dionysos_11 Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 te combini la un schimb cu a mea?Mesaj completat te combini la un schimb cu a mea? nu prea cred.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 In legatura cu piesele - cum facem deci? Ne strangem sa facem toti comanda odata si sa vina toate impreuna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Maine se ansambleaza, intr-un final, italianca. Ce am inteles eu din toata experienta: - dealerii Ducati, they suck. OK, baieti buni, dar e inadmisibil sa astept 2 luni+ pentru niste piese. Sau, cel putin, eu asa consider - schimbati-va curelele la timp. Intindeti-va curelele la timp. Schimbati rulmentii intinzatoarelor la fiecare schimb de curele. Costa cam 15 lei un rulment - am gasit magazin de aftermarket care trimite imediat tot ce are pe stoc, trebuie doar asteptat dupa DHL - este foarte naspa sa stai 3 luni fara mobra - monster lounge ruleaza fin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 7, 2010 Autor Share Postat Septembrie 7, 2010 - monster lounge ruleaza fin hehehhee, bandit mai esti ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Intrucat nu prea se inghesuie cumparatorii, anunt scadere de pret la monster - 2600 euro, insa cu tobele stock. Pt arrow, inca 300 inca mai astept raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 8, 2010 Autor Share Postat Septembrie 8, 2010 am trecut itp-ul, iuhu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 pai dam o tura monstermistica deseara, de la academie, nu? in semn se iuhu am trecut itp-ul, iuhu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 fratie parca e jurata miercurea..a nustiu cata oara zic la sigur ca de data asta vin..pac..apare ceva..ma rog, la dracu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 8, 2010 Autor Share Postat Septembrie 8, 2010 as da si doua, dar is la munca pana la 12.00 noaptea. na ma hapsanilor, nu tre sa va mai duceti la drobeta, uitati aicisa locco ducati la dezmembrareanu http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=ac&...w&ID=109978 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Si eu tot ieri am trecut ITP-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Monsteristu, desconspirat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos_11 Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 inca mai astept raspuns nu vrem monster acum domnu'.. e nevoie de masina iarna asta, ca genunchii mei sunt varza deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Si eu tot ieri am trecut ITP-ul... moooammmaaaa....de parca aveti DACIA, asa va bucurati ca a-ti trecut de ITP ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 (editat) 750 SS-ul din Bucuresti nu se dezmembreaza inca. Daca omu' nu o vinde pana miercurea viitoare (o da intreaga cu 1000 de iepuroi - pet bun), o da pe piese. Are doar jambele strambe si cateva zgarieturi. Alta cheste': omu' nu e sigur daca e injectie, dar fiind din 2001, cel mai probabil este. Editat Septembrie 9, 2010 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 9, 2010 Autor Share Postat Septembrie 9, 2010 daca ar avea acte eu zic sa punem mana de la mana si sa o luam noi. o facem de circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 se lasa toamna si pe canapea ........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 se lasa toamna si pe canapea ........... pai hai sa iesim maine undeva! siriu > bv > valeni. e o propunere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 pai hai sa iesim maine undeva!siriu > bv > valeni. e o propunere. m-as baga asa la o tura, pana la cheia, dar mai pe la amiaza....asa....dar nu o tura ca cea de miercurea trecuta ..in VITEZAAA de parca ne fugarea politia Mesaj completat pai hai sa iesim maine undeva!siriu > bv > valeni. e o propunere. m-as baga asa la o tura, pana la cheia, dar mai pe la amiaza....asa....dar nu o tura ca cea de miercurea trecuta ..in VITEZAAA de parca ne fugarea politia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 750 SS-ul din Bucuresti nu se dezmembreaza inca. Daca omu' nu o vinde pana miercurea viitoare (o da intreaga cu 1000 de iepuroi - pet bun), o da pe piese. Are doar jambele strambe si cateva zgarieturi. Alta cheste': omu' nu e sigur daca e injectie, dar fiind din 2001, cel mai probabil este. Motoru este pe injectie daca anul este corect si da, merge sa o faci de pista..da' unde-i pista??? se lasa toamna si pe canapea ........... Pai se lasa ca sunteti puturosi si nu va anturati de nicio culoare. Nu e nimic mai trist decat un monstru curat. pai hai sa iesim maine undeva!siriu > bv > valeni. e o propunere. Hai la kronstad poate bem si noi samabta o bere,sau tu nu mergi pe Cheia?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 zi ora de plecare si locul Hai la kronstad poate bem si noi samabta o bere,sau tu nu mergi pe Cheia?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 10, 2010 Autor Share Postat Septembrie 10, 2010 bah, stati peste noapte la rasnov? nu ati vrea mai degraba sa bagam ceva in bulgaria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 Salutare ! Din gresala am aflat ca v-au venit curelele . Daca nu are cine sa vi le monteze , ma anuntati . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 10, 2010 Autor Share Postat Septembrie 10, 2010 de ce sa te anuntam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 sa vi le montez , doar nu sa va felicit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 'ce va intepati mha asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate