Robyb Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 (editat) Cu acea banda de leduri nu mai poti considera motoreta de tip 'clasic'..parerea mea. Daca vremea ne strica kilometajul.. macar imaginatia sa apara. da injectia electronica , cdi , furca usd .etc etc , poti ? arata beton asa . parerea mea pozeeeeee Editat Octombrie 27, 2011 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 PS: oare nu aveti nici un cuvant de spus? l-ati placut sau nu...imbratisati aceeasi pasiune cu a lui.....asa de greu sa se spuna macar un simplu RIP!!! chiar nu pot sa va inteleg:( Poate nu toti avem talent poetic...dar mai important de atat, trairile interioare nu se masoara in numarul de postari pe forum. Trebuie sa fii tampit sa nu te atinga faptul ca unul dintre cei mai interesanti (atat ca stil de pilotaj cat si ca fel de a fi) rideri, extrem de carismatic si talentat, dispare inainte de a-si fi valorificat intregul talent. Dar nu cred ca postarile noastre ii ajuta cauza. Daca vrei ceva mai concret, asta ar fi o varianta: http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200668190581#ht_500wt_1413 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 (editat) da injectia electronica , cdi , furca usd .etc etc , poti ? (...) Funny you say that. Din punctul asta de vedere iubesc ceea ce a facut Norton cu "noul" Commando: Da, are CDI si injectie, dar alea nu se vad. In rest, galeriile si ceasurile alea cromate si furca ne-inversata (desi Ăhlins) chiar ii dau un look "vintage" Editat Octombrie 28, 2011 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 New duc on the roads. Am revenit si cu povestea : /index.php?/topic/670280-ducati-monster-s4/ Sa ne vedem cu bine, Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 (editat) da injectia electronica , cdi , furca usd .etc etc , poti ? arata beton asa . parerea mea pozeeeeee Pai daca nu faceau aceste adjustari..era posibil sa aiba vreo 50CP si sa nu poti pleca fara o lada de scule la tine. Prin acest model au vrut sa creeze un Ducati clasic al anilor 70, cu performantele unui motor de generatie noua. Ideea proiectului a fost estetica 'oldtimer', ledaraie daca vrei gasesti pe Diavel..difera stilul moto pe care ti-l doresti. Nu te judec ca ai facut acest schimbari, doar ca mie nu mi se par cele mai bune. Anyway..gusturile nu se discuta! New duc on the roads. Am revenit si cu povestea : /index.php?/topic/670280-ducati-monster-s4/ Sa ne vedem cu bine, Andrei Felicitari, frumoasa jucarie. Sa ai parte de ea si iti urez recuperarea kilometrajului pierdut in anii de somn. Pentru acei pasionati de Ducati in WSBK : Ducati reduce greutatea viitorului model. Editat Octombrie 28, 2011 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 Iar eu varianta Paul Smart light version. Urc o poza cu Fleda ca acum e si mai light Nu stiu daca saua asta se potriveste pe modelul tau, dar m-am gandit ca ti-ar putea fi util: http://www.ducati.ms/forums/129-parts-accessories/123684-custom-ducati-gt1000-seat.html Macar ca inspiratie. Looks nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aricioplanul Postat Octombrie 28, 2011 Share Postat Octombrie 28, 2011 Iar eu varianta Paul Smart light version. Urc o poza cu Fleda ca acum e si mai light Ai putea sa dai si tu un pic mai multe detalii legate de ea, ma bate gandul si pe mine la un model ca asta, am vazut ca modelele mai recente au 2 amortizoare, sistemul de evacuare e diferit, sau asa e editia Paul Smart? La un momendat avea si bascula diferita parca sau e ceva custom si aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinjan Postat Octombrie 29, 2011 Share Postat Octombrie 29, 2011 Modelul meu e 2006 monopost, are un singur amortizor, ambreiaj uscat si tobe asimetrice, celalalte modele au tobe simetrice ambreiaj umed si sunt bipost. Stopul mi-a placut de cand l-am vazut in Tron ( ) si mereu mi-a placut imbinarea de clasic cu hightech si urmatorul pas e sa ii modific tobele ca aici ( ) pt a evidentia curbura bratului si fundul , daca vroiam Ducati clasic mergeam pe gt 1000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 (editat) Asa ce imi place cand prietenii la plimbare Salutari baietilor cu monstrii din Ploiesti. Mi-a facut placere! Andrei Editat Octombrie 30, 2011 de floreaandrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Foarte tare ideea: http://www.ducati.ms/forums/77-sport-classic/123831-whats-your-biggest-trophy.html In ceea ce ma priveste, nu ma pot lauda cu vreun "trofeu" asemanator...dar ma gandesc ca poate ducatistii cu mai multa experienta pot. Daca aveti astfel de intamplari, as propune sa le impartasiti cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Schimb foaie Monster de 900 buna(39 de dinti, parca)cu una de 600,620 aceesi stare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Foarte tare ideea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coasa Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 Dezmembrez ducati monster 620 avarii: rezervor scarite ghidon . in urma accidentului motorul are o bataie ciudata, el nu a avut impact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexutza Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 baieti cine ma poate ajuta cu id-ul lui andu doctorul ducati....sau un nr de telefon.... multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 Da.. si sa fie public va rog, ca si eu tre sa schimb distributia si alte cateva Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 eu vi-l recomand si pe cristi. eu am avut motoreta la el si..... nu se joaca. in urma accidentului motorul are o bataie ciudata, el nu a avut impact. pozibil sa fie supapele. daca e un trancanit ciudat, supapele is cu siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 New duc on the roads. Am revenit si cu povestea : /index.php?/topic/670280-ducati-monster-s4/ Sa ne vedem cu bine, Andrei sa-l stapanesti sanatos si la mai multi km salutari din dominicana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 eu vi-l recomand si pe cristi. eu am avut motoreta la el si..... nu se joaca. pozibil sa fie supapele. daca e un trancanit ciudat, supapele is cu siguranta. Ok, te cred pe cuvant. Imi lasi te rog numarul lui de telefon? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Un anonim a rezumat totul cat se poate de frumos pe site-ul motogp.com: "Ride in peace, Marco. Thank you for the thrills!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 (editat) A aparut Bestia 1199 Paniagle. Editat Noiembrie 7, 2011 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Ok, te cred pe cuvant. Imi lasi te rog numarul lui de telefon? Mersi eu am pierdut telefonul unde aveam numarul lui si acum trebuie sa fac si eu rost de el. il am intro lista de conversatii dar intai ca sa il extrag trebuie sa vad care ar fi. sa calculez cand lam sunat. e greu, dar diseara sper sa il gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 A aparut Bestia 1199 Paniagle. Good find! IMO arata bestial. Bine....cu exceptia oglinzilor, care sunt mult prea mari. Question: Va fi folosita in SBK? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Question: Va fi folosita in SBK? Din 2013, pana atunci va fi in teste Abia astept salonul de la Milano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Salutare! Am vandut monsterul acum 2-3 saptamani si de astazi sunt posesorul unui ducati 749,l-am luat de la Stefan pe care probabil il cunoasteti toti.Poze nu cred ca are rost sa pun pentru ca stiti mobra. Acum ma apuc de bere cu pretenarii:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate