret si cu noi si cu fi-miu si pare sanatos tun. Mananca de toate, inclusiv crantanele de mate. In concluzie n-am ce sa-i reprosez. Acum ramane sa gasesc pe cineva inimos care sa-l ia acasa. Asigur transport la domiciliu in Bucuresti si in imprejurimi. Uite si niste poze: Pentru alte poze si detalii: id mess alexandrukollar tel. 0726.770.315 sau 0722.612.717 Editat Decembrie 31, 2008 de speedy.k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 (editat) Uite, ca m-a rugat @rock_angel, postez eu poze cu catelusa lui (el are o problema la postarea de poze...) Fetele mele Poate ati uitat ce dulci sunt AAA, ce faina e... Acum am inteles si eu, cine-i Dita Sa-ti traiasca ambele fete Editat Ianuarie 19, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 fiara mea - dalmatian 10,5 ani - a facut infectie urinara de craciun; a facut vreo 18 injectii. are noduli si pe stanga si pe dreapta....am iesit de miliarde de ori cu el afara....d`aia isi ia omu` concediu.... ne-a costat vreo 8 bulioane.....nu puteam sa-l las sa crape - mult nu mai avea....avea in plus vreo 2.5 kg - in vezica.... acum ne-am linistit; i-am facut si vaccinul anual si gata.....dar s-a rasfatat ceva de speriat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 (editat) Uite, ca m-a rugat @rock_angel, postez eu poze cu catelusa lui (el are o problema la postarea de poze...) multumesc mult @Mr_ORL.....pozele sunt de cand avea ea(Tasha) 2-3 luni...inainte sa o adopt:)...scurta poveste:am gasit accidental un website cu un catel care era dat spre adoptie..cand am vazut pozele m-am gandit sa mai aduc un ''prieten'' celor 3 pisici pe care le mai am.......acum..detalii: nume:Tasha.....sex:feminin an fabricatie:2006...greutate....aproximativ 20kg...hobby:sa roada pantofi,sosete,etc:))si sa stea la geam si sa latre(chiar daca nu e nimeni afara)..... necesitati:multa mancare..daca vede ca una dintre pisici mananca ceva si nu manaca si ea..atunci maraie la pisica:))..what can i say..my love:X:)) Editat Ianuarie 19, 2009 de rock_angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate