adidas Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 (editat) Radu ce dreaqu le-ai facut ma la mu...ospatarii din Bikers. Am trecut acum o saptamana pe acolo cu cineva si am indraznit sa intreb de tine. Zici ca l-am injurat de muicamasa ))) Erau doi fraieri? Is doi maimutoi de la tara, nu stiu ei prea multe. Trebuie sa vii pe tura aialalta, ca sunt 3 minore..mai interesante Editat Iulie 11, 2013 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 (editat) Da, doi fraieri Data viitoare sun si intreb daca s-a schimbat tura Editat Iulie 11, 2013 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 dar am inteles ca merge servisat...nu? inca ceva...ati putea sa imi recomandati un ulei de furca si unul de motor eventual un magazin online de unde le pot cumpara? Nu te apuca singur sa-ti servisezi furca, ca nu e asa simplu cum pare Daca totusi tii sa le faci singur, uite un walk-through service furca.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Noi iti recomandam Yacco, este un ulei dar am inteles ca merge servisat...nu? inca ceva...ati putea sa imi recomandati un ulei de furca si unul de motor eventual un magazin online de unde le pot cumpara? Noi iti recomandam Yacco, in functie de motor si de furca iti pot spune ce ti se potriveste. Da mi mai multe detali despre ce fel de furca vb si ce tip de motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 hello!!!! "micutul japonez" din mine....nu se poate abtine!!!! pozeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deepinside Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Daca totusi tii sa le faci singur, uite un walk-through Ms baieti, oricum nu ma apucam eu de capul meu ...prima oara voi fii ucenic...pozele din link totusi m-au adus cu picioarele pe pamant. Am o intrebare insa...nu cumva gasiti prin garajele voastre un melc de kilometraj ratacit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 hello!!!! "micutul japonez" din mine....nu se poate abtine!!!! pozeeee oooo salutari din partea lui joker (luci) la zar916 (eujen) il astept dupa 26 august la mine la o bere...si pe voi ducatisti, daca ajungeti pe transalpina...defapt zona sebes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Sambata????o iesire ceva??? Piatra Arsa??? Cheia??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 !!! /index.php?%2Ftopic%2F699339-s-a-furat-ducati-monster-696%2F Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 !!! /index.php?%2Ftopic%2F699339-s-a-furat-ducati-monster-696%2F Hoţul furat de hoţ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_vlad Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 (editat) La 620ie, ce DOT se baga la Frana + Cluch? Sunt putin blocat. Pe manualul descarcat de pe Ducati scrie: Advance Brake DOT 4, pe capacelele de la rezervoare scrie DOT: 3:-5 L.E. Ma gandesc la posibila varianta ca fostul proprietar sa fi schimbat capacelele cu unele de la M600, ca sunt identice.. Editat Iulie 12, 2013 de danny_vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Mr BoogA, daca maine ti-ar fura un nene monstrul, ai fi fericit? Normal ca mobra ar ajunge in Rep Moldova sau prin Bg unde ar fi vanduta fara acte la pret de nimic, iar nenii de acolo n-ar fi deloc deranjati. Sunt sigur ca si ei au vorba noastra "a fost imprumutata de la o batranica din Romania"... Citeste cand dai share, instinctul de turma n-o sa te ajute cu nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Urgent, am nevoie sa iau legătura cu Andu ( sau alt service București ) , are cineva nr lui de telefon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Uite pentru Dafway: 0736DAFWAY (0736.323.929) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Mersi mersi mish! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 La 620ie, ce DOT se baga la Frana + Cluch? Sunt putin blocat. Pe manualul descarcat de pe Ducati scrie: Advance Brake DOT 4, pe capacelele de la rezervoare scrie DOT: 3:-5 L.E. Ma gandesc la posibila varianta ca fostul proprietar sa fi schimbat capacelele cu unele de la M600, ca sunt identice.. DOT 4 Dot 3 e standard vechi, dot 5.1 e pentru sisteme moderne de franare, abs & shit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_vlad Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 DOT 4 Dot 3 e standard vechi, dot 5.1 e pentru sisteme moderne de franare, abs & shit Daca am bagat deja DOT3, e paguba mare, pot sa merg cu el, sau il scot de urgenta pana sa o misc, strica garnituri/ pompa...ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 (editat) Urgent, am nevoie sa iau legătura cu Andu ( sau alt service București ) , are cineva nr lui de telefon? Uite pentru Dafway: 0736DAFWAY (0736.323.929) La Metrotehnica de ce nu mergeti? Cosmin SOCOL Departament Vanzari T/ +40 21 450 05 00 M/ +40 728 38 22 84 F/ +40 21 457 09 09 cosmin.socol@ducatibucuresti.ro sales@ducatibucuresti.ro Iulian BALINT Departament Service T/ +40 21 450 05 00 F/ +40 21 457 09 09 service@ducatibucuresti.ro Editat Iulie 12, 2013 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Mersi paispe, am dat de Andu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 La Metrotehnica de ce nu mergeti? Cosmin SOCOL Departament Vanzari T/ +40 21 450 05 00 M/ +40 728 38 22 84 F/ +40 21 457 09 09 cosmin.socol@ducatibucuresti.ro sales@ducatibucuresti.ro Iulian BALINT Departament Service T/ +40 21 450 05 00 F/ +40 21 457 09 09 service@ducatibucuresti.ro Pentru ca ceilalti sunt clasici in viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Nu va place direct la sursa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 La Metrotehnica de ce nu mergeti? Cosmin SOCOL Departament Vanzari T/ +40 21 450 05 00 M/ +40 728 38 22 84 F/ +40 21 457 09 09 cosmin.socol@ducatibucuresti.ro sales@ducatibucuresti.ro Iulian BALINT Departament Service T/ +40 21 450 05 00 F/ +40 21 457 09 09 service@ducatibucuresti.ro Salutare, Am un ECU pentru Ducati Monster 696 stock cu care vreau sa ma joc, dar nu stiu in momentul de fata de unde sa incep. Aveti documentatie/soft care ma poate ajuta? Merci! Vezi la Ducati Romania, suna l pe Cosmin, el sigur trebuie sa stie. Noi face implementari DP, sunt cativa baieti prin buc care se bucura de harti DP implementate de noi. Insa ne pare rau, noi ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela. ) Incearca totusi la Metrotehnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 (editat) Noi face implementari DP, sunt cativa baieti prin buc care se bucura de harti DP implementate de noi. Insa ne pare rau, noi ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela. ) Credeam ca am convenit asupra faptului ca nu este cazul sa te mai bagi in seama cu mine. Este o mica neintelegere cu privire la acel ECU. Am deja DP pe motoreta, cu ECU stock voiam sa ma joc, in sensul sa vad cum functioneaza, ce face, cum face, ce ii pot face eu. ECU hacking cu alte cuvinte. Cat despre Metrotehnica, da, acolo ma duc mereu cu motoreta. Acum mergi in treaba ta. Editat Iulie 13, 2013 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 Mr BoogA, daca maine ti-ar fura un nene monstrul, ai fi fericit? Normal ca mobra ar ajunge in Rep Moldova sau prin Bg unde ar fi vanduta fara acte la pret de nimic, iar nenii de acolo n-ar fi deloc deranjati. Sunt sigur ca si ei au vorba noastra "a fost imprumutata de la o batranica din Romania"... Citeste cand dai share, instinctul de turma n-o sa te ajute cu nimic. My bad, fusese socu' prea mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 (editat) Credeam ca am convenit asupra faptului ca nu este cazul sa te mai bagi in seama cu mine. Este o mica neintelegere cu privire la acel ECU. Am deja DP pe motoreta, cu ECU stock voiam sa ma joc, in sensul sa vad cum functioneaza, ce face, cum face, ce ii pot face eu. ECU hacking cu alte cuvinte. Cat despre Metrotehnica, da, acolo ma duc mereu cu motoreta. Acum mergi in treaba ta Treaba mea este pe icisa. Fiind proprietar de 3 Ducati si o MV Agusta. Asa ca trebuie sa ma suporti. Un altfel de Monstru, este din 97, sistemul de alimentatie este pe carburatie si promite sa faca furori. www.dafway.ro Asa arata el cand a intrat pe usa noastra de termopan ) si asa si asa inca un monstru facut la buze de noi ) http://dafway.ro/ducati/g_luci.html Editat Iulie 13, 2013 de DAFWAY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate