B.B. Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 dungata undercover Cu ce faci pozele ca mor cand le vad!! Bine, si "subiecta" e nemaipomenita... dar totusi, de mult nu am vazut asa poze! Superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 nikon d80, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 dungata undercover Nice Mini Si fiara mea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 La 5 luni, minischnauzer Si la concursul de la Cluj Cine mai are schnauzer pitic ? La Multi Ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 am luat de curand o "fetita" de vreo 2 luni,"marca" maidanez pur-sange. In curand poze,ca acum sunt la serviciu si nu am pe calculatorul de la birou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 (editat) Lume...este urgent nevoie de ajutor pentru un catel despre a carui situatia am citit si eu, si care m-a ingrozit. Va rog dati mai departe, ca poate se gaseste cineva care sa aiba spatiu sa il ia in grija. Rotti pierdut Editat Ianuarie 2, 2010 de sailordana8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 se gaseste cineva care sa ia bietul caine?eu am deja unul si nu il pot lua:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 (editat) spune-mi e greu sa il ingrijesti? de cat timp il ai...da niste detalii te rog Salut Acum are un an. E un papagal destul de zgomotos. Invata foarte repede (mare grija ce ziceti ). De ingrijit.... face destul de mare mizerie, dar eu zic ca merita. E bland ca o pisica, fiind crescut de om (nu a vazut parintii). Mananca seminte asortate, legume, fructe. Trebuie sa-l respecti, si atunci nu ai probleme. E de ajuns sa fii agresiv cu el o singura data, si ai pierdut increderea. E un adevarat prieten. Editat Ianuarie 4, 2010 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 catelusa SHILA cauta un stapan! este ingrijita, educata, sta f f cuminte inc asa, isi face nevoiele afara, etc...! un ciane IDEAL ptr apartament dar si ptr curte. mai multe detalii AICI: /index.php?showtopic=468876 ptr detalii 0765 556 830 sau PM Mesaj completat catelusa SHILA cauta un stapan! este ingrijita, educata, sta f f cuminte inc asa, isi face nevoiele afara, etc...! un ciane IDEAL ptr apartament dar si ptr curte. mai multe detalii AICI: /index.php?showtopic=468876 ptr detalii 0765 556 830 sau PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 acum avem si "copilasi" in marea noastra familie trei baietei si doua fetite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 (editat) Dupa pisici, si cateaua mea merita o poza: name:Rita brand: noname (ceva urme de malinois) varsta: 7 necasatorita: DA virgina: NU Editat Ianuarie 11, 2010 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 acum avem si "copilasi" in marea noastra familie trei baietei si doua fetite ce caini sunt astia? Mesaj completat Dupa pisici, si cateaua mea merita o poza: name:Rita brand: noname (ceva urme de malinois) varsta: 7 necasatorita: DA virgina: NU frumos caine strainule maine pun si eu poze cu ai mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 (editat) frumos caine strainule maine pun si eu poze cu ai mei Multumesc Mai sunt poze cu ea pe topicul asta, dar nu mai stiu exact la ce pagina din cele 98... Editat Ianuarie 11, 2010 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 catelusa SHILA cauta un stapan! este ingrijita, educata, sta f f cuminte inc asa, isi face nevoiele afara, etc...! un ciane IDEAL ptr apartament dar si ptr curte. mai multe detalii AICI: /index.php?showtopic=468876 ptr detalii 0765 556 830 sau PM Mesaj completat PLIZ HELP< de astazi SHILA este in strada si hingherii dau tarcoale..! eu nuam loc unde sa o tin, am deja un dog si nu o accepta! si spatiul este f f mic!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 deci...eu am doi caini normali..ca si mine gesy pitt bullul ucigas si zorro neinfricatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 arata normali fix ca tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter2002 Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 ea e Suzi si are aproape un an:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 catelusa SHILA cauta un stapan! este ingrijita, educata, sta f f cuminte inc asa, isi face nevoiele afara, etc...! un ciane IDEAL ptr apartament dar si ptr curte. mai multe detalii AICI: /index.php?showtopic=468876 ptr detalii 0765 556 830 sau PM Mesaj completat Shila a fost adoptata de un mare iubitor de animale. are o curte mare si este fericita! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Super topic despre animalutele noastre... am si eu cateva: Bear(mascul Alfa), Diana(femela Alfa), sara(matusha Alfa), Grasa si Mishu(copii perechii Alfa)....si toti ceilalti de prin inprejurimi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 4 catelusi mici , pufosi, jucausi asteapta sa fie adoptati! vaccinati, au carnete, depuricati...etc ptr mai multe detalii 0765 556 830 sau PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 aveti careva bulldog francez?... just looking to buy a puppy... Ea e INKA... Hahaaaa, imi vine sa rad, pentru ca am fost in aceeasi situatie, am cautat sa cumpar pentru un prieten, fiind aici, in Cehia... Am gasit un catel la capatul republicii, am plecat dupa serviciu imediat, ne-am ratacit ne-avand GPS, am ajuns si in Slovacia, apoi inapoi in Cehia si in final in acel sat de unde trebuia sa luam catelul la ora...... 23:00. Stiam numarul casei, dar.. surpriza.. in Cehia in sate casele sunt numerotate in ordinea in care au fost construite, nu in ordinea de pe strada... Cautam casa 158 si am nimerit la 157.. mergand pe strada gaseam urmatoarea.. 3 apoi 27 apoi 11 apoi 132... si tot asa...Am hoinarit pe strazi, cu masina evident, pana ne-a venit rau si abia la ora 1:00 noaptea am gasit casa.. . Am sculat omul (era o femeie) si ne-a dat catelusa, o minunatie mica si neagra... buldog francez. Acum are 8 luni, a crescut, si e foarte mancacioasa. Ca fapt divers, mereu rad cu acel prieten.. cat am umblat ca sa o gasim, dar... a meritat 100%. E o scumptete de catelusa. Bafta la cautari. Aiici pretul incepe de la 100 eur/puiut - FARA ACTE si cu acte mult mai mult, sare de 300eur... noua nu ne-a pasat, sanatoasa sa fie! La noi a fost destin... )) Foarte amuzante peripetiile tale, ma bucur ca au fost cu final fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Felicitari, e foarte draguta. Sa o stapanesti si sa o educi cat mai bine! O sa caut si eu poze cu buldocika prietenului meu de care spuneam si o sa pun aici.. tre sa scormonesc pe hardul unui broken-laptop.. :-S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desertfox1943 Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 hop si io cu prietenul de la serviciu, Dixxy ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Felicitari, e foarte draguta. Sa o stapanesti si sa o educi cat mai bine!O sa caut si eu poze cu buldocika prietenului meu de care spuneam si o sa pun aici.. tre sa scormonesc pe hardul unui broken-laptop.. :-S Revin cu poze cu micuta Olly. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Revin cu poze cu micuta Olly. ce scumpa eee!! sa-i traiasca!! uite inca doua poze cu Inka mea. Din pacate nu-s cele mai calitative, dar o sa revin cu altele mai bune. Oricum, Inka iese frumos in orice poza ps: a se observa cum tine buzita de jos... cand e nebagata in seama =)) Mesaj completat pps: eu am si un ciobanesc mioritic... o sa revin si in cazul asta cu poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate