titi_rulment Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Cauta MA-FRA au sediul undeva pe langa Academie...e geniala pt orice fel de curatare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Gasesti solutie pe la orice super market. Se numeste BUG AND TAR REMOVER. De preferat e sa iei de la firme consacrate Turtle Wax, Arexons .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 salutam ducatistii ia bagati un ochi aici http://0300.ro/index.php?option=com_conten...=63&lang=ro place, nu place ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Vorbea cineva de rau motorul de 916? http://networkedblogs.com/5mlrO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 salutam ducatistii ia bagati un ochi aici http://0300.ro/index.php?option=com_conten...=63&lang=ro place, nu place ? mmooooaaaaammmaaaa.....................cum poa' s-arate ....frateeee! belea, rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 1, 2010 Autor Share Postat Iulie 1, 2010 bah, va salut din patria mobrelor ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 bah, va salut din patria mobrelor ducati. mi-am dat seama, cand mi-a intrat "secreteria telefonica" cat stai pe acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeStefan Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 bah, va salut din patria mobrelor ducati. Salut,si eu sunt in aceeasi patrie;care sunt coordonatele tale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 1, 2010 Autor Share Postat Iulie 1, 2010 deocamdata sunt la fondi, mai jos de roma. maine trec prin bologna si apoi ma duc spre venezia. luni ma intorc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 deocamdata sunt la fondi, mai jos de roma. maine trec prin bologna si apoi ma duc spre venezia. luni ma intorc. aoleu, urasc traseul asta l-am facut si eu in mai si am ramas cu sechele. la intoarcere sa ne impartasesti si noua parerile tale din calatorie, sper sa fie diferite de ale mele! asfalt uscat! Mesaj completat Vorbea cineva de rau motorul de 916? http://networkedblogs.com/5mlrO cu siguranta NU! trebuie sa fii nebun sa vorbesti de rau 916-le! sincer eu visez la o brutale insa s4 va ramane in posesia mea ca si prima dragoste, va fi lasat cu testament urmasilor cu specificatia de a nu putea fi instrainat, JUR! Mesaj completat uruguay-ghana p/f 1/x cota70 argentina-germania p/f x/1 cota3,90 olanda-brazilia p/f x/2 cota3,80 cota finala 207,48 suma pariata 100E castig 20748E destinatia banilor agusta brutale+bere la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 nevoie urgenta de un kit de lant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 5, 2010 Autor Share Postat Iulie 5, 2010 sergiu, suna-ma si te rezolv cu kitul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeama Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 (editat) nevoie urgenta de un kit de lant! BoogA si eu vreau sa vind urgent un kit de lant la 80 euroi 0768995533 daca te intereseaza AICI POZE KIT LANT sau schimb cu o alarma moto cu senzor inclinare si pager capabil sa bata printr-un bloc cu 4 etaje Editat Iulie 5, 2010 de zeama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 sergiu, suna-ma si te rezolv cu kitul. rezolvati-ma si pe mine cu un raspuns: ghidonul de ducati monster dark din 2000 ce diamentru are ? sau ce inseamna diametru 7/8" ? - 7 supra 8 inch, 7 sau 8 inch ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 7/8" inseamna 7 impartit la 8, adica 0.875 inch, adica 22mm, adica ghidon standard. Un inch = 25.4mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 7/8" inseamna 7 impartit la 8, adica 0.875 inch, adica 22mm, adica ghidon standard. Un inch = 25.4mm. ma gandeam eu, vineri am masurat cu ruleta si tindeam spre varianta 7 impartit la 8 inmultit cu 2,54... deci s-a adeverit; nu de alta, dar vreau sa imi iau de pe ebay niste oglinzi bar-end, si nu as vrea sa dau gres, sa le cumpar degeaba multumesc pentru raspuns ... u r still an UZUNU .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 aoleu, urasc traseul asta l-am facut si eu in mai si am ramas cu sechele. la intoarcere sa ne impartasesti si noua parerile tale din calatorie, sper sa fie diferite de ale mele! asfalt uscat! Mesaj completat cu siguranta NU! trebuie sa fii nebun sa vorbesti de rau 916-le! sincer eu visez la o brutale insa s4 va ramane in posesia mea ca si prima dragoste, va fi lasat cu testament urmasilor cu specificatia de a nu putea fi instrainat, JUR! Mesaj completat uruguay-ghana p/f 1/x cota70 argentina-germania p/f x/1 cota3,90 olanda-brazilia p/f x/2 cota3,80 cota finala 207,48 suma pariata 100E castig 20748E destinatia banilor agusta brutale+bere la toata lumea Ai luat banii aia? ))...bravo eugene!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Ai luat banii aia? ))...bravo eugene!... nu a avut noroc campionatul asta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Ai luat banii aia? ))...bravo eugene!... i-am luat pe dreaq, nu am avut noroc pana una alta, brutale ramane doar nu vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Ai luat banii aia? ))...bravo eugene!... i-am luat pe dreaq, nu am avut noroc pana una alta, brutale ramane doar nu vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ologu Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 tocmai ce mi-a rupt un vecin suportul de scarita la monster cand parca.... stie / are cineva un suport de scarita de pe partea dreapta chiar si cu tot cu scarite? monsteru meu e 750 din '96 Mesaj completat mai exact asta am patit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny D. Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 tocmai ce mi-a rupt un vecin suportul de scarita la monster cand parca.... stie / are cineva un suport de scarita de pe partea dreapta chiar si cu tot cu scarite? monsteru meu e 750 din '96Mesaj completat mai exact asta am patit Mai repede incerci o sudura in Argon. Scapi ieftin si gasesti oameni pe net care fac asa ceva...si unii chiar foarte bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 6, 2010 Autor Share Postat Iulie 6, 2010 daniele, ti-ai luat bre mobra din service? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ologu Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 Mai repede incerci o sudura in Argon.Scapi ieftin si gasesti oameni pe net care fac asa ceva...si unii chiar foarte bine.... provizoriu asta o sa fac, insa deja am vorbit la service la Ducati, costa 520 lei si vine intr-o luna, si cum vecinu e vinovat de paguba, il pun la plata.. acum daca gasesc ceva intre timp mai ieftin pe la dezmembrari, iau de acolo si cu asta basta... ca o paranteza am cautat tot netu aseara si azi dupa rahatu ala de suport de scarite si SH am gasit doar suportu stanga, nu dreapta de care am nevoie, sau Rizoma noi la 500E si doar scaritele pilotului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 La multi ani Andrei!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate