Mo Weed Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 mai tovarasi, ia uitati-va la clipu asta si poate recunoasteti ceva cunoscut in primele 5 sec http://www.realitatea.net/video_388297_mot...ece_295492.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 nice, imi recunosc taxiul meu si ducati-ul lui zair, eu m-am intors pe al 11 noaptea, canta zob la vre-o 40-50 de oameni... nu prea a tinut pana in noapte tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) primele 5 sec,ma oftic pentru sambata ca nu am mai putut sta si la ZOB, oricum showl lui trancanici de la 22..a fost tare rau...cat de duminica era timpul sa vada si cauciucul, noi parti cu care poate calca asfaltul Editat Iunie 9, 2008 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Foarte frumoasa iesirea, trebuie sa o repetam cat de curand. Pacat ca am prins soseaua un pic uda, dar in rest a fost f bine. Si cel mai important: nu au fost incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) Buc - Ploiesti - Cheia - Brasov si retur .. eu, moweed, zair, paulinos, kinderu, neamu si coco .. parfum ! Vremea f buna cu exceptia unei ploi care a udat inaintea noastra cam juma din curbele de la Cheia .. dar ne-am luat revansa la intoarcere cand le-am prins uscate Speram ca la urmatoarea iesire sa mearga toata canapeaua .. pana atunci ne vedem miercuri la 20.00 la academiei ramane cum s-a stabilit, pentru miercuri seara la 20 in academie Foarte frumoasa iesirea, trebuie sa o repetam cat de curand. Pacat ca am prins soseaua un pic uda, dar in rest a fost f bine. Si cel mai important: nu au fost incidente. totul este bine cand se termina cu bine salutari si asfalt uscat Editat Iunie 9, 2008 de Kindaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 n a fost rea iesirea miercuri se organizeaza o iesire mai pasnica? tur scurt si apoi BR??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 n a fost rea iesirea miercuri se organizeaza o iesire mai pasnica? tur scurt si apoi BR??? asta cu BRA as sustine-o si eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 mergem cu mobrele scurt si p'orma atacam o terasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelluu Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 monstrul meu de 750cmc consuma 8 l/100 in oras si 6 l/100 in afara la 100-120 .....cam mult zic eu, voi ce spuneti? la voi cat consuma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 e normal consumul. la mine scoate 4 afara si 6,5 in oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelluu Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 cate ceva despre Ducati.... http://turbo.discovery.com/search/results.....x=0&go.y=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 cine mai are poze de duminica ? .. bagati-le aici sa vada si ochiu nostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 cine mai are poze de duminica ? .. bagati-le aici sa vada si ochiu nostru eu am unele reprezentative cu noi la masa sunt prea mari pt a fi uplodate, dar o sa le dau un resize...si le pun Miercuri, ora 20.00 acedemiei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Miercuri la 20.00 Unde vreti sa mergem la plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 ori ne decidem pe loc unde mergem... ori postam propuneri eu as sugera sa nu fie f lunga plimbarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 copii, diseara se pune iar de curatat si intins lanturi. adresa: orizont, drumul taberei. ora 20.00. si-au anuntat prezenta mo weed si coco-monster. care te plictisesti pe acasa, vino, esti asteptat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanLCS Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Vin si io . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 vino stefane. cand ajungi la orizont, da-mi un beep la 0744522214 si vin sa te iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 poate dau si eu o tura pana la voi, apropo, mi-am luat sprei motul, tot la benzinarie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Se simte un monsterist rosu, cu numere tot rosii, in curte la KPMG pe dn1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) Se simte un monsterist rosu, cu numere tot rosii, in curte la KPMG pe dn1? singuru monsterist rosu pe care il stiu...e mishu dar el are numere pe negru din ce tin minte daca il interpelezi...dai un vant spre noi...k ne extindem gasca P.s. puteti veni si voi astia cu japoneze sau chinezesti Editat Iunie 10, 2008 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 mai e un monster 620 rosu, m-am intalnit intr-o seara prin cartier cu el, il stie si zair, chiar l-am vazut si sambata la burnout party, (dar nu mai tin minte numele lui) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 singuru monsterist rosu pe care il stiu...e mishudar el are numere pe negru din ce tin minte daca il interpelezi...dai un vant spre noi...k ne extindem gasca P.s. puteti veni si voi astia cu japoneze sau chinezesti Daca apare si maine ma duc fix sa-i las post-it pe rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 P.s. puteti veni si voi astia cu japoneze sau chinezesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) P.s. puteti veni si voi astia cu japoneze sau chinezesti ce, nu am zis bine?? Editat Iunie 10, 2008 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate