b28jmp Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 Cine se inteapa ??? Noi doar purtam o discutie amicala ca de la Monsterist la mentorul sau si viceversa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 Sa tragem niste fum in piept, sa ne calmam. Cu ocazia asta am aflat ca Posta Romana sucks. Pe track and trace vazusem coletul ajungand inca de miercuri in Bucuresti, dar nu s-a obosit nimeni sa ma anunte. Cum nu dadeau niciun semn de viata, m-am dus eu peste ei, moment in care coletul a aparut prin magie. Deci a durat, practic, 5 zile sa primesc coletul prin DHL din Germania. Cum reusesc dealerii Ducati sa aduca piese in 2 luni ma depaseste. Altfel, pentru toate modelele de Monster 600/750 exista aceeasi curea, 68 de dinti rotunzi. Cea ieftina, de 14E e produsa de Flennor (UK), cea scumpa de 35 e originala Ducati, produsa de Gates (tot UK), cu scris rosu despre care am inteles ca ar insemna ranforsare cu kevlar in loc de fibra de sticla. Cert este ca nu as avea absolut niciun stres sa tin cureaua originala 20.000km cu o intindere la fiecare schimb de ulei, in timp ce pe cea aftermarket as verifica-o la cel mult 1000km dupa ce am trecut de 10.000km si as schimba-o la 15.000. OK, poate chiar suflu in iaurt dupa ce am patit, dar 150 de lei o data pe sezon (la mine cam de doua ori pe sezon, ma rog) chiar nu e o avere. Iar varianta "pana crapa" nu exista. Cel putin in cazul meu am dat de 10 ori mai multi bani decat daca mi-as fi schimbat curelele cand am cumparat mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 11, 2010 Share Postat Septembrie 11, 2010 (...)Cum reusesc dealerii Ducati sa aduca piese in 2 luni ma depaseste. Stiu ca e stupid, dar si eu m-am confruntat cu problema asta: dealerii nu fac comanda decat atunci cand se strang destule cereri. Daca nu sunt dealeri oficiali, asta le permite sa beneficieze si de o reducere de pret datorata cantitatii comandate. Asta o stiu la randul meu de la unul dintre acesti "dealeri". Iar daca este vorba de piese pentru motociclete pe care nu le vezi pe toate strazile (ex- Ducati, ca sa nu mai pomenesc de MV Agusta, Benelli, etc.), aceste cereri se strang cu atat mai greu. Pe de alta parte pe ei nu-i deranjeaza mult, fiind destul de putini oameni ca noi, care se intereseaza in stanga-dreapta si bat internetul in lung si-n lat ca sa faca rost personal de piese, cat mai ieftin si mai repede - majoritatea prefera sa nu-si bata capul si sa astepte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 11, 2010 Share Postat Septembrie 11, 2010 sunt singurul ducatist de la Rarnov..nu va e rusine?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 11, 2010 Share Postat Septembrie 11, 2010 sunt singurul ducatist de la Rarnov..nu va e rusine?!?! As fi venit eu cu multa placere crede-ma, dar astept dupa un rahat de piesa... Totusi, daca totul merge conform planului, saptamana viitoare sunt disponibil la orice iesire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 (editat) Check this out!!! http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...997-329346.html Motocicleta de exceptie, pregatita de o tura la mare sau plimbari pe Cheia. O am de trei ani si inca sunt fascinat de cum poate sa se comporte pe curbe. Curelele de distributie noi originale Ducati (Iulie 2010); filtrul de benzina, filtrul de ulei si filtrul aer noi originale Ducati (Iulie 2010); oglinzi noi Ducati performance, cabluri acceleratie noi originale Ducati (primavara 2010), semnalizari noi de Monster 620, bujii noi Champion luate de la Ducati, cauciucuri Dunlop Sportmax bune, carburator curatat si sincronizat recent. Toate componentele originale Ducati. Motocicleta va veni cu carte de service Haynes (foto sau http://www.amazon.com/Haynes-Manual-Ducati...8285&sr=8-2 ). De asemenea motocicleta va veni si cu o geaca JAG Moto Thunder impecabila de toamna, marimea 54, 200 RON (daca nu se va vinde pana atunci) /index.php?showtopic=580925 . Intre timp poate fi vazuta pe la Academie Miercurea sau pe Cheia in week-end-uri. Mai multe detalii la telefon sau mail. Editat Septembrie 12, 2010 de tetea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 Succes si spor la vanzar(i), tetea! In alta ordine de idei: CUMPAR: - far Ducati Monster - oglinzi Ducati Monster VAND: - aripa fata, neagra Ducati Monster (se potriveste la ORICE Monster de dupa 2001) - furtune de frana racing fata, Brembo (se potrivesc la Ducati, poate si la alte marci) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 Daca tot suntem la capitolul vanzari and stuff, eu am de donat tija de la schimbatorul de viteze de Monster impreuna cu o ureche (pe care trebuie s-o gasesc). Se da doar cuiva care are nevoie de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 Daca tot suntem la capitolul vanzari and stuff, eu am de donat tija de la schimbatorul de viteze de Monster impreuna cu o ureche (pe care trebuie s-o gasesc). Se da doar cuiva care are nevoie de ea. La aceasta ma inscriu eu pentru ca a mea este raschetatata de la o cazatura:( Only one @ Rasnov KRONSTADT BIKERS MOTO PARTY 2010 pictures and videos Mesaj completat Merge careva la MOTO X Country? Detalii despre locatie gasiti aici. Pana acum s-a anuntat decat Buggy..mai sunt doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Caut URGENT (de cumparat sau imprumut) surub dublu pentru pompa de frana Brembo - surubul de care se prind furtunele de frana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Tipul care m-a imprastiat, si din cauza caruia nu am postat nimic la stiri de doua zile ca deh.. acte hartoage probleme, are RCA la EuroINS. Daca aveti pe cineva pe acolo lasati un PM cu ceva informatii, nu de alta dar paote o sa am o viata mai usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 (editat) Saved warn logs: ZaiR Warned by Notes ADMIN Warned on Today, 01:16 AM Added to warn level Va rugam a elimina bannerul din semnatura! Mentalitatea celor ce ne administreaza. MESAJ CATRE ADMIN!!!! In loc sa mi dai warn pentru bannerul de blog, mai bine le ai taia accesul celor ce nu stiu sa scrie/vorbeasca romaneste. Editat Septembrie 15, 2010 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 cica ii zice Ducati Vyper (0803) si pare concurent direct cu vmax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Ce cotoarba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Ce cotoarba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 17, 2010 Autor Share Postat Septembrie 17, 2010 doctore, te referi la mobra ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Ideea e buna, dar design-ul defectuos. Chiar arata ca un Monster indesat. Si cum Monster-ul nou e urat... Oricum, motoreta se va numi Ducati Diavel si va fi prezentata oficial la EICMA in Milano (2-7 noiembrie). Pentru mai multe informatii si stiri actualizate zilnic, intrati pe ducatiblog.ro Chiar, Sinner-, ce si cum s-a intamplat? Motoreta cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 (editat) Pentru lenesii care nu intra sa citeasca uite ARTICOLUL De asemenea avem si forum pentru ducatisti Motoreta mea e polizata pe stanga si alte detalii gen un disc de frana stramb si frane de nipru in consecinta, euroins sunt niste mai mult sex oral$ti si circul abia incepe, o sa vad ce si cum pe parcurs, daca cer banii in regie proprie sau o repar in service.. nu stiu inca ce urmeaza sa fac. faza e ca a trecut o saptamana si umarull tot ma mai jeneaza, iar laba piciorului ma tot doare la dracu, ma rog.. o sa se repare, dar e deranjant.. yak. Editat Septembrie 17, 2010 de Sinner- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 => RADIOGRAFII. Nu, serios. Radiografii. Ma rog, daca nu ai facut deja. Sa vezi ce si cum. Dai de alte belele daca nu. Cu motoreta cred ca te-am vazut ieri. Am vazut furtiv un 749 galben polizat pe stanga. Cred ca tu erai. Ma rog, e bine ca merge. Cu regia proprie am auzit totusi ca te plimba mai mult.. dar macar faci ceva banuti Oricum, bine ca e cat de cat OK. Get fully fit soon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 17, 2010 Autor Share Postat Septembrie 17, 2010 http://www.adevarul.ro/locale/targoviste/S..._337166511.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 si pe autostrazile patriei s-au incheiat contracte si.. s-au finalizat careva..? oha.. nu te entuziasma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 17, 2010 Autor Share Postat Septembrie 17, 2010 pai asta ma seaca frate, astia nu is in stare sa faca un km de autostrada pe an si se apuca de asfaltat transalpina si bucegii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 in ultimele 6 luni, la dacia s au construit 10 km de piste de teste.. pam-pam.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 in ultimele 6 luni, la dacia s au construit 10 km de piste de teste.. pam-pam.. Si inca unele destul de bune... Centrul Tehnic Titu reprezinta o investitie de 166 de milioane de euro. Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare a finantat constructia centrului cu 44 de milioane de euro. Prin aceasta investitie BERD sustine singurul grup auto cu activitati de design, inginerie si productie in regiune si un proiect cu impact major asupra competentelor de inginerie ale companiei si furnizorilor sai. Autoritatile romane de ce n-or putea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 18, 2010 Autor Share Postat Septembrie 18, 2010 care mergi ma dupamasa la o tura scurta pana la sacele? plecare pe la 16.00, intoarcere pana in 20.00/21.00. vad ca va inghesuiti in numar mare la plimbare, asa ca va dau bonus o stire divina. doamne ajuta. http://www.infomoto.ro/blog/ducati-papale/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate