tuningboy Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Dragii nostrii, Pe scurt : Miercuri 7 Noiembrie 2007 am intrebat-o pe Zouza daca vrea sa imi fie pasagera in viata asta plina de curbe, unele mai largi (si frumoase) altele mai stranse (si mai periculoase). Din fericire a spus DA! Asadar vineri 16Mai (DA!!!... vinerea asta!!!) la ora 15:00 trebuie sa ne prezentam la Oficiul Starii Civile din Sectorul 6 (zona Razoare, str. Drumul Sarii). Eu voi merge cu RVF-ul iar Zouza cu VFR-ul. Ne-ar face o deosebita placere daca veti reusi sa ne insotiti pe acest drum presarat de emotii si bucurii pentru noi, bineinteles motorizati (bike (cu sau fara pasager) + echipament moto full). Loc de Intalnire : Str. Sibiu Nr. 10, Parcarea Blocului OS 1 (zona Favorit, Drumul Taberei). Daca veniti dinspre Razoare / Eroilor, la Favorit va incadrati pe banda 3 si faceti stanga pe str. Sibiu, treceti de statia RATB (69, 71, 126) mergeti aprox 200m si opriti pe dreapta. Exista si o harta. Patratelul rosu: locul de intalnire din Str Sibiu Nr 10, patratelul albastru: Oficiul Starii Civile Sector 6, Str Drumu Sarii Ora de Intalnire : 13 :45 – 14 :00 Desfasurarea actiunilor : 14:00 – 14:30: o bomboana, o maslina, un pampon pe motocicleta, 14:35 – 14:40: « decolarea » catre Oficiul Starii Civile Sector 6. 14:55 – 15:00: “aterizarea” la Oficiul Starii Civile Sector 6. 15:15 – 15:30: Oficierea Ceremoniei 15:30 – 15:45: Sampanie, piscot, felicitari, poze, pupici 15:45 – 16:45: Scurta plimbare moto pe traseul (Dr. Sarii – Calea 13 Septembrie – Pta Unirii – Pta Alba Iulia si retur : Pta Alba Iulia – Pta Unirii – Podul Eroilor – Drumul Taberei 34) Vom ajunge la mine acasa (de fapt unde stau ai mei) si aici vom incropi un mic party. Ne asteapta o mancarica light (prajiturele, picotele), o berica (cu si fara alcool), sampanie (cu si fara alcool), un pahar de vin si ceva muzica. Stim ca majoritatea lucreaza , sunt la serviciu in jurul orelor 14, dar ne-ar face placere sa va avem alaturi. Ziua si ora asta ne-au fost impuse de cei de la Starea Civila, noi am vrut sambata dar nu mai erau „locuri” ( 25 de casatorii in 4 ore de program). Cat despre parada moto, as vrea sa mergem incet, in coloana, doi cate doi, pe o banda. Zouza e incepatoare si merge f incet (max 40-50kmh). Vedeti sa aveti benzina si lichid de racire in radiatoare ! Pentru detalii ne puteti suna la 0724 150 370 (Adi – TuningBoy) sau 0726 008 887 (Zouza - Manuela). Acum am pus si harta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 adi, eu am sa vin, dar vin direct la starea civila la 15.00 (munca asta, bat-o vina). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 casa de piatra Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Si mie mi-ar placea sa vin, dar sa vad cum ma fofilez de la worci. Daca nu reusesc sa evadez, va urez de pe-acum numai fericire si sa aveti o nunta minunata, copchii! :moto: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 CASA DE PIATRA !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Casa de piatra si copii motociclisti, nici nu are cum altfel din asemenea parinti ! O zi superba, cu asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 CASA DE PIATRA !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yogi Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 casa de piatra si la multi ani!! vom fi cu gindul aproape de voi!! Dragii nostrii, Pe scurt : Miercuri 7 Noiembrie 2007 am intrebat-o pe Zouza daca vrea sa imi fie pasagera in viata asta plina de curbe, unele mai largi (si frumoase) altele mai stranse (si mai periculoase). Din fericire a spus DA! Asadar vineri 16Mai (DA!!!... vinerea asta!!!) la ora 15:00 trebuie sa ne prezentam la Oficiul Starii Civile din Sectorul 6 (zona Razoare, str. Drumul Sarii). Eu voi merge cu RVF-ul iar Zouza cu VFR-ul. Ne-ar face o deosebita placere daca veti reusi sa ne insotiti pe acest drum presarat de emotii si bucurii pentru noi, bineinteles motorizati (bike (cu sau fara pasager) + echipament moto full). Loc de Intalnire : Str. Sibiu Nr. 10, Parcarea Blocului OS 1 (zona Favorit, Drumul Taberei). Daca veniti dinspre Razoare / Eroilor, la Favorit va incadrati pe banda 3 si faceti stanga pe str. Sibiu, treceti de statia RATB (69, 71, 126) mergeti aprox 200m si opriti pe dreapta. Exista si o harta. Patratelul rosu: locul de intalnire din Str Sibiu Nr 10, patratelul albastru: Oficiul Starii Civile Sector 6, Str Drumu Sarii Ora de Intalnire : 13 :45 – 14 :00 Desfasurarea actiunilor : 14:00 – 14:30: o bomboana, o maslina, un pampon pe motocicleta, 14:35 – 14:40: « decolarea » catre Oficiul Starii Civile Sector 6. 14:55 – 15:00: “aterizarea” la Oficiul Starii Civile Sector 6. 15:15 – 15:30: Oficierea Ceremoniei 15:30 – 15:45: Sampanie, piscot, felicitari, poze, pupici 15:45 – 16:45: Scurta plimbare moto pe traseul (Dr. Sarii – Calea 13 Septembrie – Pta Unirii – Pta Alba Iulia si retur : Pta Alba Iulia – Pta Unirii – Podul Eroilor – Drumul Taberei 34) Vom ajunge la mine acasa (de fapt unde stau ai mei) si aici vom incropi un mic party. Ne asteapta o mancarica light (prajiturele, picotele), o berica (cu si fara alcool), sampanie (cu si fara alcool), un pahar de vin si ceva muzica. Stim ca majoritatea lucreaza , sunt la serviciu in jurul orelor 14, dar ne-ar face placere sa va avem alaturi. Ziua si ora asta ne-au fost impuse de cei de la Starea Civila, noi am vrut sambata dar nu mai erau „locuri” ( 25 de casatorii in 4 ore de program). Cat despre parada moto, as vrea sa mergem incet, in coloana, doi cate doi, pe o banda. Zouza e incepatoare si merge f incet (max 40-50kmh). Vedeti sa aveti benzina si lichid de racire in radiatoare ! Pentru detalii ne puteti suna la 0724 150 370 (Adi – TuningBoy) sau 0726 008 887 (Zouza - Manuela). Acum am pus si harta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Fac tot posibilul, iar daca nu vor sa ma lase sa plec, de la munci, ii dau afara si tot vin! Dar probabil ca direct la starea civila! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Casa de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Casa de piatra ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Casa de piatra, copii! Sa fiti fericiti si sa va mearga toate in viata asa cum va doriti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 casa de piatra si sper sa ajung in timp util .... (programul e pina la 5 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 casa de piatra si sper sa ajung in timp util .... (programul e pina la 5 ) incercam schema el mariachi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Casa de piatra plina de copii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 In primul rand "CASA DE PIATRA !!!" In al doilea rand, daca nu intervine ceva extraordinar, cu siguranta voi fi acolo ! Si cu ocazia asta ne si cunoastem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zouza Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 (editat) Muuuuultumim tuturor pentru urari!!!!!! Editat Mai 14, 2008 de Zouza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Mai 14, 2008 Autor Share Postat Mai 14, 2008 Muuuuultumim tuturor pentru urari!!!!!! Si va asteptam la locul cu pricina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Casa de piata ma uratilor ... ne vedem acolo ... nu stiu sigur unde dar ne vedem acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Casa de piatra. Eu si Caty spunem prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 casa de piatra, sa fiti fericiti si sa se realizeze si materializeze toate sperantele si visele voastre ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 CASA DE PIATRA SI TOT CE VA DORITI! SA AVETI PARTE NUMAI DE FERICIRE,SANATATE,BUNA INTELEGERE SI COPII MINUNATAI.VISELE PE CARE LE AVETI SA DEVINA REALITATE SI SA VA BUCURATI DE SUTE DE MII DE KILOMATRII IMPREUNA INDIFERENT DE VREME,DAR MAI MULT ASFALT USCAT SI TOATE CELE BUNE.VOM INCERCA SA AJUNGEM SI NOI(2 MILITARISTI,ADICA EU SI FATA MEA). CASA DE PIATRA SI MULTA FERICIRE!!! SA NE CHEMATI SI LA BOTEZ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 (editat) CASA DE PIATRA si Multa FERICIRE. Sa traiti 100 de ani fara reparatii!!! Incercam sa venim si noi daca reusesc sa ma sustrag de la scarbici. P.S.- Baga link si pe Drumul Taberei Editat Mai 14, 2008 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 casa de piatra sa fie intr-un ceas bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Mai 15, 2008 Autor Share Postat Mai 15, 2008 Noi suntem aproape gata PS: Am adaugat etriere Brembo si discuri wave la RVF . Franeaza "like no other" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate