alex.burlacu Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Furca cu care vine ea (in teorie) ar fi ROCKSHOX RECON SLV. Acuma, e greu de zis ce a avut. Dar daca te poti vedea cu omul poate-ti da detaliile astea. In teorie de la unghi nu ar trebui sa ai mari probleme..... in teorie. Cat despre infundatura, e pe vazute. Daca e la 1mm sa zicem e ok, altfel eu unu m-as gandi de mai multe ori.... dar poate ca sunt si alti oameni care sa dea sfaturi legat de asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Tizule, multumesc pentru explicatiuni! Sper sa ma vad cu omu' in uichend sa vad ce si cum, ca in timpul saptamanii imi este putin peste puteri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Ciclistii adevarati nu poarta chiloti. barbatii adevarati nu poarta chiloti. si inca una de la mine: ciclistii adevarati nu pun piciorul jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 De fericire ca a venit caldura: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Salutare! Exista vreun coleg moto-biciclist care sta in Piatra Neamt pe aici? As avea nevoie de putin ajutor sa nu bat drumul de pomana pana acolo. Am gasit o bitza buna acolo dar as vrea sa o vada un ochi cat de cat avizat inainte sa o cumpar, si poate ma ajuta cu o vizualizare. Fac cinste cu prima ocazie cand ne vedem! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 as vrea sa cumpar un suport de biciclete de genul celor care se monteaza pe hayon, cat mai ieftin daca se poate. imi puteti recomanda ceva, sau are cineva de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 Este cineva pe aici ,care vinde un grup de 7 pinioane pe filet shimano, la un pret decent ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 La cât de ieftine sunt la magazin, nuștiu ce ar însemna asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 am nevoie pt o bicicleta mai modesta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Este cineva pe aici ,care vinde un grup de 7 pinioane pe filet shimano, la un pret decent ? Gasesti in "bazarul " dirtbike.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Mersi, pana la urma am gasit in targ.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 24, 2014 Share Postat Mai 24, 2014 (editat) Salutare,Proaspat posesor de cursiera...mai sunt camarazi cu pedale si cu dor de o plimbare pana la Giurgiu ? Editat Mai 24, 2014 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Cand organizezi ceva da de stire. Poate sa fie si ceva mai scurt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 poate facem o treaba si ne adunam sa mergem spre munte cu regiotrans - 3 lei/100 km niste coborari, azuga, alea alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 Daca nu aveti plan pt duminica: https://www.facebook.com/events/292552494246956 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 salutare dragi motociclisti biciclisti, nu stiam ca avem un topic dedicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 29, 2014 Autor Share Postat Mai 29, 2014 salutare dragi motociclisti biciclisti, nu stiam ca avem un topic dedicat Nici eu nu ma asteptam sa aiba asa un succes Intrebare... La bicla de acum observ o instabilitate la viteze mari. Nu e nimic bulit, spitele sint struna, cauciucurile ok, nu e joc nicaieri in rulmenti si, cel mai important, asa a fost tot timpul. Deci cred ca e geometria, dar imi da un disconfort psihic la viteze 50+. Ar ajuta un ghidon mai lat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Trebuie un amortizor de ghidon. Glumesc. Poate nu sunt centrate perfect rotile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 gn77b : un ghidon mai mare ajuta la sustinerea directiei cat si la o pozitie mai relaxata in timpul mersului . un prieten are ghidon de 780 mm pe un MTB ( eu pe moto am de 740 si e larg ) si a tinut bicla aia dreapta la 74 km/h in coborare de la Babele la Piatra Arsa , deci este de bine . daca zici ca roata e centrata verifica daca ai joc in rulmentul de la roata sau joc in furca . ce cadru ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 30, 2014 Autor Share Postat Mai 30, 2014 Adevarul e ca roata fata (622, cauciuc de 28) e oleaca descentrata (bataie laterala vreo 3 mm si radiala ~2) dar am un feeling ca in esenta e de la geometrie, am mai mers pe bicle cu roti descentrate tare si nu simteam asta. In esenta e mult prea sensibila la miscarile ghidonului, mi-e extrem de greu sa tin o trasa dreapta, am senzatia ca merg in sinus cu ea, ca sa zic asa. E cam freaky la viteze mari cu masini la 30 cm de tine. Jocuri nu exista nicaieri. Cred ca o s-o duc la centrat si daca nu incerc ghidon mai lat. Btw, ghidoul e de 57. Cadrul e din aluminiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 bataie 3 mm lateral plus 2 mm vertical e enorm daca mergi pe strada cu ea, my 2 cents. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 30, 2014 Autor Share Postat Mai 30, 2014 E drept ca pe asfalt f bun se simte bataia verticala. O s-o duc la centrat, nu am rabdare sa fac singur operatiunea, e prea migalos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 pe strada poti merge cu ea asa, numai sa nu ai viteza mare,atunci simti ca tremura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 30, 2014 Autor Share Postat Mai 30, 2014 pe strada poti merge cu ea asa, numai sa nu ai viteza mare,atunci simti ca tremura.La mine nu tremuratul e problema, ci faptul ca reactioneaza prea puternic la miscarile ghidonului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 La mine nu tremuratul e problema, ci faptul ca reactioneaza prea puternic la miscarile ghidonului. Verifica rulmentii de furca si o alta varianta este ca nu e un cadru pentru vitezele alea sau poate nu e potrivit pentru tine, e prea scurt, poate e pur si simplu stramb? Sunt mai multe variante. Rotile descentrate nu te fac sa mergi ca pisatul boului la vitezele alea dar dau foarte mult disconfort si streseaza si bibla si biciclistul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate