fat Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Academie azi? Poate ne și plimbăm puțin, până la 23.00 se pare că nu va ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krane Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Buna ziua domnii mei . Vad ca toata lumea vorbeste de service-ul lui Andu dar nu reusesc de nici o culoare sa gasesc o adresa sau un numar de telefon ceva. Am nevoie pentru o inspectie la o Cagiva Grand Canyon 900. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 (editat) Buna ziua domnii mei . Vad ca toata lumea vorbeste de service-ul lui Andu dar nu reusesc de nici o culoare sa gasesc o adresa sau un numar de telefon ceva. Am nevoie pentru o inspectie la o Cagiva Grand Canyon 900. Multumesc anticipat. Nu stiu exact cum se numeste strada (nici nu sunt sigur ca are un nume), dar trebuie sa ajungi la intersectia dintre Bd. Timisoara si Valea Cascadelor. De acolo, continui pe Bd. Timisoara spre CET Vest. Harta aici. Ca reper, faci dreapta de pe Timisoara in dreptul unui semn mare cu "Feroli" (aflat pe partea dreapta). Apoi mergi aprox. 50m pana cand vezi niste motorete pe stanga. Editat Aprilie 23, 2014 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Sistem de evacuare complet, M A N D L A ... www.dafway.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i_vlad Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Sistem de evacuare complet, M A N D L A ... www.dafway.ro am facut si eu filmare la monsterul s4, cu evacuare mivv gp titanium + ambreiajul uscat se aude numai harait, sunetul fiind ff puternic, filmat 720p cu aparat foto nu cu tel. trb sa filmez cum au astia la microfoane, cu puf... deci daca vin langa, mandla - o ale mandala -nu se mai aude de mine...crede ca i s-a oprit motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Am si eu o intrebare: dracovenia are 2 faruri in loc de unul si tocmai am eliminat xenonul care nu imi placea deloc...duce instalatia electrica doua becuri halogen H4 in loc de unul? Nu vrei mai bine sa elimini farul ala dublu cu totul? Monster-ul fara far rotund parca nu e Monster, isi pierde din virilitate (na, ca am zis-o). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Daca te intereseaza aspectul ii poti pune farul original de Monster, e drept ca vei pierde din puterea iluminatului dar va arata normal Le poti vinde pe celelalte 2 si iti mai recuperezi din bani. Cele mai ieftine exemple gasite:- Chinezarie - Chinezarie - Aftermarket - Aftermarket - Aftermarket bun Gasesti far original Bosch pe la 100-150e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Nu suport farurile astea rotunde "aftermarket". Sunt toate pentru Hornet, cu buza cromata dubla. Decat sa ii pui far de 'onda, mai bine il lasi cu ochelarii pe care ii ai acum.Dar ca sa iti raspund si la intrebare: nu stiu. Ar trebui sa-l intrebi pe Andu. In cel mai bun caz, trebuie doar schimbata siguranta: din cate stiu, e una dedicata pentru far, de 15A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 (editat) Bai Anhel, de cand sta virilitatea unui monster intr-un far ? Ca daca e asa, fosta motoreta a mea, actualmente a lui Mircea ( Starscream ) - are 2 faruri, deci dublu virilitate... ) P.S : heiter mic P.P.S : Icsu - alt heiter mic Editat Aprilie 25, 2014 de b52izgodlike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 da ba corect ...virilitatea sta in motor deci ce sa zicem ca ala a lui angel e the boss....ah ...ce nebuni sunteti voi ....oricum celmai bun lucru care ptea sal faca noul propietar no offence robert... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Icsu, mersi pentru sugestii! Apropo, nu vrei un far dublu pe cel rotund? Ti-l dau cu tot instalatia de xenon Nuope! Mersi totusi ..rezonez cu parerea ca nu e Monster daca nu are far rotund. Ar trebui sa tina, dar cum a zis Angel, e posibil sa trebuiasca o siguranta mai rezistenta (30A) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Bai Anhel, de cand sta virilitatea unui monster intr-un far ? Din 1993. Si pana in 2007 Farul dublu e trademark SpeedTriple. Arata coios pe ala. La Monster ii denatureaza putin caracterul de "bruta rafinata". Triumph-ul e doar "bruta". Sau era, ca l-au castrat acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 pana una alta .....dumineca facem si noi o plimbare pe la un munte ....o sinaia ,o piatra arasa , o maslina ,o atentie ....hai ca am stat destul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Facem cum sa nu facem. Sinaia suna bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 Mai are cineva ganduri de-o plimbare astazi? As pleca pe la un 10-11. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 angele, mai vii la mare anu' asta? acum drumul e mai bun si benzinariile mai dese cechitaut! PS: valabil si pt NePlace /index.php?/topic/709382-bucuresti-vama-veche-pe-1-mai-via-harsova/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 angele, mai vii la mare anu' asta? acum drumul e mai bun si benzinariile mai dese cechitaut! PS: valabil si pt NePlace /index.php?/topic/709382-bucuresti-vama-veche-pe-1-mai-via-harsova/ Se anunta vreme cam nasoala, deci nu cred ca ma bag. Dar daca totusi ma hotarasc, stiu unde sa va gasesc pe 1 mai la ora 9. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Prea frig,cazare oha.Vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 ma bag si eu in seama cu traseul ala prin Harsova, invocat de @MotoRocker poate cine mai e din zona poate sa confirme ca sunt multe sate cu limita la 50, drum cam prost iar tronsonul Harsova - Constanta are cam o banda pe sens si cu accidente frecvent, mai ales la intoarcere. Nu mai zic ca te arunca in Constanta dinspre Mamaia, dai piept cu toata aglomeratia de 1 mai. o alternativa foarte tare este A2 pana la Cernavoda, apoi breteaua spre Cochirleni in acel melc si mergi spre Vama pe firul Dunarii, prin sate cu micro-delta si podgorii de vin, monumentul de la Adamclisi si o sosea superba cu trafic putin, diferente de nivel si viraje in viteza. Cred ca acum 3 ani l-am facut cu Angel si Sergiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Je confirme. A w e s o m e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 (editat) Dap, foarte tare traseu' ! Hai sa pandim si noi vremea joi, p la un 11 se anunta putin soare.. Editat Aprilie 29, 2014 de BoogA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Pai ne grabim, facem un Snagov la blana ca la 11:38 cand incepe ploaia sa fim cu mobrele in garaj si deja beti rupti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Plecare maine din zona Trapezului, pe la 2~3. Traseu: http://goo.gl/maps/WxcZW Daca va tenteaza sunteti bineveniti . Deocamdata suntem eu si CosminCCP. Drumuri bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Plecare maine din zona Trapezului, pe la 2~3. Traseu: http://goo.gl/maps/WxcZW Daca va tenteaza sunteti bineveniti . Deocamdata suntem eu si CosminCCP. Drumuri bune. Bajeti, maine ploo, poimaine nu... Voi decideti Si vedeti ca drumul de la Adamclisi incolo e cam nasol. Nu sunt gropi, dar e asfalt (foarte?) prost si valurit. In acelasi timp peisajul e frumos, si ai si timp sa-l privesti ca mai tare de 70-80 nu poti merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Bajeti, maine ploo, poimaine nu... Voi decideti Da, am vazut si noi; dar ce sa mai facem; asa se intampla cand faci planul cu o luna inainte. Speram sa scapam doar cu cativa stropi. Daca nu se poate, cica merg monsterele si pe ploaie... pe testate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate