Serge Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 arata excelent noul logo, o sa dea bine pe mai toate combinatiile clasice de culori Ducati. eram cu mobra scoasa de vineri seara din garaj, tot vineri am prelungit si rca-ul (pana in aprilie 2013!) ca sa vin la intalnire dar la ce ploaie a fost sambata dimineata, nu s-a putut iesi asa ca respect celor doi temerari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 dap e frumos noul logo insa prea mult auriu si nu vad ce lagatura cu ducati poate doar ptr cei cu modele S sau R cu ohlins ))))... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 pune si un pret. Pt cine? 0722 620 397 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Din pacate, chiar daca vremea nu a tinut cu noi am reusit sa ne strangem si sa "inauguram" cu bine noul logo al clubului... majoritatea cu masinile, vreo 2 cu motoarele. A fost frumos si ma bucur ca am reusit sa inchidem acest subiect cu bine - prezentarea noii sigle si inmanarea kit-ului de membru DesmoRiders Romania. Enjoy: mai mult ca sigur ca de la anul nu voi fi membru desmoriders doar pe hartie, voi avea posibilitatea sa particip la toate evenimentele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Pt cine? 0722 620 397 pt mine. ma tenteaza sa-mi cumpar si eu, ca de multe ori, parca parca ma scurg la vale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 am si eu 2 intrebari. De unde gasesc codita aia de acopera saua..si care is plusurile/minusurile pentru ambreiajul descoperit? ... am gasti de unde si cum dar acuma alta intrebare.. se simte vreo diferenta daca schimb asta http://www.ebay.com/itm/MC-Motoparts-Ducati-Black-Billet-Clutch-Cover-Pressure-Plate-Set-CC2-PP1-RD-/320958895717?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item4abaa41665&vxp=mtr de cel original...nu vreau ceva tunning sau cv de genu doar sa nu merga mai prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 (editat) @lucas ls...nu merge mai prost sau mai bine merge la fel doar ca o sa se auda mai tare si o sa fie mai expus la apa praf etc...da nu e panica o sa functioneze f bine in continuare...aa sar putea sa iti rugineasca arcurile mai repede dar nu e promblema Editat Octombrie 15, 2012 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 am si eu 2 intrebari. De unde gasesc codita aia de acopera saua..si care is plusurile/minusurile pentru ambreiajul descoperit? ... am gasti de unde si cum dar acuma alta intrebare.. se simte vreo diferenta daca schimb asta http://www.ebay.com/itm/MC-Motoparts-Ducati-Black-Billet-Clutch-Cover-Pressure-Plate-Set-CC2-PP1-RD-/320958895717?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item4abaa41665&vxp=mtr de cel original...nu vreau ceva tunning sau cv de genu doar sa nu merga mai prost Te referi cumva la capacul monopost. Il gasesti pe Ebay. Pe ebay.de posibil sa fie mai ietin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 mai mult ca sigur ca de la anul nu voi fi membru desmoriders doar pe hartie, voi avea posibilitatea sa particip la toate evenimentele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Un amic de-al meu s-a imbatat intr-o seara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donici Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 frumoasa intalnirea. imi pare rau ca nu am putut ajinge si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Un amic de-al meu s-a imbatat intr-o seara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Urat specimen.. am postat ca sa-l fac de ras ) http://allegro.pl/ducati-monster-750-wydech-termignoni-zimowa-cena-i2698145758.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
integrale_awd Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Un amic de-al meu s-a imbatat intr-o seara ... Tre sa fi fost un foarte bun amic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 am gasti de unde si cum dar acuma alta intrebare.. se simte vreo diferenta daca schimb asta http://www.ebay.com/...aa41665&vxp=mtr de cel original...nu vreau ceva tunning sau cv de genu doar sa nu merga mai prost Dar tu nu ai ambreiaj umed? Daca da, sunt de facut mai multe modificari, nu numai acel capac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Tre sa fi fost un foarte bun amic aaa, de fapt e o cunostinta, e amicul lui Zair, ca el mi-a dat poza. Zaire, s-aude acolo-n fund ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 (editat) aaa, de fapt e o cunostinta, e amicul lui Zair, ca el mi-a dat poza. Zaire, s-aude acolo-n fund ?! Doar ecoul Editat Octombrie 16, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Doar ecoul nice comeback dude ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 Sa inteleg ca merit o fata :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 Diseara intalneala la Academie as usually ? Pe unde mergem si noi dupa ? Sau iar stam si inghetam pe scari acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 dap e frumos noul logo insa prea mult auriu si nu vad ce lagatura cu ducati poate doar ptr cei cu modele S sau R cu ohlins ))))... Am citit Lamborghini ) Poate are legatura cu rotile acelea aurii de Monster modelele vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 Sambata, 20 octombrie facem o plimbare de sfarsit de sezon. Destinatia Cheia - Piatra Arsa. Intalnirea este la ora 9:30 la Petrom Baneasa, la 10 se pleaca, oprire in Sinaia si apoi luam masa la Cabana Piatra Arsa. Pentru intoarcere nu avem un traseu stabilit, daca nu ne vin idei o sa ne intoarcem pe DN (poate cu trecere prin breaza). Se va merge destul de relaxat mai ales ca o parte din noi vin cu insotiror Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 Sambata, 20 octombrie facem o plimbare de sfarsit de sezon. Destinatia Cheia - Piatra Arsa. Intalnirea este la ora 9:30 la Petrom Baneasa, la 10 se pleaca, oprire in Sinaia si apoi luam masa la Cabana Piatra Arsa. Pentru intoarcere nu avem un traseu stabilit, daca nu ne vin idei o sa ne intoarcem pe DN (poate cu trecere prin breaza). Se va merge destul de relaxat mai ales ca o parte din noi vin cu insotiror I'm in + Gabik separat pe motor sau scooter-ul lui Feli Sinaia - Piatra Arsa e Ne vedem sambata de dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 right, bucuresti - sinaia - piatra arsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin CCP Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 Sambata, 20 octombrie facem o plimbare de sfarsit de sezon. Destinatia Cheia - Piatra Arsa. Intalnirea este la ora 9:30 la Petrom Baneasa, la 10 se pleaca, oprire in Sinaia si apoi luam masa la Cabana Piatra Arsa. Pentru intoarcere nu avem un traseu stabilit, daca nu ne vin idei o sa ne intoarcem pe DN (poate cu trecere prin breaza). Se va merge destul de relaxat mai ales ca o parte din noi vin cu insotiror Asta ziceam si eu acum cateva posturi in urma... spre piatra arsa.. ca am fost cu masina acum o sapt, si e asphalt nou pe acolo, si drumul e frumos. deci.. im in! sambata la 9:30 la petrom baneasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate