rock_angel Postat Martie 3, 2012 Share Postat Martie 3, 2012 dimensiunile cadrelor variaza..pot fi mai scurte/lungi,etc eu la bmx prefer un cadru mai lung da-mi un pm cu id-ul tau si vorbim acolo in legatura cu UMF-u' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 la ce se doreÂşte de la bița asta... la un UMF Hardy ia cadru mare 16 orice ar fi Âşi orice înnălțime ai avea. vei urca mai greu dar la coborâre va fi perfect. pe vremuri cu UMF dădeam tresee de dh... la ceva de XC crosscountry ia cadrul pe dimensiunea ta.click oricum cea mai bună recomandare ar fi un XC full suspension uÂşor. ceva de genul: click nu cunosc persoana... găsit aÂşa ca exemplu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 la 400 euro poti lua Merida 10 v,hard tail,echipari ok,noua.e mult mai ok decat un SH,plus ca ai garantie la ea,iar Merida e o marca ft buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 Acum ca vine vremea frumoasa, vreau neaparat sa-mi iau una pe care sa ma pot baza si sa fie hardtail. As vrea s-o iau de la marosbike ptr ca am colaborat foarte bine cu ei si in trecut si am gasit asa ceva Focus . Poate voi aveti alte sugestii, limita max de credit e de 400eur. Nu ma deranjeaza nici sh-urile, numai ca gasesti destul de greu oameni care sa aiba grija de lucrurile lor... incearca si aici: http://www.veloteca.ro/ sunt baieti fini si cred ca au si reduceri ptr fete saptamana asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 (editat) la 400 euro poti lua Merida 10 v,hard tail,echipari ok,noua.e mult mai ok decat un SH,plus ca ai garantie la ea,iar Merida e o marca ft buna. nu vreau să fiu cârcotaş dar tecât shimano ty10, altus şi alte deastea mai bine second ceva. tourney şi alte avioane... permanent se comfundă firma cadrului cu bicicleta... da Merida este ff oki... dar o biţă = cadrul + echiparea... echiparea aia face toţi banii... şi cadrul binenţeles dar mai ales echiparea... am avut un shimano XT long cage model ff vechi pe ultimul meu full... merge încă... şi a văzut toate trântele posibile. ai bani: ia o gamă peste Deore nouă. nu prea şi ai buget ia orice second cu ceva TOT peste Deore sau SRAM dacă este cunoscătoare persoana care sfătuieşte... un schimbător bun, un pedalier ok astea sunt musai ca să nu te chinuie... Editat Martie 4, 2012 de jerry_mcrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 eu zic ca dk o foloseste decent,nu va avea probleme.acum depinde si ce gaseste ca sh.eu,personal,prefer chestiile noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grattiela Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 Multumesc ptr sfaturi ... la prima tura prin munti cu noua bicicleta o sa beau o....apa in cinstea voastra . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 salutare, de curand am descoperit o noua pasiune si anume plimbarea cu bicla pe dealuri, munti, rape, vai, etc...un amic are de vanzare aceasta bicicleta, a primit-o cadou si nu o foloseste....atasez 2-3 poze, poate puteti voi sa-mi dati un pret estimativ. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 (editat) Fa o lista cu toate piesele bicicletei ca sa o putem evalua Hardy-urile sunt foarte rezistente asa ca bicicleta e perfecta pt. ce vrei tu Oricum,bicicleta valoreaza peste 1000 ron Editat Martie 4, 2012 de rock_angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 Piesele par de calitate, as zice estimativ ca face 1000-1200 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 Da,1200 ron pare un pret corect pt. bicicleta Pare in stare foarte buna,asa ca nu trebuie sa iti faci probleme,dar ai grija de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 -schimbatoare+manete frana SHIMANO V-BREAKE pt foi si pinioane -ghidon VMF HARDY cred ca scrie -furca RST T8 cursa 100mm -cadru VMF hardy 4 -butuc fata spate shimano FH-M475 VIAM -pe jante nu vad nimic scris, doar abtipild cu GURPIL DISC BULL -cauciucuri CST HENG SHIN TIRE -brate pedale shimano, cu pedale exact ca cele din poza de pe pagina anterioara -foi DUAL SIM INDEX -intinzator foi SHIMANO ALIVIO -intinzator pinioane SHIMANO ACERA -frane fata spate IOX TEKFRO -sea VMF ACTIVA azi am facut o plimbare mai lunga pe sosea si dealuri; pe sosea e totul bine si frumos, se aseaza bine al mers, huruie putin cauciucurile banuiesc ca din cauza latimii lor, in rest totul bine pe pamant, ma asteptam ca furca sa lucreze ca la o motocicleta, adica sa tzopaie in sus si in jos, dar nimic, doar la damburi mai mari sau gropi maricele lucreaza. Alt necaz e ca are un zgomot la pinioane spate, ca si cum ar vrea sa schimbe, si n-am reusit sa-l reglez din acea sufa care intra in intinzator. per total, mi-a placut mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 Piesele sunt ok,dar nu te baga la downhill cu ea pt. ca nu e facuta pt. asa ceva Piesele sunt ok...in timp poate o sa vrei sa mai schimbi una-alta Furca nu o sa lucreze asa cum vrei tu..nu e una de top,dar isi face treaba...cum spuneam,bike-u nu e facut pt. downhill In legatura cu huruitul...e de la cauciucuri P.S: ofera-i 10 milioane...sa nu treci de 12 Spor la pedalat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 ok, multumesc mult pt ajutor. Noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 (editat) De mâine scot ţoacla, că nu se mai poate http://www.youtube.com/watch?v=hgCqz3l33kU Editat Martie 8, 2012 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 (editat) eu am facut azi prima tura serioasa din anul asta Editat Martie 9, 2012 de lokko_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 (editat) unde ? duminica bagi o tura pe undeva ca se anunta vreme mai buna ca astazi ? Editat Martie 9, 2012 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 buc-campina si retur.duminica am niste obligatii,daca vrei,weekedul viitor sunt liber am uitat sa intreb,sosea sau off road? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 ok, sosea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 lasa-mi un nr de tel pe privat.dk nu rezolv cu baieurile pana weekendul viitor,o sa vin pe MTB.In principiu,sambata ar fi ok,duminica am niste treburi.Ms are cineva roti de cursiera de vanzare?pe cauciucuri,nu baieuri? Remu1,eu ma intalnesc maine cu niste amici la 10.30 la Cora Pantelimon pt o plimbarica de 50-60 km.Vin cu MTB-ul,pt ca inca nu am rezolvat problema baieurilor pt cursiera.Traseul va fi 100% sosea.Daca doresti sa vii,nr mele de tel sunt 0749 512 297 si 0734 165 408.Nicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Nu stiu ce sa fac , MTB-ul meu nu il am acasa , sa vin cu cursiera ?! Ei nu au mai fost si sambata trecuta spre Cernica si imprejurimi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 din cate mi s-a spus,e o portiune de vreo 2,3 km cu pietris .Ei nu au fost sapt trecuta ,insa ca a fost gasca de MTB-isti de pe ciclism.ro,daca nu ma insel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Mi-am vandut fosta bicla acum vreo 2 ani si de atunci n-am mai apucat sa imi cumpar alta. As vrea insa sa imi iau acum iar una, sa mai dau jos din burta Dar nu prea mai sunt la curent cu piata. M-as orienta catre un cross pt ca 90% din timp voi fi prin oras cu ea. Aveti ceva cunostiinte despre modelul asta ? http://www.bikexcs.ro/biciclete/biciclete-2011/bicicleta-focus-marakas-2011.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 eu sunt "trek "ist,.dar e la fel cu ce ai postat tu . in mare oricum siteul -ul ala e super ok , recomand si cel mai simplu, du te direct la magazim sa vezi/testezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Daca vrei s-o folosesti pe sosea , drumuri asfaltate in general , iti recomand sa iei o bicicleta cu roti de 28` . Ai mai mult spor la pedalat , indiferent de inaltimea ta vei gasi un cadru pe masura , pt asta trebuie sa probezi . Deasemeni o furca ori fixa ori reglabila , la pedale sa fii atent , uneori vanzatorii monteaza unele de plastic , apoi mai dai intre 80-200 ron sa le schimbi , bicicleta fiind in general upgradabila . Pt buget redus poti incerca si la Decathlon , ai de unde alege , totusi pt calitate sunt destule magazine in Bucuresti , incearca si pe 1Mai , fostul Dioda , eu de acolo am luat o Merida Cros de care sunt foarte multumit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate