dimateodor Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Nu recomand Ungaria-Austria pentru ca le consider plictisitoare. +1! Noi suntem 4 monstri ( 620, 696, 900 si s4r) care ne-am strans. Optimistul grupului nostru zicea ca din romania se strang "cam 30"...eu i-am zis ca ii platesc benzina pana in italia daca se intampla asta . Multam pt info, ZaiR! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Optimistul grupului nostru zicea ca din romania se strang "cam 30"...eu i-am zis ca ii platesc benzina pana in italia daca se intampla asta. Multam pt info, ZaiR! Care esti mah optimistul grupului?!?! Daca sunt 20 de pers, cu banii de cort.. putem inchiria si un conac.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 +1! Noi suntem 4 monstri ( 620, 696, 900 si s4r) care ne-am strans. Optimistul grupului nostru zicea ca din romania se strang "cam 30"...eu i-am zis ca ii platesc benzina pana in italia daca se intampla asta . Multam pt info, ZaiR! cred ca asta ar fi un record national! 30 buc ducati la un loc poate cine stie? poate ii batem pe belgieni si intram in guinnes book cu 405+1monstere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 ...dar ar fi frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 (editat) Optimistul grupului nostru zicea ca din romania se strang "cam 30"...eu i-am zis ca ii platesc benzina pana in italia daca se intampla asta. Care esti mah optimistul grupului?!?! Daca sunt 20 de pers, cu banii de cort.. putem inchiria si un conac.. cred ca asta ar fi un record national! 30 buc ducati la un loc poate cine stie? poate ii batem pe belgieni si intram in guinnes book cu 405+1monstere :lol: :lol: Editat Ianuarie 24, 2012 de mada_ykyS4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 (editat) MAXIM!! Am zis!! DUCATI GT 1000 P.S : Sinnere, ti ai luat jucarie noua?!?! Editat Ianuarie 30, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 nu, inca nu le-am vandut pe actualale 749 si 748. am luat in colimator un 1098, dar e nevoie de putin bulan.. intai sa le dau p'astea mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 nu, inca nu le-am vandut pe actualale 749 si 748. am luat in colimator un 1098, dar e nevoie de putin bulan.. intai sa le dau p'astea mici. spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 (editat) MAXIM!! Am zis!! DUCATI GT 1000 O foarte buna sursa de inspiratie Grazie! Desi e prematur....se pare ca GP12 ne da ceva sperante: http://www.crash.net...uesday_1pm.html Editat Ianuarie 31, 2012 de dimateodor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 Desi e prematur....se pare ca GP12 ne da ceva sperante: http://www.crash.net...uesday_1pm.html Ar fi timpul.. mai ales ca sezonul trecut a fost un dezastru total. Rezervor de ST4 pe monster S4. Screamer sau Big-bang?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 Ar fi timpul.. mai ales ca sezonul trecut a fost un dezastru total. Rezervor de ST4 pe monster S4. Screamer sau Big-bang?!?! pai de fapt asta nu este un s4, este un st4 fara carene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 pai de fapt asta nu este un s4, este un st4 fara carene E un monstru cu motor si rezervor din generatia st4. St-ul are cadrul apropiat de 748/916 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 (editat) E un monstru cu motor si rezervor din generatia st4. St-ul are cadrul apropiat de 748/916 neah, cadrul de s4 deriva din st4, difera daca nu ma insel unghiul furcii dar nu sunt sigur. daca te uiti atent, observi aripa sparte care nu este din carbon, radiatorul care nu are protectii, vasul de expansiune care este pozitionat ca la st4, rotile cu trei raze ca la modelul vechi de st4, pompa de frana spate etc. ce mai tura vura, uite un link! http://it.paperblog.com/lefatteincasa-ducati-ducati-st4-by-marte-688631/ ca tot suntem la capitolul poze si un ducati cu peste 100k de km Editat Ianuarie 31, 2012 de zar916 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Corect, m-am uitat mai atent si intr-adevar ai dreptate. Nu am mai vazut de mult un st desfacut si stiam ca are cadrul asemanator cu cel de pe 748/916, doar cu un alt unghi la furca. Care o stiai pe asta : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 [quote name='ZaiR' timestamp='1328128210' post='3045341' Care o stiai pe asta : De stiut o stim, dar de facut....doar involuntar. Cel putin eu Supun atentiei un site dedicat pasionatilor de modelele clasice ale ducati: http://www.ducatimeccanica.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 recunoasteti personajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 (editat) Nu este un monster s4. bine, dupa modificarile avute, numai monster nu e Editat Februarie 4, 2012 de zar916 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 este un monster s4. bine, dupa modificarile avute, numai monster nu e daca mai insista il facea panigal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 daca mai insista il facea panigal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Rezervor de ST4 pe monster S4. Se vinde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 (editat) A aparut modelul cu tractiune pe fata. Editat Februarie 7, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 atentie la ce alegeti.... baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 ...cu ce se ocupa cei de la Repsol hONDA.... "More real [to] compare the first 5 season of me with the first 5 of Stoner" - Valentino Rossi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 Jenibil.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate