Mo Weed Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 pai din cate am inteles, nu el se face bavarez ci mandra lui. Oricum e mai bine decat japoneza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 ma 5000 cer pe a mea ultimul ban...si nu dezertez...promit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 ma 5000 cer pe a mea ultimul ban...si nu dezertez...promit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 ma 5000 cer pe a mea ultimul ban...si nu dezertez...promit mai sta in picioare treaba cu galeriile de titan?? facem o proba intr-o zi? timp sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Daca in acest topic e piata de desfacere.. alta oferta Model : DUCATI MONSTER 750An fabricatie : 2000Km : 24821Pret : 3000 Euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 28, 2008 Autor Share Postat August 28, 2008 elspa, stai pe aproape, poate dau eu mobra pe bani si batem talpa, pardon, palma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 anuntu' asta l-ati vazut? /index.php?showtopic=259991 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 28, 2008 Autor Share Postat August 28, 2008 neamule, ce sa zic, pretul e fain pentru anul de fabricatie si pentru nr de km. dar parca nu mi-as lua monster cu cioc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 cum ii turcu' si pistolu' te-ar prinde mah... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 28, 2008 Autor Share Postat August 28, 2008 c-o fi, c-o pati, mie imi place farul sa fie far, berea sa fie rece si mancarea sarata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 nici pe mine nu prea ma incalzeste mobra asta...pierde mult din cea ce ar trebui sa fie un monster!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 nici pe mine nu prea ma incalzeste mobra asta...pierde mult din cea ce ar trebui sa fie un monster!!! Subscriu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 cum ii turcu' si pistolu' te-ar prinde mah... Finuț miÂşto. Da' in rest ce pana mea (sau puii mei ca tot e vorba de ciocuri) treaba are faru' si coloritu' cu motocicleta asta? M-au enervat pozele astea. Frate, nu te caci in gusturile oamenilor da' nici chiar asa. Nu-i vad aripile, ghearele. Bai m-am enervat rau. Papa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Finuț miÂşto. Da' in rest ce pana mea (sau puii mei ca tot e vorba de ciocuri) treaba are faru' si coloritu' cu motocicleta asta? M-au enervat pozele astea. Frate, nu te caci in gusturile oamenilor da' nici chiar asa. Nu-i vad aripile, ghearele. Bai m-am enervat rau. Papa mai tetea, relaxeaza-te mai baiatule, dezenerveaza-te, trage o gura de aer proaspat de pipera...acu ca stiu ca esti corporatist te am la mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 mi-am scos monsterul la vanzare, http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...000-133053.html vreau sa trec la un s4 sau s2r. ofer horinca mm cui ma ajuta sa-l vand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 mai tetea, relaxeaza-te mai baiatule, dezenerveaza-te, trage o gura de aer proaspat de pipera...acu ca stiu ca esti corporatist te am la mana Pai bai, mie-mi place la un motor ca roata sa fie șină, motoru' dizăl, faru' cioc si tunătură cameleon de la gri la mov. Si Ierbare, ti-am zis ca vreau sa fiu enterteimentat de dumneata!!! Corporatist m-am nascut corporatist mor. Eu nu uit de unde am plecat ca altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 29, 2008 Autor Share Postat August 29, 2008 mah, mergem si noi pana la plaiu foii. am putea pleca in seara asta, punem cort, ne intoarcem maine. 0744522214. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 mah, mergem si noi pana la plaiu foii. am putea pleca in seara asta, punem cort, ne intoarcem maine. 0744522214. frumoasa initiativa!!! pe la cat s-ar pleca in principiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 29, 2008 Autor Share Postat August 29, 2008 pe la 17.00-18.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 @Tetea, monsteristu' (din tufis), Mo Weed .... astepot pana duminica seara invitatia voastra la un cico! Sunt in Bucuresti, dupe cum stiti deja .... deci.... luati atitudinea in mana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DsA Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Vremea e destul de urata prin Brasov si la fel se anunta si maine. Mai bine o lasati pe sambata viitoare si veniti la intalnire la Rasnov /index.php?showtopic=254923 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 @Tetea, monsteristu' (din tufis), Mo Weed .... astepot pana duminica seara invitatia voastra la un cico! Sunt in Bucuresti, dupe cum stiti deja .... deci.... luati atitudinea in mana! Injurati-ma si supuneti-ma la chinuri da' cine se poate plange de mine ca plec si eu pe seara pentru prima data in vara asta pe litoralul romanesc? Am ajuns sa merg doar primavara si toamna ca in rest se cască (nu cască pentru sportul moto) o gaÂşcă prea mare de oraseni cu super ultra tunaturile lor de mashini! Ce mashini frate, tancuri nu alta! A, si uite-asa se mai cheltuie un cauciuc fata, o oglinda, o maneca dintr-o geaca. Impusca-ma Sir!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Vremea e destul de urata prin Brasov si la fel se anunta si maine.Mai bine o lasati pe sambata viitoare si veniti la intalnire la Rasnov /index.php?showtopic=254923 De acord e super tare locatia se merita sa ne facem de cap .Si apropo poate dati o tura pe la ploiesti la intalnire eu voi fi acolo.Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maguest Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 (editat) Vremea e destul de urata prin Brasov si la fel se anunta si maine.Mai bine o lasati pe sambata viitoare si veniti la intalnire la Rasnov /index.php?showtopic=254923 Salut, tocmai am ajuns in Brasov. E soare si frumos. Daca ajungeti azi prin zona vin as veni si eu pana la Plaiul Foii, asta desigur, daca nu va deranjeaza un KTM in grup . De ce n-ai venit ieri Liviule? Te-ai gandit sa ma vizitezi azi? Editat August 29, 2008 de Maguest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 29, 2008 Autor Share Postat August 29, 2008 dane, prietene, am fost sucarit de o chestie. am vorbit cu directoru de stiri si, cu toate ca m-a asigurat ca trimite o camera, nu a facut lucrul asta. a preferat sa dea toata ziua la teveu despre caiac, interlopul impuscat la craiova, si despre doi partari motoristi care s-au batut in vama la betie. mi s-a pus o pata pe tara asta, incat imi vine sa-mi iau lumea in cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate