alex.burlacu Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 @iulia_boris - RoyalCanin au fost primii care au obtinut incadrarea produselor proprii in zona medicamentelor (in afara si cred ca si la noi) drept petnru care tot ei sunt in "topul donatorilor" pentru lobby-ul asupra ansva, lobby prin urmaresc interzicerea vanzarii de hrana in orice alt loc in afara cabinetelor veterinare (pet-shop-uri/magazine/etc.). Pe de altă parte, hrana uscată în general, indiferent de producător trebuie administrată relativ bine monitorizat. Alergiile sunt semnele externe care ne arată nouă că ceva nu e în regulă... până să-i "iasă prin piele" organele sunt cele care au de tras. Un veterinar îmi spunea la un moment dat că pot să-i dau cățelului meu hrană uscată de tot atâtea ori cât merg eu ma McDonalds... în rest, cum zice @Cap0ne - dietă tradițională chinezească... și pe măsură ce avansează în vârstă și din dieta aia redusă carnea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 I.am facut si eu lui Yuri acum orez cu carne si legume. Morcov ardei gras carne vita si oua. Fara sare fara nimic. Daca aveti si alte "retete" sa mai diversific putin ar fi perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Alergiile alimentare sunt cel mai des intalnite.Lupovet ai incercat vreodata? Ia trage o privire la ea..S-ar putea sa fie o ticneala de-a mea dar incerc sa-mi hranesc animalu' cu hrana produsa in Europa pt ca el de aici vine.Si asta dupa ce-am intalnit multi stapani de caini care faceau alergii la Acana,Orijen..Inclusiv al meu.Cum spuneam Artemis era tot americaneasca dar mi l-a dat peste cap cu altele..Chiar si Taste of the Wild este intolerabil pt unii pt ca are multa proteina.Alea americanesti sunt mult prea proteice si sunt caini care n-au nevoie de atata proteina fapt pt care incep sa cheleasca,sa se scarpine,urechile sa fie mizerabile mereu ca sa nu mai spun de analizele biochimice.. O sa incerc si Lupovet...vb aia, le-am incercat pe toate La Taste of the Wild ii dadeam doar alea mai slabe in proteina, somon si miel parca erau....dar n-a mers nici ala Cel mai ok a fost Royal Canin Hypoalergenic si asta de il dau acum, Royal Canin Skin Sensitive, care-i tot hypoalergenic dar bazat pe piele....ambele-s de dieta, luate din Polonia (culmea, sunt si mai bune si mai ieftine ca RC de la noi din magazine)...bine, nici cu astea nu am scapat, dar PARCA face mai rar si mai lejer. Am tot incercat mancaruri deoarece chestia asta a debutat cand am trecut pe mancare de adult, dar se pare ca a fost o coincidenta. Nu inseamna ca orice caine n-ar trebui iubit. Uite mocuta lu' Ozzy si spune tot.... Doamne fereste.... mie-mi plac toate potaile, de la mopsi si pekinezi pana la pitbuli si ciobanesti miotitici, inclusivi metisi si tomberonezi. Ce vroiam sa zic e ca mai greu sa (tine de noroc cred) gasesti un catel de rasa care sa fie comportamental 100% ca rasa si sanatos tun Si ca tot vorbim de rase, preferatii mei sunt ciobanestii germani (linia de lucru, nu cocosatii)...loiali, ascultatori, destepti si maleabil....daca-i dresezi bine faci ce vrei din ei si la polul opus, terrierii astia mici (westie, scotish, fox, etc) care au o personalitate si o determiare de ramai PAF ....inteligenti si intelegatori sunt si ei DAR trebuie sa le spui de 3-4 ori, si nu pt ca nu inteleg, ci pt ca nu vor/nu asculta, te sifedeaza pana nu ridici tonul iar westie si scotishii (si cairn, dar aia-s rari). pt marimea lor, sunt masivi, pachetele de muschi.... al meu cand se joaca cu alti catei de talia lui, si se inclesteaza "cabrati" aia imediat pica pe spate sub greutatea lui...vb aia, are 9 kile, un bischon are cam 5, d-aia preferatii lui parteneri de joaca sunt labradorii si goldenii ) Am aceeasi problema (+gaze ) cu ai mei daca le dau orice hrana uscata. Cu oasele din piele presata insa nu au treaba, sunt ok. De aceea mananca aproape mereu o traditionala dieta chinezeasca, orez cu carne Cam o oala de cateva kg pe zi. Asta micu la orez+pui vomita, la orez+vita e ok digestiv...dar, se umple de bube si mai e o problema: tre' sa-i dau cu lingura ca altfel e haplea si inghite ca aspiratorul si ori se inneaca, ori boraste ...nu mai zic ca tre' sa-l spal la gura dup-aia, ca altfel e vai s-amar de botul lui cu orezul ala lipicios (e mustacioso barbos) + ca toti veteranarii ne-au spus sa scoatem TOT din alimentatie, sa ramana doar bobitele hipoalergenice, ca inainte ii mai dadeam din cand in cand un mar, o rosie, un ou, un morcov, iaurt si branza dulce light ... oasele de piele i le-am reintrodus de ceva timp, ca tot facea bubite si fara ele, dar na...trebuia incercat, ca-s din piele si au colagen, care poate fi alergic. nu mai zic ca pe langa dinti curati, am inteles ca rosul ii ajuta si la mansarda, ii destreseaza si ii calmeaza.... pramatia asta toaca un os de marime medie in 2-3 zile....sau chiar si o seara, daca se tine de el. ii plac la nebunie na, colectie de moace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 (editat) A intrat la vizuina westie? Daca simt animal la gaura sunt in trepidatii..Este frumos rau..Hrana gatita fara nicio sare,ceapa,vegeta asta pt ca am auzit destui ca vor sa simta si ei gustul mai bun fara ca sa stie ca astea-s toxice pt caini. Spaima...,fierbe-i gaturi de pui,simple,sa vezi placere pe el.Nu trebuie prea multa diversificare ca acu' mananca fara probleme banuiesc.Si eu sunt adepta hranei gatite insa asta industriala pt puppy este recomandata,pana la 1 an,pt componenta ei in materie de vitamine,minerale,saruri.Oricum io-i dau si Ca si niste Megaflex,pt sustinere articulatii,pt ca al meu creste rapid si greutatea apasa greu pe articulatii.Asa nu voi avea probleme cu displazii,luxatii patelare si alte dracii care tin de sistemul osos.Primul caine a avut articulatii beton si astea demonstrate cu radiografie. » Post actualizat in 21 Nov 2014 11:27 alex burlacu,asa este..Dar si proportia carne,legume,orez trebuie bine reglata.Orez in exces predispune la diabet,proteina la fel da' ataca ficatul,rinichii..Legumele si fructele in exces fac gastrita si tot asa.. Editat Noiembrie 21, 2014 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xploiter Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Si ca tot vorbim de rase, preferatii mei sunt ciobanestii germani (linia de lucru, nu cocosatii)...loiali, ascultatori, destepti si maleabil....daca-i dresezi bine faci ce vrei din ei si la polul opus, terrierii astia mici (westie, scotish, fox, etc) care au o personalitate si o determiare de ramai PAF ....inteligenti si intelegatori sunt si ei DAR trebuie sa le spui de 3-4 ori, si nu pt ca nu inteleg, ci pt ca nu vor/nu asculta, te sifedeaza pana nu ridici tonul Cea mai buna descriere ever . Am un ciobanesc de lucru si un terrier cu bull. Ambii sunt fix ca in descrierea ta. Aia mare isi da sufletul sa-ti intre in gratii in timp ce aia mica e ca un copil pe energizante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Conform celor pt care au fost create rasele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Fiica mi-a adus un ciine, o fiara domestica ce ma face sa cred ca pisica se trage din aligator! Motanelul il cumparase pentru nepotica mea, dar atitudinea feroce a acestui mini pisoias a facut-o sa mi-l doneze...si de atunci nu mai am somn, nu mai am pace in casa, tot ce-i cade in colti roade, musca, distruge, am muscaturi pe tot corpul, musca din orice pozitie...e ceva incredibil! Abia am putut sa-i fac citeva poze! Si nu are decit sase saptamini! El este FUFU, botezat astfel de nepotica! Doamne, abia am reusit sa postez!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Noiembrie 21, 2014 Share Postat Noiembrie 21, 2014 Va saluta Gheruta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 22, 2014 Share Postat Noiembrie 22, 2014 Matele-s nebune rau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Noiembrie 22, 2014 Share Postat Noiembrie 22, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 22, 2014 Share Postat Noiembrie 22, 2014 Cat adevar..Tot cainele ramane the best.. Si a mea-i o dementa..Aici era la siesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 27, 2014 Share Postat Noiembrie 27, 2014 Mi-as fi luat si eu o matza, dar n-am sanse cu potaile care-mi misuna prin casa. N-ar mai ramane nici fulgii de ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Noiembrie 28, 2014 Share Postat Noiembrie 28, 2014 Asteia ii place in cada ... uscata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Decembrie 1, 2014 Share Postat Decembrie 1, 2014 Bestia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 1, 2014 Share Postat Decembrie 1, 2014 Asta-i bestie? Sa-ti traiasca sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Decembrie 1, 2014 Share Postat Decembrie 1, 2014 Multumesc Asemenea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 westie a? frumosi catei sa-ti traiasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 Multumesc Chiar sunt niste catei frumosi,jucausi si super inteligenti » Post actualizat in 11 Dec 2014 08:04 O poza mai recenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 18, 2014 Share Postat Decembrie 18, 2014 @Suzuki Fan , ce frumos ii miticotul , sa vezi cand iti creste cat se face dihania Am si eu o scroafa in familie, un brac german , nu e pur , mai are si ceva gene de Schnauzer si Vizsla ,dar e o frumusete, din scoafa si nesimtita nu o scot , la 5 ani si jumatate inca e nebuna ca la 6 luni, darr, asta-i un semn de bine. Este mamica, a facut 8 puiuti, apoi am sterilizat-o , si a ramas tot grasuna, se vede intr-o poza parca... chit ca innoata,alearga, si o scot afara in fiecare zi, tot nu da jos,... si ii dau 1 data de mancare dimineata, uneori si seara . 3 lucruri mai trebuie sa o invat....- --- 1- sa manance cu gura inchisa , de-ati vedea-o cum face cand mananca --- 2- sa se stearga pe labe cand intra in casa , uneori mai intra si-mi face gresia si covorul plin de noroi ... --- 3 - sa imi lase mustele in pace cand merg la pescuit, nu pot sa pescuiesc la musca cu ea prin preajma , are ea ceva cu mustele mele.... glumesc.... in general e ascultatoare, cand a fost mica a fost mai greu pana am obisnuit-o ca fara lesa nu are ce sa caute pe strada... Acum am si o pisica, ceva metis de norvegiana de padure, si se inteleg incredibil, am luat-o de la cineva de pui si primele saptamani a fost mai greu, acum sunt cei mai buni prieteni, pana la mancare, insa si acolo cand sunt in preajma ii permite la mancare... nu credeam ca o sa se impace... drahthaar.... frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Decembrie 21, 2014 Share Postat Decembrie 21, 2014 Va prezint si pisicutele mele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Decembrie 27, 2014 Share Postat Decembrie 27, 2014 Va prezint si pisicutele mele ... Ce moace au Potaia la Straja si o pisica . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 Mi se pare genial, "sidecar dogs" ... https://vimeo.com/ondemand/21994, dar din pacate e doar un trailer, n-am gasit inca varianta completa. si asta https://vimeo.com/114875887 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 30, 2014 Share Postat Decembrie 30, 2014 Avem si noi caini care calatoresc in atas..Chiar este user aci..Si are dogi argentinieni.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Decembrie 30, 2014 Share Postat Decembrie 30, 2014 Tot potaia . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Decembrie 30, 2014 Share Postat Decembrie 30, 2014 Am profitat si eu de asa-zisul timp liber si am petrecut mai mult timp cu nebunel. ce maidanez o fi el ca ii tremura nasul de la frig, chiar daca nu erau cu minus gradele ca acum, asa ca se plimba cu bundita, imbracat. Nebunel ca de obicei, ma murdareste din cap pana in picioare si cel mai mult ii place sa sara in brate ca atunci cand era mic, numai ca acum e ditamai potaia si ma cam darama. E absolut amuzant cum ditamai cainele se chinuie sa stea in brate si se aseaza mai bine Nu am reusit sa il iau cu masina ca l-as fi luat si acasa, s-a dezobisnuit. Drept e ca mi-e cam mila si de masina la cat de nebunel e cred ca nu sta linistit, dar poate il pacalim cu ceva carnita... Apropo, legat de parul care cade, aveti ceva sfaturi? A umplu atat curtea cat si camera unde sta, desi zilnic se face curat acolo. Nu cheleste, nu vad urme. E periat zilnic, dar totusi parul cam curge tot timpul anului, fara oprire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate