monsteristu' Postat Noiembrie 13, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2011 la ce te referi zaire, la suzeta din ultima poză? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 (editat) suzi a fost eroare la incarcare dar si o suzi ca aceea in camera mea, nu mi ar strica . Ia uite ce facea Diavel facut de Rizoma 848 FULL Carbon Chris Pfeiffer @ EICMA 2011 Desmosedici 11,1 & Rossi helmet Streetfighter produs de Bimota. Far pentru Monster Nicky Hayden helmet (pentru Mada) P.S : iar ultima poza este dedicata labagiilor.. :burnout Poze de la eveniment, gasiti si aici. Editat Noiembrie 13, 2011 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 "Nicky Hayden helmet (pentru Mada) " OOOO ce onoare pe mine....ai tinut minte ca eu mereu imi cautam cu Nicky Hayden(69) si gaseam numai cu Dr.Rossi (46)....multam, multam....si sa dea D-zeu ca la anul sa ai motorul ala din poze.....cel de care ai zis ca va fi al tau...nu de alta dar vreau sa ne dam pe "Cheia" din spatele casei de la tine....(Zurich)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 "Nicky Hayden helmet (pentru Mada) " OOOO ce onoare pe mine....ai tinut minte ca eu mereu imi cautam cu Nicky Hayden(69) si gaseam numai cu Dr.Rossi (46)....multam, multam....si sa dea D-zeu ca la anul sa ai motorul ala din poze.....cel de care ai zis ca va fi al tau...nu de alta dar vreau sa ne dam pe "Cheia" din spatele casei de la tine....(Zurich)... abia astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Daca va intereseaza, vedeti mai jos /index.php?/topic/670280-ducati-monster-s4/page__st__20#entry2994927 Daca va intereseaza si sunt neclaritati PM sau telefon. Cu cel mai mare drag va stau la dispozitie Va salut. Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Sper ca http://www.1199panigale.ducati.com/en/ este o motocicleta extraordinara pe circuit si abia astept sa am ocazia sa fiu pe ea. Altfel, in afara de culoare, cateva elemente pastrate de la 1098 si poate motorul (sa o vad in actiune) 1199 are foarte multe chestii urate pe ea, ca sa nu spun ca evolutia a constat si aici din preluarea unor concepte de la altii. Deci nu pot sa sufar: 1. Oglinzile (bataie de joc pentru cei ce vor sa iasa cu ea pe strada) 2. Evacuarea (bataie de joc pentru toata lumea). Nu credeam sa poata elimina evacuarea de 999 din cursa pentru uratenie. Dar cine stie, poate ca e un compromis bun design/evolutie. Evacuarea de 999 macar e o idee originala 3. Galeriile acoperite de ... plastice masive - original. Cred ca cele de carbon fac toti banii 4. Amortizorul spate acoperit cu niste plastice, subtile de data asta 5. Gaura orizontala din carena ... nepretuita, incredibila 6. Rezervorul - incredibil cum nu prezinta nici macar o idee, cat de mica acolo. Eu sunt innebunit dupa rezervoarele de 999, 1098, monster. Asta nu are nimic Nu mai vorbesc de alte chestii istorice pe care le-au aruncat/schimbat pentru evolutie. Sper cu toata inima ca odata urcat pe ea, cu carene de circuit si evacuari simple si ambreiaj uscat pus sa ma faca sa ma indragostesc nebuneste, asa cum actuala mea motocicleta, 749, m-a facut sa ma simt si s-o iubesc din ce in ce mai tare, si sa vad adevarata ei frumusete. PS: Daca ambreiajul e cel de la Diavel atunci e un dezatru (nu ma refer la uscat vs. umed). Ei il prezinta ca pe un feature, mai simplu de manevrat, mai bun, da' e varza fata de al meu de pe 749 Abia astept s-o vad si s-o aud in realitate. Poate vreodata am s-o si calaresc un pic Ne vedem pe 1 Decembrie, Tetea Asta ce are http://en.wikipedia.org/wiki/File:Ducati_1098_2.jpg ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 14, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2011 na mă, beliți Âşi voi ochii la ce am văzut eu prin italia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frostal Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Pur si simplu nu pot sa nu postez, e mult prea cunoscuta chestia cu checkmate. Deocamdata Ducati a dat rapid un sah-pat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ducatist Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Poate va intereseaza: /index.php?/topic/671075-ducati-diavel-abs-2750-km/ /index.php?/topic/671073-ducati-999-7890-km-garantie-6-luni/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Poate va intereseaza: /index.php?/topic/671073-ducati-999-7890-km-garantie-6-luni/ Hmmm.. yammi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 (editat) Am gasit un anunt care v-ar putea interesa: capac ambreiaj + placa presiune, ambele Rizoma, pret mai mult decat decent: http://www.ducati.ms/forums/129-parts-accessories/124986-fs-cheap-rizoma-clutch-cover-star-pressure-plate.html &bonus: Suzuki se retrage din MotoGP: http://superbikeplanet.com/2011/Nov/111118a.htm Editat Noiembrie 18, 2011 de dimateodor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 (editat) app de placi de presiune. mi-am cumparat ambreiaj complet iar placa veche imi prisoseste. este cineva interesat de ea? placa este stm vertigo culoare rosie este impreuna cu rulmentul care are aceeasi varsta ca placa si seibile alea colorate sau cum s-or chema. nu pot sa spun precis km... are cam un an. pretul... nu stiu, daca este cineva interesat vb sunt in cautare si de un capac sa imi placa, daca gasesc, dau si capacul. Editat Noiembrie 18, 2011 de zar916 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 app de placi de presiune. mi-am cumparat ambreiaj complet iar placa veche imi prisoseste. este cineva interesat de ea? placa este stm vertigo culoare rosie este impreuna cu rulmentul care are aceeasi varsta ca placa si seibile alea colorate sau cum s-or chema. nu pot sa spun precis km... are cam un an. pretul... nu stiu, daca este cineva interesat vb sunt in cautare si de un capac sa imi placa, daca gasesc, dau si capacul. pret estimativ? +/- si apropo, e vreo diferenta intre placa asta si aia completa? m-ar tenta una de asta doar pt design, dar nu stiu ce sa zic de "performanta" daca e afectata. PS: indreapta si tu pedala aia de frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 (editat) pret estimativ? +/- si apropo, e vreo diferenta intre placa asta si aia completa? m-ar tenta una de asta doar pt design, dar nu stiu ce sa zic de "performanta" daca e afectata. PS: indreapta si tu pedala aia de frana frate, nu sunt afacerist si chiar nu stiu cat sa cer... nu vreau sa fiu nesimtit si nici nu vreau sa ma imbogatesc. am sa ma interesez care este pretul unei placi asemanatoare uzate, am sa mai scad ceva, ca de... comunitate si am sa va spun. espre diferenta intre placa asta si cea originala... am auzit de la cateva persoane ca nu ar impinge bine etc insa eu personal nu am simtit diferenta. tind sa red ca sunt doar povesti. cat despre pedala de frana, o las asa. as vrea sa imi pun scarite de la rizoma iar daca indrept pedala s-ar putea sa ma razgandesc Editat Noiembrie 18, 2011 de zar916 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gramada04 Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 E posibil sa va vina ceva idei dupa ce vizitati unul din urmatoarele : http://BevelHeaven.com http://Shop.BevelHeaven.com http://www.Twitter.com/BevelHeaven http://www.Facebook.com/BevHevSteve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 ...si pt niste instrumente de bord deosebite....(si deosebit de scumpe...) http://motogadget.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 (editat) ba care ma ajuta si pe mine intr-o dilema. care e pompa tip 1 si care e tip 2. nu stiu frate ce sa iau de pe Ebay. am luat setul de 2 bucati(pe rosu) iar la ambreiaj nu mi se potriveste(a fost schimbat una din pompe la mine). din ce stiu cea cu gaura de prindere mare(de la ambreiaj ambreiaj) este si pe monster. daca poate cineva sa puna niste poze, iar daca are si manete sport e si mai bine sa ma orientez. eu vreau sa-mi iau inca 2 dar alta culoare si sa am de schimb. Editat Noiembrie 23, 2011 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 Ziua buna, ma adresez poporului monsterist cu o intrebare tehnica: S-ar potrivi un jug de streetfighter pe un S4R? Din ce m-am documentat pana acum....offset-ul (adica distanta intre linia amortizoarelor si punctul de prindere al jugului de cadrul motocicletei) este mai mic la Streetfighter, fata de Monster (care are 30mm). Probabil ca asta ar avea un impact asupra manevrabilitatii, dar nu cred sa fie semnificativ. Acuma daca cineva stie exact, please do tell! In afara de asta...ar mai fi unghiurile de degajare, si sistemul de prindere al farului... Credeti ca merita efortul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 intrebarea e de ce ai vrea jug de luptator de strada pe S4R. daca e doar din considerente estetice eu cred ca nu merita efortul deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Decembrie 2, 2011 Share Postat Decembrie 2, 2011 (editat) Motivele ar fi estetice, intr-adevar. Imi place super mult cum arata jugul ala lat, pe monster. Doar ca nu-mi vine sa dau atatia bani pe dracia asta http://www.speedymot...tegory_Code=MTC Cel putin nu acum. Asa ca incercam sa gasesc o alternativa... .....si daca sunteti curiosi cum arata evacuarea de pe 1199, voila: http://www.ducati.ms...em-picture.html + un review al noului superbike, via cycleworld: http://www.ducati.ms...cycleworld.html Editat Decembrie 2, 2011 de dimateodor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 salut, in opinia mea nu merita sa te uiti prin italia cand ai bugetul limitat la 2000, cu adusul si inmatricularea e posibil sa ajungi peste pretul de achizitie din tara. adusul din afara incepe sa renteze de la un 5-6 mii in sus, altfel e diferenta prea mica. eu zic sa mai strangi putin cureaua sa faci rost de macar un 2500eu si sa iei ceva din tara, pe injectie. uite un exemplu: http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-ducati-monster%20620%20i.e-din-2003-406280.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 eu zic ca merita sa-ti cumperi si un model sub 2000 de euro. Din cate vad acum e destul de ok si piata de dezmembrari nu ca in urma cu cativa ani cand era complet absenta. eu mi-am adus din italia acum cativa ani un monster si am iesit sub 2000 de euro si nici nu au fost probleme la el. Poti sa ai ghinion sa dai bani multi si sa se strice. Daca mergi cu cineva care stie despre ce e vorb poti prinde ceva ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 Ducatistilor.....nu ati profitat si voi de vremea asta frumoasa din week-end? nu ati iesit pe nicaieri???? Eu am bagat 2 ture scurte prin oras si un pic in afara ......belea .....acu' imi va parea ca va trece mai repede perioada asta "obligatorie de stat pe dreapta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 bai 'ducatisti' ... am upgradat interfata www.ducatiblog.ro cred ca mai am de lucrat la site fte mult.. sunt mai putine vizite pe zi decat pe topicul asta, deci trag de concluzie ca la mine e problema.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate