Angi Postat Aprilie 13, 2009 Autor Share Postat Aprilie 13, 2009 Duminica vreau s-o iau spre munte pe un traseu destul de dragut. In principiu voi merge doar pe sosea. Daca doreste cineva, detalii pe PM. Si cam asta a iesit: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Si cam asta a iesit: da de ce ai pus poze cu transalp si alte cele pe club bmw??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Ce modele a adus A. Bavaria la salon? A fost toata seria K1300? Si F800 R? Echipament? Chiar nu-si aduce nimeni aminte, nici cei care s-au urcat pe ele, nici cei care nu au reusit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Chiar nu-si aduce nimeni aminte, nici cei care s-au urcat pe ele, nici cei care nu au reusit? F800R nu a fost sigur. A fost soto si un K portocaliu. Cred ca era 1300S. Este posibil ca unul dintre KR din poza sa fie 1300, nu cred ca aduceau doua la fel. Parca si 1300GT era, dar nu sunt chiar sigur. Uite o poza: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 M-am mai uitat odata atent printre pozele facute (in cea postata) si ala portocaliu este 1300, posibil ca si GT-ul din fata sa fie tot 1300. Chiar si la full size pe poza originala nu-mi dau seama ce scrie pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 s-a auzit ceva de gs-ul de 1300 ?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 s-a auzit ceva de gs-ul de 1300 ?!?!? Vrei sa spui de "R"-ul, adica boxerul de 1300. Pentru ca pana acum n-am vazut decat K-uri. Eu nu cred ca ar trebui sa mai urce cilindreea. 1200 este deja excesiv, prea mult pentru un GS. Mai degraba sa continue imbunatiatirea consumului si reducerea greutatii. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 M-am mai uitat odata atent printre pozele facute (in cea postata) si ala portocaliu este 1300, posibil ca si GT-ul din fata sa fie tot 1300. Chiar si la full size pe poza originala nu-mi dau seama ce scrie pe el. Merci! In poza se vede tot: in mijloc este K1300GT (fanta din jurul stemei de pe carena face diferenta si culoarea). In stanga cel alb este K1300R iar cel galben K1200R. In dreapta cel portocaliu este K1300S iar cel de langa cu albastru K1200S. Nu inteleg, la ce or mai fi adus K1200R/S? Ramasite de stoc sau SH? Echipament era? Macar noua casca Systemhelm 6? Sau au adus tot vechituri din ultimul cincinal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Nu aveau decat patratul / dreptunghiul ala. Nu am vazut echipament. Foarte mic standul pentru ditamai firma...de fapt se vede si din poza cat de inghesuite erau motoretele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Ceva, ceva echipament a fost dar nu am fost interesat sa vad ce si cum. Uite, in poza se vede cate ceva: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Ceva, ceva echipament a fost dar nu am fost interesat sa vad ce si cum. Uite, in poza se vede cate ceva: Ma sparg cu castile alea albe care le-au adus pt militieni... nu mai termina stocul ala odata?? Oricum, casca este foarte buna si alea au venit standard cu vizor dublu si parca aveau si pret bunicel la ele. Mai vad si o casca Sport... aia e model 2008. Vad si 3 modele de ghete/cizme care sunt inca actuale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) Pai crezi ca se omoara sa vina cu ultimele julituri ? Aduc si ei ce e pe stoc sau probabil ce primesc mai repede Editat Aprilie 14, 2009 de CosX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 r1300 ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Si cam asta a iesit: alooo ,domnu', pai matale crezi ca scapi fara sa spui care a fost traseul ? Superbe imagini.Pozarul are mana buna. Deci...traseul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 deci diseara , Traian 42. Da? Pt care nu stie dar doreste sa vina... Sau care stie dar a uitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Vrei sa spui de "R"-ul, adica boxerul de 1300. Pentru ca pana acum n-am vazut decat K-uri. Eu nu cred ca ar trebui sa mai urce cilindreea. 1200 este deja excesiv, prea mult pentru un GS. Mai degraba sa continue imbunatiatirea consumului si reducerea greutatii.Spor daca urmaresti istoria boxerelor o sa vezi ca sunt destule sanse sa apara o cilindree marita , se mai discuta si aici ... pentru mine 1200le este de ajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 daca urmaresti istoria boxerelor o sa vezi ca sunt destule sanse sa apara o cilindree marita , se mai discuta si aici ... pentru mine 1200le este de ajuns Daca urmaresti ce scriu oamenii in topicul pe care mi-l recomanzi, ai sa vezi ca sunt putine sanse de marire cilindree, deoarece nimeni nu pare sa aiba nevoie, dupa cum m-am exprimat si eu. Cineva chiar are un punct de vedere bun, zic eu: daca chiar vor sa schimbe ceva, mai bine un R1000GS, cu 90-100cp si 160-170kg la gol, decat un R1300GS. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Daca urmaresti ce scriu oamenii in topicul pe care mi-l recomanzi, ai sa vezi ca sunt putine sanse de marire cilindree, deoarece nimeni nu pare sa aiba nevoie, dupa cum m-am exprimat si eu. Cineva chiar are un punct de vedere bun, zic eu: daca chiar vor sa schimbe ceva, mai bine un R1000GS, cu 90-100cp si 160-170kg la gol, decat un R1300GS.Spor Suna bine, dar sa ramana boxer(ceea ce nu cred) sa ramana pe cardan si sa nu mai fie asa inalta Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Inlatimea se rezolva cu o pereche de amortizoare cu cursa reglabila Gen Wilbers . Pana la alea...te manca pretu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 S-a mutat Traian 42-u sau nu a venit nimeni azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 s-a mutat...discutiile apropos de adresa erau pe club bktmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Aprilie 24, 2009 Autor Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) Semneaza petitia si trimite-o si altor prieteni motociclisti. http://www.petitieonline.ro/petitie/petiti...-p69143048.html Editat Aprilie 24, 2009 de Angi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Semneaza petitia si trimite-o si altor prieteni motociclisti. http://www.petitieonline.ro/petitie/petiti...-p69143048.html semnat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 am si eu o intrebare? toata lumea merge maine la intrunire? nu vreau sa par antisocial dar parca m-as plimba nitel. se mai baga cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 ce intrunire musiu? si ce cauti matale cu xt aicilea ai gresit topicul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate