monsteristu' Postat Iunie 22, 2010 Autor Share Postat Iunie 22, 2010 Nilatack, suna la 0753.379.594 si vedem ce se poate face. Danny D., am eu un motor intreg de 620. treci pe la mine si te rezolv cu piesa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny D. Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Nilatack, suna la 0753.379.594 si vedem ce se poate face. Danny D., am eu un motor intreg de 620. treci pe la mine si te rezolv cu piesa. Liviu, ai un PM de la mine. Multam frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 22, 2010 Autor Share Postat Iunie 22, 2010 ne apropiem de postul cu nr 7.000. cine il ia, primeste o bere la garajul monster lounge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 si-a revenit bai angelu? tocmai ce am vorbit cu el la telefon. el spune ca se simte bine, doar ca tre sa mai astepte vre-o trei luni pana sa se suie iar pe motor. moraliceste sta bine din cate am observat, a raspuns cam greu la telefon dar e de inteles ca deh, cu mainile in ghips... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeStefan Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Salutare! Cumva despre PzKpfW e vorba?e bine?ce s a intamplat?:| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 22, 2010 Autor Share Postat Iunie 22, 2010 de el e vorba. s-a intamplat că are nivelul de putirință sub cel de voință. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 de el e vorba. s-a intamplat că are nivelul de putirință sub cel de voință. se intampla ca toti sa avem nivelul de putinta sub cel de vointa insa nu asta este motivul accidentului cu pricina. inteleg unde bati insa parerea mea este ca si cu s4 si cu 600 la fel s-ar fi intamplat, motocicleta nu ar fi facut diferenta. poate pagubele ar fi fost mai mici, piesele de 600 fiind mai ieftine. sper ca a invatat ceva din asta si m-ar bucura daca nu si-ar pierde vointa. angel, tata, ma bucur ca esti intreg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeStefan Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Nasol,sa inteleg ca a fost eroarea lui. Oricum imi pare rau pt el.Si eu era s-o patesc in drum spre bacau acu vreo 2 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 si-a revenit bai angelu? titel nu ma uita cu nr ala de telefon de care am vorbit multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 22, 2010 Autor Share Postat Iunie 22, 2010 zar916, cand inscrii de trei ori in mai putin de juma de sezon, ar trebui sa-ti pui intrebari daca ai ce cauta pe motocicleta. tu nu, tu iti iei motoreta de trei ori mai puternica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 zar916, cand inscrii de trei ori in mai putin de juma de sezon, ar trebui sa-ti pui intrebari daca ai ce cauta pe motocicleta. tu nu, tu iti iei motoreta de trei ori mai puternica. ai dreptate in ceea ce spui insa in primul meu post m-am referit strict la accidentul respectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanupetre Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Salut. Cine ma poate ajuta si pe mine cu (un magazin de unde sa le pot cumpara sau daca are cineva un set) cablurile de la acceleratie pentru un Monster de 600 din 96. Am nevoie de ambele cabluri. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny D. Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Salut.Cine ma poate ajuta si pe mine cu (un magazin de unde sa le pot cumpara sau daca are cineva un set) cablurile de la acceleratie pentru un Monster de 600 din 96. Am nevoie de ambele cabluri. Multumesc. Pentru o motoreta asa de veche recomand un ebay... te sfatuieste unu care are Monster din 95... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Eusebio...scuze ...pe baiat il cheama Adrian 0752272559 Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan101 Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Caut si eu un levier frana fata pt un monster 600 din 2000 va rog sa ma ajutati!!!!Am gasit nou la 50 euro..si sincer nu asi da atatia bani pe un levier... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan patrascanu Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 salut...ma uit eu pe acasa de un levier, ca l-am schimbat anul trecut pe cel vechi cu unul nou; daca il am ti-l dau gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 23, 2010 Autor Share Postat Iunie 23, 2010 Danny D., cum e frate? s-au potrivit intinzatoarele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny D. Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Danny D., cum e frate? s-au potrivit intinzatoarele? Da...sunt exact ce trebuie.... Multam mult... cand o fac vin pe la tine, sa dai o tura, sa vezi daca iti place cum merge acum...ca cica ar trebuii sa fuga bine de tot. Acum mai stii, poate mi-a facut omu o mica racheta din baba aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 23, 2010 Autor Share Postat Iunie 23, 2010 bine ca s-au pupat. daca vii, aduci si bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Mi-a desfacut Fabio motorul. Din fericire am scapat doar cu supapele de evacuare putin indoite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 23, 2010 Autor Share Postat Iunie 23, 2010 and the winner is ...., pampamparararam, taratatatatatata, the winner..... yes ladies and gents, the winner is UZUNU. tataie, ai trecut in dreptul numelui tau postul cu nr 7.000 de pe monster lounge, drept pentru care cu surle si trambite vei fi imbatat la garajul monster lounge. cand esti disponibil sa iti dau berea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 -1 cine da la 7000 acu imi da o bere ! pac/pac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 23, 2010 Autor Share Postat Iunie 23, 2010 gravanas, cine-s gagicile alea misto din avatarul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 (editat) gravanas, cine-s gagicile alea misto din avatarul tau? amazoanele de tanacu si tre sami sumonezi +1 la bere Editat Iunie 23, 2010 de D3LeiCuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 and the winner is ...., pampamparararam, taratatatatatata, the winner..... yes ladies and gents, the winner is UZUNU. tataie, ai trecut in dreptul numelui tau postul cu nr 7.000 de pe monster lounge, drept pentru care cu surle si trambite vei fi imbatat la garajul monster lounge. cand esti disponibil sa iti dau berea? Bai se pare ca esti chiar tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate