mihai.sandu Postat Octombrie 31, 2018 Share Postat Octombrie 31, 2018 Frumos tare Moserul, dar nu inteleg de ce i-a pus pipa si ghidon de bicicleta moderna. De Willier-ul de alaturi, cu Mavic Cosmic nu mai spun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Noiembrie 1, 2018 Share Postat Noiembrie 1, 2018 Am incercat sa fac pozitia cat mai aproape de cea de pe Wilier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Noiembrie 4, 2018 Share Postat Noiembrie 4, 2018 Ah, nu stiam ca sunt ale tale. Mi se pare mie sau pipa de pe Moser e si rasturnata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Noiembrie 6, 2018 Share Postat Noiembrie 6, 2018 Nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Noiembrie 6, 2018 Share Postat Noiembrie 6, 2018 Pai vezi ca e rasturnata. Inclusiv sigla FSA e cu capul in jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 6, 2018 Admin Share Postat Noiembrie 6, 2018 Pai si are vrea importanta la functionare daca e pusa invers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Noiembrie 6, 2018 Share Postat Noiembrie 6, 2018 Mihai vezi ca nu vezi bine... Mecanicul la care duc bicicletele este cel mai bun din Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Noiembrie 7, 2018 Share Postat Noiembrie 7, 2018 (editat) Da, m-am mai uitat inca o data si sigla e in picioare. Nu stiu de ce mi s-a parut mie rasturnata ) Oricum, m-ai facut curios cu mecanicul. Cum ai stabilit ca e cel mai bun din Romania? E vreun concurs, ceva? @l.u.v , are importanta pentru ca bicicletele de sosea au pipa in jos, iar cele de offroad (mtb) au pipa in sus. Cel putin asa vin din fabrica. Editat Noiembrie 7, 2018 de mihai.sandu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 Da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 Și io-s tare curios cine-i cel mai bun mecanic din România... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 Ala care ti-l permiti...adica eu. Curioasa lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 8, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2018 @mihai.sandu Uite ce am gasit chiar azi pe dirt bike (atentie, e not safe for life) https://www.dirtbike.ro/user_data/buysell/images/709768_medium.jpg » Post actualizat in 08 Nov 2018 12:06 O alta ofensa la adresa bunului gust: http://www.madegood.org/wp-content/themes/madegood/gallery/bikes/set-a-limit-screw-on-a-rear-derailleur/9.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Noiembrie 13, 2018 Share Postat Noiembrie 13, 2018 (editat) Pe ala cu aparatoarea de plastic il iertam, ca are Ultegra vechi cu 10 pinioane, dar Bianchi ala arata jenant... Bine macar ca nu i-a pus pipa din aia reglabila. Editat Noiembrie 13, 2018 de mihai.sandu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat Noiembrie 13, 2018 Share Postat Noiembrie 13, 2018 Din toamna asta faină... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Arata smecher rau singlespeed-ul argintiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yes! Postat Februarie 18, 2019 Share Postat Februarie 18, 2019 Salut. Ca sa mai invie si topicul asta intreb : ce cauciucuri cu protectie buna la pene folositi pe cursiere? dimensiune 28C caut. E cazul sa scot single-speedul la plimbare si are nevoie de gume. Fara Gatorskin sau similare ca nu merita sa dau 250 de lei pe un cauciuc doar ca sa merg prin oras.. Multam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Februarie 19, 2019 Share Postat Februarie 19, 2019 La 18.02.2019 la 15:13, yes! a spus: Salut. Ca sa mai invie si topicul asta intreb : ce cauciucuri cu protectie buna la pene folositi pe cursiere? dimensiune 28C caut. E cazul sa scot single-speedul la plimbare si are nevoie de gume. Fara Gatorskin sau similare ca nu merita sa dau 250 de lei pe un cauciuc doar ca sa merg prin oras.. Multam ! Pe 28C ai sincer două opțiuni majore:- Michelin Pro4 Endurance și/sau Specialized Roubaix Pro Am folosit Specialized Roubaix de 25 acum ceva vreme, este o gumă impecabilă. Nu sunt cele mai ieftine, dar își fac treaba. Versiunea de buget ar fi Schwalbe Durano. Pe d-astea am mers o bună perioadă, singura pană am împușcat-o ca prostu' la o linie de tramvai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yes! Postat Februarie 20, 2019 Share Postat Februarie 20, 2019 Acum 11 ore, alex.burlacu a spus: Pe 28C ai sincer două opțiuni majore:- Michelin Pro4 Endurance și/sau Specialized Roubaix Pro Am folosit Specialized Roubaix de 25 acum ceva vreme, este o gumă impecabilă. Nu sunt cele mai ieftine, dar își fac treaba. Versiunea de buget ar fi Schwalbe Durano. Pe d-astea am mers o bună perioadă, singura pană am împușcat-o ca prostu' la o linie de tramvai. Mersi de pont Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 20, 2019 Share Postat Februarie 20, 2019 Cu Durano n-am avut nici eu probleme. Sunt cam greuțe, dar decât să fac pană la 2 zile, sunt de preferat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yes! Postat Februarie 20, 2019 Share Postat Februarie 20, 2019 Acum 2 ore, vis-a-vis a spus: Cu Durano n-am avut nici eu probleme. Sunt cam greuțe, dar decât să fac pană la 2 zile, sunt de preferat. Greutatea nu e o problema, prin oras nu se simte oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 20, 2019 Autor Share Postat Februarie 20, 2019 In nici un caz sa nu iei Schwalbe Lugano, am facut atitea pene cu ele ca acuma stau in camara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yes! Postat Februarie 20, 2019 Share Postat Februarie 20, 2019 Acum 2 ore, gn77b a spus: In nici un caz sa nu iei Schwalbe Lugano, am facut atitea pene cu ele ca acuma stau in camara. de marathon stie cineva ceva? merita banii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Februarie 20, 2019 Share Postat Februarie 20, 2019 Acum 7 ore, yes! a spus: de marathon stie cineva ceva? merita banii? Pe o bicla de oraș am folosit. Un cauciuc ok, probabil că mult peste ce-mi trebuia mie. Nu am spart cu el, nu am avut probleme... l-am rulat vreo 500km probabil până am dat bicla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Februarie 20, 2019 Share Postat Februarie 20, 2019 Din primavara trecuta am revenit si eu la velo..sunt momente cand nu m-as mai duce acasa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unreal2 Postat Februarie 21, 2019 Share Postat Februarie 21, 2019 Va salut de pe bicla mea (cadru 20.5, roti 29) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate