Sari la conținut

Motociclistu' Biciclist

gn77b
 Share

Postări Recomandate

casperel: m-as baga maine la o tura, dar inainte de ora 8:00. Oricum s-ar putea sa am de lucru la bike ca dupa traseul facut in wk are nevoie de intretinere. M-am dat cu ea fara mila pe traseul de coborare Babele - Sinaia si acum ar trebui sa o desfac complet sa o poponeataăț de mizerie. Nu vrei sa bagam mai bine un tineretului sau IOR?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Topicul se adreseaza oricui de pe acest forum care are ceva de spus in legatura cu pedalatul. Of, iar va ginditi la prostii :)

Cu dumneaei ma dau de 14 ani, mi-a luat-o taica-meu cind am intrat la liceu:

super tare bicla,genu la alea nemtzesti care apareau p la noi dupa 89 ,am si eu genu.Cred k cel mai ok mod de deplasare sa nu ne transformam in oamenii aia kre iau masina pana la chioscul de la scara 3 sa ia tzigari si bere,nu k as avea ceva impotriva cu tzigarile ori cu berea..... :scratch:

Link spre comentariu

Casperel: nu cred ca termin bicla astazi de curatat. Am demontat-o pe toata sa o curat ca era plina de jeg, sper sa reusesc sa o mai montez la loc pe toata si sa nu ramana piese in plus. Ne vedem pe la assport?

Link spre comentariu

Neatza. Cine mai e cu (semi)cursiera pe aici ? Eu cu bicla merg mai speed-touring, la 30 km/h, pe strazi, nu prea ma mai tenteaza turele nocturne prin Herastrau, am vazut cum e, e prea extrem pentru mine :) .

pai cicloburu. dar nu stiu cat timp are sa se plimbe. totusi am vazut ca dan reuseste sa se tina dupa tine, poate il combini :scratch: pe el. ca si-asa zicea intr-un post mai vechi c-a facut intr-o zi ~60 km in bucuresti. si mai zicea si ca nu prea iese dupa ora 19. so, dati-i bice cat mai e vreme.

si monsteristu' are: /index.php?...p;#entry1179359

Editat de fannyflint
Link spre comentariu

Neatza. Cine mai e cu (semi)cursiera pe aici ? Eu cu bicla merg mai speed-touring, la 30 km/h, pe strazi, nu prea ma mai tenteaza turele nocturne prin Herastrau, am vazut cum e, e prea extrem pentru mine :scratch: .

Neata si tie, intr-adevar, asa cum zice si fanny, am o cursiera, dar timpul e destul de limitat. Chiar as fi vrut sa ies la un drum mai lung in week-end-ul asta, dar simbata ma voi duce la comemorarea de un an a accidentului de pe Plevnei. Daca esti disponibil astazi, as iesi la o tura de vreo doua-trei ore, dupa ora 17-18, sa dam niste pedale. Propun o tura pina la Mihailesti. Iti suride?

Link spre comentariu

pai cicloburu. dar nu stiu cat timp are sa se plimbe. totusi am vazut ca dan reuseste sa se tina dupa tine, poate il combini :) pe el. ca si-asa zicea intr-un post mai vechi c-a facut intr-o zi ~60 km in bucuresti. si mai zicea si ca nu prea iese dupa ora 19. so, dati-i bice cat mai e vreme.

Mai,dar tu esti avocatul meu? :scratch: A inceput sezonul de restante,ma mai gandesc daca ies sau nu.

Ma bate gandul sa-mi iau niste cauciucuri mai subtiri,dar nu sunt hotarat.Exista asa:

MAXXIS DETONATOR

Dimensiuni: 26x1.25

Slick dar parca e prea subtire la 1.25

apoi inca 2 la 1.50 de la SCHWALBE:CITY JET si SPEED CRUISER

Eu acum am pe ea pe bicla de 1.90

Daca fac trecerea asta o sa-mi trebuiasca alte camere si alta pompa pt. ca nu cred ca la dimensiune mai mica se gasesc camere de cu valva auto.

Editat de Dan_06
Link spre comentariu

M-ar fi tentat tura pana la Mihailesti, dar mi-e ca ma prinde noaptea pe drum. E naspa si cu motocicleta spre bucuresti, dinspre alexandria, dar cu bicla mea, fara nici un beculetz pe spate, nu risc... Sigur bag un Mihailesti, cand m-o prinde vreun week-end prin bucuresti. Bun, deci am notat "cursierii" - cicloburu si monsteristu.

dan_06 - nu e un criteriu ca daca e camera mica sa nu aiba valva de masina - a mea ai vazut cum e si merge cu pompa auto.

Editat de moshulik
Link spre comentariu

M-ar fi tentat tura pana la Mihailesti, dar mi-e ca ma prinde noaptea pe drum. E naspa si cu motocicleta spre bucuresti, dinspre alexandria, dar cu bicla mea, fara nici un beculetz pe spate, nu risc... Sigur bag un Mihailesti, cand m-o prinde vreun week-end prin bucuresti. Bun, deci am notat "cursierii" - cicloburu si monsteristu.

dan_06 - nu e un criteriu ca daca e camera mica sa nu aiba valva de masina - a mea ai vazut cum e si merge cu pompa auto.

Are mandea bec Âşi bandă reflectorizantă, am Âşi lanternă (frontala Petzl Tikka) daca vrei am Âşi maieu d-ăla galben cu benzi reflectorizante, aÂşa că n-ar fi o problemă. Dacă am pleca la 18, la 20 sîntem înapoi Âşi cu o bere băută p-acolo. Iar în oraÂş e destulă lumină să ajungi acasă! AÂştept un răspuns pîna în jur de ora 17.

Toate bune! :scratch:

Editat de cicloburu
Link spre comentariu