ducatist Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Lansarea DUCATI Bacau va avea loc saptamana viitoare pe data de 18 Iunie, din cauza vremii din acest weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 (editat) Salutare ! Vreau sa achizitionez si eu un monster zilele acestea.Are cineva de vanzare ? Ce probleme sa urmaresc la el ? Am avut un Bandit si pe urma un 600 RR insa Ducati ma atrage enorm de mult si vreau sa revin la un street bike .Daca aveti ceva cunostinte pls let me know Am uitat sa mentionez ca cel vazut de mine este : http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-ducati-monster%20600-din-2000-382013.html Editat Iunie 9, 2011 de Bandit_mik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin CCP Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 STEVE JONES’ DUCATI http://www.bikeexif.com/hypermotard-ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexutza Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 asta e ce am eu multam man...dar din pacate nu e ce caut eu....eu am nevoie de manualul de service, ce ai tu sunt parts manual si owners manual....merci oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Lansarea DUCATI Bacau va avea loc saptamana viitoare pe data de 18 Iunie, din cauza vremii din acest weekend. Yyyuuuuppppiiiii ce bine.....asa mai merge.....putem fi si noi alaturi de ducati....in adevaratul sens al cuvantului.....ma bucur enorm ca s-a amanat deschiderea din 11.... :moto: Asfalt uscat si aveti grija de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 9, 2011 Autor Share Postat Iunie 9, 2011 stau Âşi mă întreb ca prostu', care-i rațiunea să deschizi reprezentanță ducati în bacău? moldovenii îs cam melteni, puțini au auzit de mobre, darămite de ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 (editat) cu inca 2 (Cluj si Timisoara) acopera toata tara. Daca exista reprezentante Metrotehnica cu Seat, strica o motoreta in plus la vanzare ?!?! SE BAGA CAREVA WEEKENDUL ACESTA LA O TURA? sambata/duminica dupa potop. Editat Iunie 10, 2011 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 stau Âşi mă întreb ca prostu', care-i rațiunea să deschizi reprezentanță ducati în bacău? moldovenii îs cam melteni, puțini au auzit de mobre, darămite de ducati. Mai Liviule...ce ai tu cu moldovenii??? sunt sigura ca unii stiu chiar foarteeee multeeee de motoare..... crede-ma .......si pana la urma ceea ce conteaza cel mai mult e sa ajunga ducati in cat mai multe parti din tara, indiferent de regiune si de oamnei....nu crezi???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Iunie 10, 2011 Share Postat Iunie 10, 2011 Mai Liviule...ce ai tu cu moldovenii??? sunt sigura ca unii stiu chiar foarteeee multeeee de motoare..... crede-ma .......si pana la urma ceea ce conteaza cel mai mult e sa ajunga ducati in cat mai multe parti din tara, indiferent de regiune si de oamnei....nu crezi???? adevarat, sustin ideea mai multor sedii, creste popularitatea, nu va suparati este loc pt toata lumea in tara asta, important este portofelul fiecaruia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 Mai Liviule...ce ai tu cu moldovenii??? sunt sigura ca unii stiu chiar foarteeee multeeee de motoare..... crede-ma .......si pana la urma ceea ce conteaza cel mai mult e sa ajunga ducati in cat mai multe parti din tara, indiferent de regiune si de oamnei....nu crezi???? Ducatisti fate attenzione!!!!! MARTI- 14.IUNIE.2011- ORELE 21.00- PE NATIONAL GEOGRAPHIC ROMANIA LA DOCUMENTARUL SAPTAMANAL MEGAUZINE ESTE PREZENTATA.....UZINA DUCATI!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Ducatisti fate attenzione!!!!! MARTI- 14.IUNIE.2011- ORELE 21.00- PE NATIONAL GEOGRAPHIC ROMANIA LA DOCUMENTARUL SAPTAMANAL MEGAUZINE ESTE PREZENTATA.....UZINA DUCATI!!!!! Am intrebat in stanga si-n dreapta pentru inregistrarea documentarului, dar nu am gasit pe nimeni care sa faca acest lucru. Credeti ca putem face cumva ca sa intram cumva in posesia acestei inregistrari ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Am intrebat in stanga si-n dreapta pentru inregistrarea documentarului, dar nu am gasit pe nimeni care sa faca acest lucru. Credeti ca putem face cumva ca sa intram cumva in posesia acestei inregistrari ???? Incercam, intrebam, aflam....ne straduim sa o avem....sincer speram sa dureze mai mult....nici o ora e mult prea putin sa vb despre Ducati....) Eu vroiam sa va intreb daca se anunta ceva cu deschiderea Ducati Bacau? merge cineva? sau ce aveti de gand???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexix_art Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Pentru cei care au un calculator mai bun (cu o placa video care nu este integrata) recomand sa instaleze: http://www.bbsoftware.co.uk/BBFlashBack.aspx?ref=Google-Screen-Recorder-Software&gclid=CJWo_7uQtqkCFca-zAoduStpKQ si sa capteze imaginea de pe http://www.cool-itv.net/ Eu am incercat dar am o plac video slaba, dar pot sa spun macar ca functioneaza. Emisiunea este in reluare la ora 00:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 (editat) guys, m-am ginit cam tarziu de chestie si n-am prins (la reluare) de la fix, ci de undeva de pe la jumate. chiar si asa am prins tot procesul de asamblare al Ducati Multistrada. clipul se poate descarca de aici, de pe serverul meu: http://storage.fikat.com/ducati nu stiu daca ajuta pe cineva pe viitor, da am folosit Radeon TV Movie Player, Camtasia Studio 7 si DivX 7. 22 de minute... 5 giga Editat Iunie 14, 2011 de mish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 cheers mate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 daca se anunta ceva cu deschiderea Ducati Bacau? merge cineva? sau ce aveti de gand???? Io m-as baga. La intalnirea trecuta Cristi(motoreta) se anunta si el. Poate diseara mai gasim amatori. Se baga careva la aceasta plecare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 (editat) Salutare tuturor monsteristilor. Razvan, prietenii imi spun icsu, sunt incepator si nu prea ma comport ca unul Mostro-ul meu de 5-6 zile incoace il aveti mai jos, e primul meu motor si ca multi altii vreau sa stiu totul despre el.. Sper sa ajung diseara la Academie la un pahar de vorba. Asfalt uscat Editat Iunie 15, 2011 de icsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 S-o stapanesti sanatos bre! E mobra buna de incepator, o sa te invete multe, iar prin oras e o placere. In plus, arata si bine ingrijita. Daca ai si tu grija de dansa, o sa te rasplateasca. Baga o tura pana la academie deseara si intreaba-i pe baieti tot ce vrei sa stii. Hai, drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 Salut si sa o stapanesti sanatos, am un pinten pt motoreta ta, la 300 lei cu tot cu prinderi vopsit negru mat, daca te interesaza ma gasesti la 0744323929 Alex. poate ne vedem diseara la academie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 (editat) Salut si ms de urari si tie si lui PzKpfW. Mai am nevoie si de 2 oglinzi si un deflector de aer dar nu prea sunt bani acum.. la sf lunii, sper sa ajung la academie 19-19:30 si vbm atunci. Editat Iunie 15, 2011 de icsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 ce vrei gasesti la mine, am si oglinzi rizoma, da mi un telefon cand vrei. o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Ragazi, am 2 capace din fibra de carbon pt curelele de distributie, pt un S2R 1000. Anyone interested? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 cat doresti pe cele 2 capace? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 guys, m-am ginit cam tarziu de chestie si n-am prins (la reluare) de la fix, ci de undeva de pe la jumate. chiar si asa am prins tot procesul de asamblare al Ducati Multistrada. clipul se poate descarca de aici, de pe serverul meu: http://storage.fikat.com/ducati nu stiu daca ajuta pe cineva pe viitor, da am folosit Radeon TV Movie Player, Camtasia Studio 7 si DivX 7. 22 de minute... 5 giga De mare exceptie, multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Ce tare ... se pare ca avem mai multe capace decat S2R-uri 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate