Endlessdays Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Chestia sta in felul urmator. Eu lucru la un cabinet veterinar, doctorul e crescator de dobermani....el are 9 si i-a invatat in felul urmator....dimineata la 8 dusi la camp....alergat,antrenament etc....la 12 mananca, la 13 ii baga in cusca si dorm pana pe la 6-7 seara apoi se cer afara la treburi si miscare.......programul meu la cabinet e de la 13-20 deci ma incadrez.....eu ma refer strict la sezonul moto cand plec la intruniri si plimbari lungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Si sa inteleg ca trebuie sa te ocupi de cei 9 dobermani la programul asta? Pai na... nu mai pleci nicaieri, poate doar o tura de bulevard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 (editat) nu nu. din aia 9 iau unul acasa . in timpul programului de lucru il iau cu mine dar alea 6 luni de sezon moto imi dau batai de cap ....intruniri si weekenduri cu mobra aia 9 sunt cainii lui si eu nu am treaba cu ei(doar unul daca il iau acasa ) Editat Martie 10, 2016 de Endlessdays Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Dezvata-l de obiceiurile de acum si fa-i programul cum poti si tu. Al meu iese de 2 ori pe zi... dimineata, inainte sa plec la munca, si seara pe la 21.30-22. Bine, la 21.30 incepe sa se agite, are "ceas". Ar trebui scos mai des, macar inca o data la pranz, dar cum suntem amandoi la munca, nu avem cum. Cu mancatul eu nu am probleme, ii pun ca la pisica boabe in castron (plus apa proaspata suficienta) si mananca doar cand ii e foame. cu mancarea gatita e alta poveste, linge castron dupa castron in 10 secunde... mananca pana vomita si dupa aia mananca iar, daca ii dai ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 (editat) cum e obisnuit chiar ma avantajeaza, problema e ca nu as vrea sa-l las singur acasa dar nici nu as renunta la ture moto Editat Martie 10, 2016 de Endlessdays Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Imbatranim. Dar tot minte de pui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Un alt fel de game of thrones(9luni) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielt Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Ce mancare imi recomandati pentru un motan de 6 ani, castrat. De unde cumparati mancarea? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Hills, mi s-a recomandat pt o felina cu probleme si a fost ok, am ramas client fidel. Exista sortiment special pt pisici adulte sterilizate. Se gaseste mai greu, la mine in zona un singur magazin are, si sunt vreo 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Iunie 11, 2016 Share Postat Iunie 11, 2016 (editat) eu ii iau bobite de la royal canin pt pisici sterilizate, i le iau la recomandarea unei prietene care e medic veterinar. pana acum s-a inteles f bine cu ele. mi-a mai sugerat sa incerc echivalentul de la farmina, dar nu ii plac alea. Editat Iunie 11, 2016 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 (editat) http://m.zooplus.ro/shop/pisici/hrana_uscata_pisici/bozita/295530 Editat Iunie 12, 2016 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Sper ca nu i-ai tras-o pt asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 26, 2016 Admin Share Postat Iunie 26, 2016 Salut, Doctorul meu veterinar are de donat 4 bucati pusoi, 3 baieti si o fetita, i-a gasit in poarta cabinetului de cand erau mici, i-a hranit cu seringa, sunt invatati la litiera, jucausi si sanatosi, acum au o luna jumatate. Cine are nevoie de un sufletel jucaus sa-mi spuna, cabinetul se afla in Cotroceni. Ce este foarte important, pisoii se doneaza vaccinati, deparazitati si cu carnet de sanatate! Puteti suna direct la cabinet: Dr Smoleac Gabriel 021 317 48 61 / 0742 127 041 /index.php?/topic/739287-donez-pisoi-jucausi-si-frumosi-foc/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 heh, ce moace au astia mici isi gasesc repede stapani, ca-s draguti. o sa intreb si eu prin jur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat August 3, 2016 Share Postat August 3, 2016 asa aratam noi la 9 saptamani... suntem 2 pui de ciobanesc bucovinean si vom ajunge in gorj, sa dam piept cu lupii si sacalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian Cernat Postat August 3, 2016 Share Postat August 3, 2016 Rocco, 5 luni, Cane Corso Italiano https://www.facebook.com/roccodogromania/?fref=ts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_blues Postat August 6, 2016 Share Postat August 6, 2016 Tocmai ce mi-a fost luata din fata curtii...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin2308 Postat Septembrie 2, 2016 Share Postat Septembrie 2, 2016 O motociclista cu coada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 17, 2016 Share Postat Octombrie 17, 2016 Kimo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 17, 2016 Share Postat Octombrie 17, 2016 Haha, ce moculita Sung geniali boxerii puiuti. Am avut si eu inainte de actuala o boxerita Sa iti traiasca sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 17, 2016 Share Postat Octombrie 17, 2016 Hai merci! Nu am mai avut niciodata caine, o sa fie un pic cam greu sa ne acomodam. Cert e ca se intelege f bine cu copilul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 17, 2016 Share Postat Octombrie 17, 2016 Sa.ti traiasca sanatos! Demential..Evident ca se intelege bine cu copilul pt ca nu exista caine tanar care sa nu iubeasca oamenii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 (editat) Inca o chestiune adunata de pe strazi, plouata si inghetata. Problema e ca fiind cu bagajele facute, probabil va trebui sa renunt la ea in viitorul apropiat asadar daca o vrea cineva, gasim o modalitate sa ajunga la voi. E a 2-a zi de cand o am, ma port cu ea si pe la munca, stie sa faca la tavita cu nisip (din prima zi chiar), e cuminte tare, dar si curioasa, am invatat-o cam prost cu mancarea, nu prea miauna si cand miauna scoate doar un scancet incet. E jucausa, e curata. F sociabila si pufoasa. Trebuie sa ajung cu ea si la veterinar pentru revizie, insa cred ca e ca mica pt. deparazitare interna; daca o vrea cineva, fac cinste cu 1-2 revizii in avans si pt. ceva de rontait. Editat Octombrie 19, 2016 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 filmarea este destul de slaba, dareste o minune ca am reusit, o "vanez" de un an minim sa o prind deschizand usa... matza care deschide usi, evadeaza prin cea mai amarata crapatura, dar se intoarce intotdeauna. 8-9 ani lejer (am cules-o de pe strada iar varsta a cam fost aproximata atunci, era deja adulta) cainele este un tomberonez de parcare rasa pur sange, care are nevoie de matza sa-i deschida usa. el nu este in stare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 Una dintre matele mele asa ma trezeste in fiecare dimineata..A trebuit sa schimb manerul usii ca sa n.o mai deschida si sa nava!easca toti 3 in camera.Am pus d.ala rotund dar tot sare si pe el.Doar ca nu mai poate deschide usa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate