Banditer Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 salutare monsteristi vreau sa spun ca imi plac foarte mult monsterele si asa vrea sa aflu niste pareri de la niste posesori... un review sincer daaca s-ar putea. am auzit mai multe chestii negative din stanga si dreapta dar nimic ( nici bune nici rele) de la un posesor pt ca nu cunosc unul Va rog spuneti sa va expuneti atat punctele tari cat si cele mai slabe. PS: inainte de a cumpara banditul vroiam un monster dar situatia financiara nu mi-a permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 (editat) Ca posesoare de Ducati Monster 696 2008, iti pot spune ca este o motocicleta foarte frumoasa, la care e normal ca la 6200 km sa iti picure putin ulei pe partea stanga (de fapt picura de la 3500 de cand am luat-o), e normal sa ti se mai aprinda cate un bec in bord, pentru ca e Ducati. E fragila ca o minora care paraie ca pepenele copt si vibreaza sub tine. Sunt o mana de oameni care serviseaza Ducati la noi si parerile sunt atat de impartite in privinta profesionalismului lor incat iti vine sa tii motoreta in garaj si sa n-o mai duci la service. Dar este foarte frumoasa!!! Editat Iunie 4, 2013 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Am putea sa îmi spun si eu părerea, după doar câteva sute de km pe un monster 600 din 2000. Grija ca este mai puternic decât pare, drumuri am făcut decât Cheia, duminica pe ploaia aia torentiala era sa sar de pe un pod in curba, vina mea bineinteles, am intrat prea tare...in rest...se conduce foarte usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladimirOctavian Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 eu am un 620 din 2003 cu 35.000 km la bord ...mai face figuri nimic de zis dar sunt superficiale cel putin din punctul meu de vedere, trage beton se aude beton ! salutare monsteristi vreau sa spun ca imi plac foarte mult monsterele si asa vrea sa aflu niste pareri de la niste posesori... un review sincer daaca s-ar putea. am auzit mai multe chestii negative din stanga si dreapta dar nimic ( nici bune nici rele) de la un posesor pt ca nu cunosc unul Va rog spuneti sa va expuneti atat punctele tari cat si cele mai slabe. PS: inainte de a cumpara banditul vroiam un monster dar situatia financiara nu mi-a permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 In prima poza e o furca de ST4S ABS 996 (2003-2005) montat, mi se pare, pe un SportClassic. A 2-a poza e cu un ST4 916 (2001-2003) cum are si Buggy. Daca zici ca Buggy are modelul cum este a doua poza, atunci nu ma ajuta prea mult sa vad furca lui. La genul ala de inaltatoare sunt dependent de jugul superior si nu este bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Buna seara ducatisti, Dupa cum am spus intr-un post mai anterior, am avut motorul la baietii de la DAFWAY, si l-au schimbat putin...mai mult. Nu o sa va insir toate modificarile facute sau lista completa, o sa pun 2,3 poze si sper sa nu fiti prea "rai"in critici. Eu sunt foarte multumit de cum a iesit in final monstruletzul meu. Va doresc drumuri bune si o seara placuta la toti. Luci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 La ce tiganie a fost inainte, acuma este LUX , ne poti da niste indicatii cam cat a costat toata transformarea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Transformarea a costat aprox 1700, dar pe mine m-a interesat cel mai mult rezultatul final.Pot sa zic ca am un motor nou S-au modificat destul de multe: MECANICA: -schimbat distributie -ulei + filtru -servis furca -bujii -rulment ambreiaj -placute frana fata /spate -injectie curatata,reglata,sincronizata -rulmenti jug schimbati -schimbat antigel -rulmenti roti -cauciucuri noi VOPSITORIE: -s-au vopsit: bascula,scarite,roti,jug,ghidoane,cadru capace motor,toate piesele de plastic + rezervor ACCESORII: -codita montata -placa ambreiaj Ducati Performance -modificat evacuare -semnale led -stop led -schimbat sa -schimabt cauciucuri -schimbat far Cam asta a fost munca pe care au depus-o cei de la DAFWAY si pot sa zic ca intr-un timp destul de...record, eu am avut nevoie de motor sa vin cu el in Belgia, unde lucrez. Am ajuns si aici, acum ne iubim in fiecare seara cand ies de la birou....si cand nu ploua torential Va multumesc pentru rabdare (daca cititi ) ) Luci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 pfuiiii ce mult am scris )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 la banii astia, arata super tare. nu pot decat sa le dau un celor de la Dafway pentru munca prestata dar si pentru pret. singurul lucru care consider eu ca-ti lipseste, este o toba de oameni "normali" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Daca zici ca Buggy are modelul cum este a doua poza, atunci nu ma ajuta prea mult sa vad furca lui. La genul ala de inaltatoare sunt dependent de jugul superior si nu este bine. Adevarat. Si nu sunt reglabile nici pe inaltime, tot din cauza formei. In schimb, vezi ca vrea adidas sa-si shimbe semighidoanele de pe SportClasic si cred ca le vinde. Arata asa: (...) Cam asta a fost munca pe care au depus-o cei de la DAFWAY si pot sa zic ca intr-un timp destul de...record, eu am avut nevoie de motor sa vin cu el in Belgia, unde lucrez. Am ajuns si aici, acum ne iubim in fiecare seara cand ies de la birou....si cand nu ploua torential Va multumesc pentru rabdare (daca cititi ) ) Luci Ti-a iesit frumos. Daca si merge precum arata, o sa-ti aduca multe zambete pe sub casca. Putina rautate: la clima din Belgia nu risti s-o uzezi prea mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Ducati "ie" proaste, nu va mai luati, deja sunt prea multe =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Foarte fain a iesit. A meritat toti banii. Sa-l stapanesti sanatos! Multzam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Adevarat. Si nu sunt reglabile nici pe inaltime, tot din cauza formei. In schimb, vezi ca vrea adidas sa-si shimbe semighidoanele de pe SportClasic si cred ca le vinde. Arata asa: Ti-a iesit frumos. Daca si merge precum arata, o sa-ti aduca multe zambete pe sub casca. Putina rautate: la clima din Belgia nu risti s-o uzezi prea mult. Da merge si suna traznet Saptamana asta sunt norocos, e soare afara,24 grd. Toate cele bune. O sa mai pun ceva poze dar in weekend...asta pentru cei interesati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ducatist Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Imi vand echipamentul: Casca Suomy DUCATI (marimea L) - 550 RON negociabil - fara incidente Geaca piele Dainese DUCATI barbati (marimea 50) - 630 RON negociabil - fara incidente / prezinta mici urme de folosire - protectie umeri/ coate - buzunar pentru protectie spate Manusi piele DUCATI Runner (marimea L) - 200 RON - fara incidente / prezinta mici urme de folosire Geaca piele dama DUCATI Corse NOUA (marimea 42/M) - 320 Euro negociabil - este noua si nu a fost purtata niciodata Detalii PM sau tel. 0754.394.754 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 /index.php?/topic/694435-casca-vemar-ducati-jet-250-ron/&do=findComment&comment=3465679 pt ducatisti- ultimul pret 100 ron fix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 pozele de miercurea trecuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 si poze de la intrunirea "Academicienilor" si ale lor "bestii"...azi, 5 iunie.....avem si Panigale S printre noi ( avem multi oameni noi ceea ce ma bucura....inseamna ca nu sunt atat de proaste pe cat par.... dar frumoase......sunt cu mult mai mult decat altele:)))).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Donez una pereche cizme "Alpinestars Ridge Waterproof" nr 41-42 Le-am dat. Inca de vanzare: - Capac ambreiaj carbon deschis nou: 90 EUR - Capace distributie carbon Ducati S2R 1000 folosite stare foarte buna: 150 EUR - Oglinzi Ducati Performance Teardrop argintii folosite stare buna: 100 EUR - Cilindru receptor Ducati Performance negru folosit in stare buna: 100 EUR Preturi negociabile ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 (editat) http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=518725&selpic=0&zoom=1#fotoNuuuuuuuu! BLasfemieeee! Propietarul trebuie ars pe rug. Editat Iunie 6, 2013 de icsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Idee buna (Monster-chopper, de ce nu?), realizare in regula (din poze) dar rezultat final abominabil.Genul ala de "look that only a mother could love". Doar ca aici, nici mama nu-l iubeste, din moment ce-l vinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Hey!!!! Pentru cei ce nu au fost prezenti la intrunirea saptamanala, aseara s-a discutat despre iesirea din 15 august. Am vrea sa facem o iesire, cam de 4 zile, de pe 15 august pana pe 18 august ( de joi- pana duminica). Din ce s-a discutat, cu toii am decis sa fie o iesire lejera, nu mai mult de 500 de km pe zi( adica nu prea ne dorim sa stam in sa de dimineata de la 9 pana seara la 22.00...sa ajungi si sa adormi cu berea-n mana) Ganditi-va si spuneti-va si voi parerea, in legatura cu traseele( alegeti sau compleatati una dintre variantele date de Crazy, daca sunteti de acord cu ele), sau daca aveti altele....le discutam cu placere. Cu cat mai multe idei, cu atat mai bine. Sa va ganditi si sa facem si o lista cu cei care ar dorii sa se alature grupului vesel. Asfalt uscat!!! APP: sambata daca nu ploua, am vrea sa facem o iesire scurta...cine este pentru??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Eu ma bag - propun - http://www.restaurant-schnitzelhaus.ro/ Mancarea foarte buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
addrianii Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 daca ajungeti la schnitzelhaus, ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Salutare. Cum pot sa imi mai slabesc furca ? Baietii au facut'o foarte foarte rigida, practic imi clantane dintii in gura la fiecare gropita are vreun reglaj ?mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate