Crazy-devil Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 nuu! poza cu genunchiul pe jos nu e facuta la misano, e facuta pe aerodromul de la forli. uite aici:)) deci nu am ce sa mai comentez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 nuu! poza cu genunchiul pe jos nu e facuta la misano, e facuta pe aerodromul de la forli. uite aici:)) @crazy devil...ce credeai ca numai tu te dai cu genunchiu pe jos.... in alata oridine de idei...))...cersetor imbracat in mototrist nu ati mai vazut nu?!!... se preteaza bine ptr italia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 2, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2012 buggy, da cu burta aia ce-i. ia, la sala cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 @crazy devil...ce credeai ca numai tu te dai cu genunchiu pe jos.... in alata oridine de idei... ))...cersetor imbracat in mototrist nu ati mai vazut nu?!!... se preteaza bine ptr italia daca iti aduci aminte si eu eram "cu genunchiul pe jos" dar na, aparatul foto a fost la mine:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 @zar916...binetele ca imi aduc aminte nu o sa uit ziua aia la cat de rau imi era si caldura de afara combinatia perfecta ptr un somn de revenire in fata aeroportului:)))... @monsteristul...te rog frumos sa nu te iei de monumentul meu este trecut in patrimoniu ...sau colacul meu de salvare ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 2, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2012 nu ma iau frate, dar nici nu am chef sa te aud laudandu-te pe aici ca tu ai slidere pe burta si le mai si folosesti pe curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 monsteristule, daca il vedeai cat de ofilit era atunci.... P.S. asta-i buna cu sliderele pe burta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 (editat) @monsteristu...da chiar eram ofilit dupa o problema digestiva si o noapte de nedormit asta din cauzo unui ospatar roman si eu mam lasat la mana lui tanatalau ce sa fac:)))... pai nu ma laud da sa stii ca sliderele de pe stomac le folosesc dupa ce iau ceva alcool la bord in caz de ceva numai bune este testat:)))))).... @neplace...probabil nu avea nimic de mancare si a zis sa faca ceva prajit ...cauciuc parajit:))))) Editat Noiembrie 2, 2012 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
integrale_awd Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 http://www.bikeexif.com/custom-ducati-900ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 baetii au servit o.. afumatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 baetii au servit o.. afumatura. creca prea mult au cam luato pe aratura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 http://www.bikeexif....om-ducati-900ss ce porcariee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 ce porcariee eu nu am vrut sa zic asta da daca ai ziso tu te aprob au stricat frumutete de motreta:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 (editat) Salut, Din pacate trebuie sa anunt un accident cu un 999 negru pe soseaua Pipera, vis-a-vis de Porche Bucuresti Nord sau undeva aproape. Numarul de inmatriculare este B-88-STS. Baiatul are piciorul rupt, fractura deschisa dar este constient, un amic a vorbit cu el. Eu nu sunt acolo. Editat Noiembrie 5, 2012 de silvik1313 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 salut. de ceva vreme am observat ca nu mai am mini explozile alea in tobe cand lasam acceleratia din ture de varf adica flamele alea pe tobe. dece? s-a dereglat ceva ca am inteles ca tobele fara filtre trebuie sa bubuie in genu..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 salut. de ceva vreme am observat ca nu mai am mini explozile alea in tobe cand lasam acceleratia din ture de varf adica flamele alea pe tobe. dece? s-a dereglat ceva ca am inteles ca tobele fara filtre trebuie sa bubuie in genu..? teoretic inainte aveai un amestec prea bogat, iar acum ceva mai sarac. drept motivul pt care nu mai bubuie. as suspecta filtrul de benzina. simti si vreo diferenta la putere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Salut, Din pacate trebuie sa anunt un accident cu un 999 negru pe soseaua Pipera, vis-a-vis de Porche Bucuresti Nord sau undeva aproape. Numarul de inmatriculare este B-88-STS. Baiatul are piciorul rupt, fractura deschisa dar este constient, un amic a vorbit cu el. Eu nu sunt acolo. Am vorbit eu cu, cumnata lui cred, si cristi (cel cu 749 negru) e internat la urgente, acum e la ortopedie. Se pare ca nu e chiar fractura ca e doar carnea sfasiata, noroc ca s-a lovit la piciorul sanatos, la celalalt avea tija din alt accident. Tks colegului din Snatch pt ca a avut grija de moto. RIDE SAFE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucas LS Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 (editat) @crazy_devil da in a doua daca trageam de el se cam ridica pe o roata si rupea aderenta acuma cam rar..se poate si de la vremea asta ploioasa tinand cont ca al meu e pe carburator. Editat Noiembrie 5, 2012 de Lucas LS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 @crazy_devil da in a doua daca trageam de el se cam ridica pe o roata si rupea aderenta acuma cam rar..se poate si de la vremea asta ploioasa tinand cont ca al meu e pe carburator. diferenta prea mare din cauza vremii nu se simte. mai ales la un monster. diferentele alea s-ar vedea doar pe testere. daca zici ca inainte puteai sa faci broscute iar acum cam rar, schimba filtrul de benzina. desi la carburatie nu e ca la injectie. totusi e mult mai bine daca tragi o fuga la mecanic, daca crezi ca e grava. cred ca daca ai schimba consumabile si ai sincroniza carburatoarele si amestecul, si-ar reveni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
integrale_awd Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 ce porcariee da asta iti place http://www.bikeexif.com/ducati-749-custom?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Bikeexif+%28Bike+EXIF%29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Laik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 @zair...nu incepeti cu dastea ca incep un mare taraboi:)))))... ceva de vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 daca e pe carburator e clar, s-au desincronizat. din vina cui a fost accidentul cu 749? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 (editat) Multumesc tuturor pentru gandurile bune! Moto: www.wattbitmotors.ro Nu conteaza cati ani ai in viata asta, ci viata din anii tai… Toata lumea moare, dar nu toata lumea traieste… De fiecare data m-am ridicat pe picioarele mele, cei drepte rupte s-au sfasiate. De fiecare data am revenit in lumea moto si pe motocicleta, culmea m-ai cu drag, o sa incerc si mai prudent. Am depasit masini, dupa podul de la pipera, pe stanga si un baiat a iesit printe masini si m-a izbit din lateral, am zburat cu motor cu tot 3m, singura problema e ca s-au umflat muschi de la gamba dreapta si au iesit prin piele, (se vede ca am fost la sala), cu doua operatii sunt ca nou, una am facut-o deja! Oricum am fost mai puternic i-am rupt si numarul si radiatorul. Ma intreba cineva ce imi aduce motorul, ca e un risc permanent. Asa este dar imi aduce bucuria de a trai, de a ma simti viu, nu e singura dar e printre ele. PS: Sunt niste doctorite tare dragute, din toate punctele de vedere, aici la Floreasca, urgente, chirurgie plastica. Sa ne vedem sanatosi pe drum cu motoarele si multumesc inca odata! Masina iesea din parcare de la PBN, si a vrut sa faca stanga spre Bucuresti. Editat Noiembrie 6, 2012 de silvik1313 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate