taxi Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 (editat) Revin, 9.000 EURO! Asa, fara tehnologie! Editat Decembrie 8, 2008 de taxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 se pare ca inca o data tehnologia ne omoara nu exista nimeni si nici o masinarie sa spiteze/tensioneze spitele in romania jentile de la bmw se pare ca au nevoie de o tehnologie aparte deci aveti grija la gropile romanesi care baga in pamant si tehnologia germana asta la cele tubeless cel putin naspa.. ....cum ai dat ? ....fata ?....spate?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 nu exista nimeni si nici o masinarie sa spiteze/tensioneze spitele in romania Ce masinarie man? N-ai nevoie de nicio masinarie zice la manual. Bine,asta nu inseamna ca nu trebuie sa te pricepi la ce faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Ce masinarie man? N-ai nevoie de nicio masinarie zice la manual. Bine,asta nu inseamna ca nu trebuie sa te pricepi la ce faci. multam e de retinut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 man tradu shi mie cas mai de la tzara, bitte! mii coi dao iara jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 (editat) Mă' bill mă' Acu' tradu' Âşi la noi astia de vorbim româneÂşte, ce ne-ai zis acolo'Âşa mai sus? Mii de coi (țe) dao (ceva taiwaneze sau chinezeÂşti) iarăÂşi pe jos??? Ai coițe de brand DAO, luate din taiwan, Âşi ți-au căzut în mii de bucăți pe jos, sau cum? În orice caz, îți urăm succes, Âşi un an nou fericit! Sănătate! Editat Decembrie 10, 2008 de zeroo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glucian Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 mi-i c-oi da-o iar jos Cred ca asta a zis, nu sunt f sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 fente "nulule", glumitze, lucian s-a prins( nu ca tu nu te-ai prins). am sa scriu si gramatical daca e necesar da acu care esti bun sa traduci?mii coi da iar roata jos sa mai incerc so aduc putin la adevar(tu nu mai citi ultima parte draga zeroooo, ha) salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 taci bre ca si eu mi-s moldovean la baza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 (editat) taci breca si eu mi-s moldovean la baza... Vai!?! De parca nu se vede cu ochii liberi! Apropo, stii de ce azi zona moldovei este cea mai bogata din tara? Ca s-au intors de la munca ostenii lu Stefan! Am auzit ca vor toti BMW!?! Tu de ce nu ai venit aseara? Ai asteptat pe cineva in gara? Editat Decembrie 12, 2008 de taxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 unii mai si munceste beeei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 unii mai si munceste beeei Unde? In Spania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Unde?In Spania? Pe plantatii..da.... Da' ale altora, din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 ca negrii..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Beei, sa sti ca esti un pic cam negru! Mergem maine pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 da, dati-mi fratilor traducerea aia, chiar nu se pricepe nimeni? as da din nou roata jos sa mai incerc, chiar daca nu e neaparat necesar iarna scurta va urez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Decembrie 13, 2008 Autor Share Postat Decembrie 13, 2008 http://www.motoflash.ro/stiri/modele-noi/b...l_f_650_gs.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 http://www.motoflash.ro/stiri/modele-noi/b...l_f_650_gs.html Chiar nu imi dau seama... care ar fi motivul? Cu ce ar fi mai bun vechiul F650? Recunosc, pretul de 7000 inclusiv ABS si manare incalzite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 o sa pun poza asta in plicul pt MOS ca poate mi.o trimite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Decembrie 13, 2008 Autor Share Postat Decembrie 13, 2008 (editat) o sa pun poza asta in plicul pt MOS ca poate mi.o trimite Da' de noul 1000 RR ce zici? Editat Decembrie 13, 2008 de Angi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 (editat) http://www.motoflash.ro/stiri/modele-noi/b...l_f_650_gs.html Interesant, ideea / concluzia lor nu este rea deloc; ba este chiar salutara! Au si ei departament de marketing, si fara doar si poate, au realizat ce "succes" au avut cu noile GS 650 si 800! Mai ales cu 800-le!!! Oare stirea se refera si la modelul Dakar? Din puctul meu de vedere - ma refer la cerintele mele si inaltimea mea - Dakarul ramine cea mai velsatila motocicleta, avind - repet, doar din punctul meu de vedere - doar doua "neajunsuri": transmisie pe lant, si roti cu camera! Daca ar fi existat un model GS inalt ca si Dakarul, cu cardan si roti tubless ... CRED CA VINDEAU DE RUPEAU! Oricum, in conditiile actuale, se pare ca GS-ul 1200 va ramine de departe cel mai bine vindut produs al tuturor timpurilor - ma refer strict la motocicletele bmw - http://londonbikers.com/news/2692/bmw-r-12...bmw-of-all-time! Greu de egalat vinzarile pe care le-au avut cu acest model - nr. de bucati raportat la unitatea de timp! Revenind la stire, este absolut normal sa se mearga pe principiul "cind si daca ceva merge bine, nu trebuie schimbat"! Cit despre noul pret - si configuratia standard - din nou vorbim de o stare de normalitate! Este evident ca si BMW trece printr-o perioada de criza, si ca atare ... se adapteaza si "pliaza" la conditiile si cerintele actuale ale pietei. Intrucit am avut si eu un astfel de model, tuturor celor ce intentioneaza sa-si achizitioneze G 650GS-ul, le spun deschis "sa se bage", nu vor regreta! Toate cele bune, Aurelian Editat Decembrie 13, 2008 de tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 da, dati-mi fratilor traducerea aia, chiar nu se pricepe nimeni?as da din nou roata jos sa mai incerc, chiar daca nu e neaparat necesar iarna scurta va urez Nea bill a trecut moÂşu pe la mine si a lasat traducerea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 o sa pun poza asta in plicul pt MOS ca poate mi.o trimite Olio nene,ai inebunit si tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Olio nene,ai inebunit si tu! asta e a doua moto pe care as lua.o daca castig la loto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 asta e a doua moto pe care as lua.o daca castig la loto Eu daca castig la loto, gasesc o geanta cu bani sau ma insor cu o mostenitoare bogata sau orice alta varianta - nu conteaza care, rezultatul e acelasi.... Cam asta as pune in scrisoarea catre Mosu': Asta ca a doua mobra.... Asta suplimentar...daca tot e sa facem cumparaturi. Pana la urma, nici nu sunt prea exagerat...pozele in total fac cam 100.000 oiro. Modest, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate