desmo Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Linkul cu filmul de la ultima intalnire.( de la mishu) cine era cu s4 rosu? sau era s2r cu janta de s4 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 ca tot veni vorba .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 maine seara, un snagov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Deocamdata va invidiez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 13, 2008 Autor Share Postat Iunie 13, 2008 am zis de snagov dar apoi mi-am dat seama ca e si meci cu romanica. asa ca, ia dati-va voi cu parerea, care pe unde mergem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 am zis de snagov dar apoi mi-am dat seama ca e si meci cu romanica. asa ca, ia dati-va voi cu parerea, care pe unde mergem. cred ca vin in drumu taberei sa vad meciu la moghiros...cu niste prieteni conservari facem o masa si de monsteristi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 ce semnatura interesanta ai dar mai baga si tu putina culoare, cum ar arata pe un tricou negru ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Mo weed imi ceri drepturi de autor daca imi fac un tricou cu semnatura ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Mo weed imi ceri drepturi de autor daca imi fac un tricou cu semnatura ta? nu iti cer nimic pt. ce e inca un draft o sa ii mai aduc modificari...si dupa ma gandeam sa ne facem toti tricouri grafic design...free of charge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 vand piese de fixare a numarului ptr monster, in cazul celor care au codita de carbon. pret 150 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 nu iti cer nimic pt. ce e inca un draft o sa ii mai aduc modificari...si dupa ma gandeam sa ne facem toti tricouri grafic design...free of charge salutare baieti, suna bine ideea tricourilor personalizate, astept o finalizare in viitorul apropiat, asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 13, 2008 Autor Share Postat Iunie 13, 2008 buna ziua. ma primiti si pe mine pe canapea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desmo Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 buna ziua. ma primiti si pe mine pe canapea? Daca aduci niste beri cu tine.... P.S - nu ca ar fi canapeaua ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 buna ziua. ma primiti si pe mine pe canapea? tu cine mai esti mai frate ??? imi pare rau dar nu mai e loc p.s. vezi la baetii cu japoneze k la ei sigur se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 buna ziua. ma primiti si pe mine pe canapea? Foarte tare Mr krupp.Schimbarea ta de identitate m-a facut sa-mi aduc aminte parola de la vechiul cont(din 2003 ).Cu aceasta ocazie iti datorez oficial o bere.So, no more desmo. P.S - vand cont Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 13, 2008 Autor Share Postat Iunie 13, 2008 desmo e bun. sariti pe el. eu dau o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 fratilor nu mai pot sa-mi pun poza in avatar ce plm are? imi zice ca am prea multe attach-uri. care stiti cum se rezzolva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) incearca varianta cu Enter an URL to an online avatar image si-ti pui avatarul pe un site gen photobucket fratilornu mai pot sa-mi pun poza in avatar ce plm are? imi zice ca am prea multe attach-uri. care stiti cum se rezzolva? Editat Iunie 13, 2008 de mish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 bey ce de surprize si schimbari de identitate, nici la sugiprize sugiprize nu vezi asa emotii .. eu zic ca totusi monsteristu si freeman sunt niste impostori .. ramane de vazut cata bere pot dona canapelei .. daor asa ii putem recunoaste mo weed .. tare idea logo-ului .. ca o idee . .n-ar fi mai bine sa fie "monster lounge" in loc de "ducati lounge" .. sa pastram totusi originalitatea ideii lui krupp .. si in plus acesorii si tricouri pe care e scris ducati sunt tone .. cu monster nu prea am vazut .. just an idea .. supunem la vot deschis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelluu Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 daca e sa fie un club exclusivist....atunci asa sa fie, votez ''MONSTER LOUNGE'' cu mentiunea sa scrie pe undeva si ''DUCATI'', ca altfel suna a serial de desene animate . id-ul meu de yahoo messenger e 'nelluu' P.S. - habar nu aveti cat de greu e sa fii singurul monsterist din partea asta de tara (iasi), dudui singur printre japoneze si chinezoaice ..... n-ai cu cine dom'le...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 14, 2008 Autor Share Postat Iunie 14, 2008 se baga cineva la o iesire diseara? dupa 19.00? deci monsteristii doarme, ca sa fiu in ton cu forumul. bine mai baieti, ne auzim la proxima intalneala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 va salut, ca sa vedeti cat de promt sunt...postez pozele pe care le-am facut cand am fost la cheia fix acu o saptamana P.s. sunt singurele poze de pe topicu asta in care aparem doar noi...fara mobre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 faine pozele, pacat ca nu am venit si eu, dar ma bag la urmatoarea tura. asfalt uscat, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 care ai mai pe acasa doua discuri de monster fata? de 29 parca imi trebuie. ce se mai aude cu tricoaiele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 care ai mai pe acasa doua discuri de monster fata? de 29 parca imi trebuie. ce se mai aude cu tricoaiele? pai cu tricoaiele nu se aude nimic cand ne vedem data viitore propun sa ne decidem ce punem pe ele, asteptam propuneri iar pasu doi, vedem care cum vrea, cat poarta etc.... P.s. imi place "monster longe" - scrisesem ducati lounge pt a nu fi prea exclusivisti dar as propune sa ramanem la ideea initiala as mai inainte o idee...ce ziceti de hardcore monsters Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate