Crazy-devil Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 de ce te certa lumea???? iarasi mergi fara centura??? sau acum ai plecat cu cricu infipt in asfalt???/ nu nu, nu mi sa explicat regulamentul grupului, si am depasit prin dreapta. eh nu a fost nimic asa grav, vorba vine ca eram certat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 O tura lenta si scurta sambata? Cineva interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 O tura lenta si scurta sambata? Cineva interesat? S-ar putea să mă bag eu. Până una-alta, vorbește cu Mish. El cică s-ar băga sigur și ar merge mai încetișor, fiind cu pasager. Ah, și s-o stăpânești sănătos și s-o iubești la fel de mult cum a iubit-o fostul proprietar În alta ordine de idei, cel mai frumos S4R pe care l-am văzut pana acum: Povestea și mai multe poze aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 arata demential motoru! stiti unde as putea sa duc si io mobra pentru o "verificare" nu prea costisitoare ? imi face niste figuri la viteza f mica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 pai cand te duci la academie, poti sa intri intai pe la Cristi, si iti verifica el care e problema. cateva figuri imi facea si mie cand am venit de la bucuresti. am alimentat de la un peco no-name, si dupa vreo 20km mia dat ca un sut si nu mai aveam aceiasi putere. de multe ori se balbaia cand bagam mana in gaz. posibil un gunoi in injector. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Daca rezervorul este din metal si n-a fost verificat recent de rugina, este foarte probabil ca rugina sa-si faca usor, usor loc in sitele filtrului de benzina si ulterior in pompa. Eu am patit asta la ST4, la inceput rar dupa care pur si simplu am ajus acasa, din Colentina, in 2 ore si nici n-am mai ajuns pe Amkart. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 frumoase poze baieti! Va invidiez, deocamdata sunt fara motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Va rog, nr de tel al luo Andu sau al lui JinJan, baiatul cu ducati sport classic galben. Is la inmatriculari si e urgent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Va rog, nr de tel al luo Andu sau al lui JinJan, baiatul cu ducati sport classic galben. Is la inmatriculari si e urgent ti le-am trimis pe private....sper sa nu fie prea tarziu! bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Care pe unde mergeți în mini-vacanța asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Hai in vama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 S-ar putea să mă bag eu. Până una-alta, vorbește cu Mish. El cică s-ar băga sigur și ar merge mai încetișor, fiind cu pasager. Ah, și s-o stăpânești sănătos și s-o iubești la fel de mult cum a iubit-o fostul proprietar Tura: OK! Ne auzim cumva? Mish, te intereseaza? Motocicleta: multumesc pentru urari. O iubesc cat pot eu de mult, probabil diferit de cum a iubit-o Coco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Guys, eu plec pe siriu spre brasov, 8 jumate la obor in rond pt cei care simt chemarea haiducilor si a carnatilor de plescoi Pentru cei cu vama nu uitati de continuarea A2 din Murfatlar sau pe srumul prin Adamclisi Oricum ar fi, va scoate pe la Agigea, scapati de conserve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Eu si AlexDimi plecam maine dimineata in vama la 9 si un sfert./index.php?/topic/676669-bucuresti-vama-veche-28-apr-via-calarasi-ostrov-cu-bacul/page__st__50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Pana imi iau un capac elegant, l-am decupat pe cel original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 28, 2012 Autor Share Postat Aprilie 28, 2012 tăntălău mai eÂşti mă moldovene. stricai bunătate de capac original. ufff, ce mă enervezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 (editat) tăntălău mai eÂşti mă moldovene. stricai bunătate de capac original. ufff, ce mă enervezi. lasa bre ca se mai gasesc. Editat Aprilie 28, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Da-l ma naibii ca si asa era urat Imi iau unul de la Rizoma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Pana imi iau un capac elegant, l-am decupat pe cel original Nu trebuia, vezi ca de acum arcurile acelea de la ambreaj, vor incepe sa rugineasca. Solutie : Pune bucata taiata inapoi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 eeh lasa ca e frumos sa se vada si arcurile si sunetu ...si banii ii dai pe arcuri nu pe capac ))...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 (editat) Am de vanzare placute de frana spate originale Ducati. Daca are careva nevoie sa ma anunte pana pe data de 9.05.2012 Sunt noi luate de la reprezenanta, sigilate si mai las din ele 2 beri. Daca vreti poze cu ele spuneti-mi. Editat Aprilie 30, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Am de vanzare placute de frana spate originale Ducati. Daca are careva nevoie sa ma anunte pana pe data de 9.05.2012 Sunt noi luate de la reprezenanta, sigilate si mai las din ele 2 beri. Daca vreti poze cu ele spuneti-mi. compatibilitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 (editat) Nu stiu daca la tine merg, dar sunt sigur ca se potrivesc la toate modele de monster care n-au monobrat . Editat Aprilie 30, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 (editat) am gasit aici ceva de compatibilitati. dar nu stiu daca e compatibilitate sau ce au pe stoc. desi pare a compatibilitate. http://www.oppracing.com/product_display/94481-ferodo-brake-pads-one-caliper-set/ Editat Mai 1, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 drumul spre Campulung.....eu ma intreb cine sa fie ducatistul asta....el s-o intreba cat de nebuna sa fii sa-ti stickeresti masina cu ducati.....dar....marfa.... am avut parte de muzica ambreajului si a evacuarilor pt o perioada de timp si de placerea de a avea in spate un motor din brandul de suflet(scuzati calitatea pozelor...sunt facute de pitica...incantata maxim de altfel ca evea un ducati in spate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate